Super lingerie

Het Povone lingerie draagt comfortabel. Heerlijk koel en fris. En niet te vergeten ook nog sexsy en super mooi.

Het pakketje werd snel geleverd en zat mooi ingepakt, zodat het net was of je een cadeautje kreeg.

Pavone lingerie voelt zeer comfortabel.

Ik ben iedere dag weer blij met Pavone mijn Pavone slipjes. Het is comfortabel en mooi tegelijkertijd. Ik voel me veilig en wat prettig, dat al die inlegkruisjes met, of zonder vleugels verleden tijd zijn.

Fantastisch product!

Dit ondergoed doet waarvoor het gemaakt is; een comfortabel veilig gevoel van vrijheid.

Mooie uitvinding, ik word hier zo blij van. Duurzaam en super vrouwvriendelijk, eindelijk.

Mooi, zacht en draagbaar

Misschien niet het goedkoopste maar wel het beste. Aanbevolen door mijn dermatoloog dus ik vond het proberen waard. Nu heb ik alles ingeruild voor Pavona.

mooie kwaliteit ben tevreden

goed verzorgd

Goede kwaliteit, uitstekende service

Snelle service, goede kwaliteit

Top string

Jammer dat het zo duur is, ik heb een uitverkoopprijs gekocht, zit heerlijk maar de gewone collectie is helaas te duur voor mij

Verrassend goed

Erg blij met Pavone en een beter leven zonder inlegkruisjes.

Goede pasvorm

Goede pasvorm en leuke modellen

Prima site met mooie speciale lingerie

Mooie lingerie setjes

Fijn bedrijf, bamboe van Pavone is het meest prettig om te dragen. Ik heb geen klachten en toch is dit het meest vrouwvriendelijk, zacht en elegant.

Qualität bei Slip mangelhaft

Stoff sehr schön . Gutes Design Leider harte kratzige Gummibänder . Deswegen zurück .

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Prachtig

Ik heb lang uitgesteld om Pavone te kopen, ik dacht dat het voor mij niet zou werken. Ik ben erg kieskeurig en verander niet graag mijn ondergoed routine. En wat een spijt dat ik het niet eerder heb gekocht. Het voelt als een bevrijding, het is zo zacht en fijn draagbaar. Bij het zien dacht ik dat het te kruis te dik was maar bij het dragen voel je daar niets van. Sterker nog, het is het fijnste ondergoed wat ik ooit gedragen heb. Ik wil niet anders meer. Aanrader.

Eindelijk echt goed ondergoed:)

Erg tevreden over kwaliteit en pasvorm. Bamboe is heel zacht en de extra bescherming voel je niet zoals inlegkruisjes. Beste vervanger van inlegmateriaal omdat ander menstruatie ondergoed synthetisch is en gaat ruiken.

Super, het lingerie zit zalig

Heerlijk een aanrader, geen inlegkruisjes meer nodig, en de kleren “ruiken”nog steeds fris. Kortom uiteindelijk ook minder wasgoed want nu hoef ik niet iedere dag schone kleren aan, enkel natuurlijk mn lingerie

Mooi kwalitatieve slips!

Ben blij met de slips, mooie kleur en kwaliteit!

Zacht, comfortabel, functioneel en super vrouwelijk.

Lingerie van heerlijk zacht duurzaam bamboo materiaal. Blijft mooi in de was, ook na vaak wassen. Functioneel maar super vrouwelijk. Ik koop het omdat ik het mooi vind en eindelijk iets moois in mijn maat, dat niet synthetisch is. Maar voor veel vrouwen incontinentie en andere problemen is het een uitkomst. En er is ook een herenlijn. Ik wil niet anders meer.

Heel toffe en modieuze slipjes voor vrouwen

Zacht en luxe

Enorm blij met het bamboe ondergoed van Pavone. Ik ben al jaren klant en het ondergoed gaat jaren mee. De kwaliteit is heel goed en het ondergoed draagt zacht en heeft een luxe uitstraling. Bamboe is zacht en ideaal bij mijn klachten. Nu ik geen inleggers meer hoef te dragen heb ik veel minder klachten.

Prima.

De bezorging ging niet soepel. Klantenservice heeft mij prima geholpen waardoor ik alsnog de bestelling ontving.

Super blij mee!

Snel geleverd, netjes verpakt, mooie broekjes!!

Broekjes zijn heel fijn

Broekjes zijn heel fijn,maar ik zou b.v.het model rosalinda graag iets hoger zien en de strook kant iets minder breed,vooral als je iets ouder en voller bent.( maat 44) En een bijpassende B.H.top zou ook heel fijn zijn,dan wordt het een mooie set,ik koop nu de b.h.tops van het Zwitserse merk Calida

heel mooi gemaakt broekje met veel bescherming

De laatste ster is tot de helft ingekleurd omdat voor mij persoonlijk het kruisje is breder had mogen zijn.