Broekjes zijn heel fijn,maar ik zou b.v.het model rosalinda graag iets hoger zien en de strook kant iets minder breed,vooral als je iets ouder en voller bent.( maat 44) En een bijpassende B.H.top zou ook heel fijn zijn,dan wordt het een mooie set,ik koop nu de b.h.tops van het Zwitserse merk Calida
Beste Marja, Dankjewel voor je positieve reactie. Ik werk inderdaad aan de verhoging van de taille Rosalinda, toevallig! Sta je ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Dan krijg je automatisch bericht zodra de Rosalinda weer online staat. Bh's zijn wel weer echt een vak apart, gelukkig zijn er heel veel goede bh's beschikbaar. Ik denk dat ik die expertise aan anderen overlaat:) Liefs Janneke
De laatste ster is tot de helft ingekleurd omdat voor mij persoonlijk het kruisje is breder had mogen zijn.
Beste Elisabeth, Dankjewel voor de mooie review, we nemen alle adviezen van onze klanten mee in het verbeterproces, ik zal de breedte van het kruisje weer eens goed onder de loep nemen:) Liefs Janneke
Ik had de verkeerde maat besteld, uit de sale. Even gebeld, de dame heeft alles uitgelegd en vertelde mij welke ik het beste kon nemen. Ze heeft ze opgestuurd en zei dat ik de andere terug kon sturen als het pakje binnen kwam. Wat een vertrouwen! Eerlijke dame en eerlijk bedrijf. Top!
Dankjewel Karin voor je super lieve reactie! Gelukkig hebben wij alleen maar hele betrouwbare & fijne klanten:) Liefs Janneke
Ik draag de slips omdat ik Lichen Sclerosis heb. Hierdoor smeer ik meerdere malen per dag met vette zalf en ditvlaat in de slips van Pavone geen vlekken achter. Daarnaast is het zachte kruisje enorm prettig tegen mijn gevoelige huid. Ook al zijn de lips ontworpen voor urine verlies, ik heb hier geen last van en vind ze dus erg prettig en ademend zitten bij Lichen Sclerosis.
Dank je wel! Heel veel dames met LS ervaren Pavone slips als zeer positief, omdat je geen synthetische inleggertjes meer hoeft te gebruiken. Liefs Elise TeamPavone
Fijne broekjes waardoor je je zekerder voelt, ik heb ze nog maar een week dus nog even afwachten hoe mooi ze in het gebruik blijven. Heb ook Soak besteld. Ik wil ze wel aan bevelen maar vind de tijd van gebruik nog te kort.
Lief dat je toch een review schrijft. We hebben er alle vertrouwen in dat het product goed blijft (mits op de juiste wijze gewassen, toerental niet boven de 800 en niet in de droger). We wensen je nog heel lang plezier met Pavone :-) Liefs Elise TeamPavone
Een betrouwbaar en fijn bedrijf. Erg tevreden en raad het zeker aan.
Dank je wel Irene! Liefs Elise TeamPavone
Fijne pasvorm
Dank je wel Ellen! Kwaliteit vinden we heel belangrijk. We maken een product dat lang mee gaat. Liefs Elise TeamPavone
Snelle levering en mooie lingerie
Bedankt voor dit mooie cijfer. Liefs Elise TeamPavone
Alles uitstekend verzorgd en goede kwaliteit
Dank je wel Louise! Liefs Elise TeamPavone
De producten zijn mooi en vrouwelijk . Niet goedkoop maar wij kopen dit product voor speciale redenen.
Dank je wel Lina! Het is inderdaad geen goedkoop ondergoed, maar het gaat (mits op de juiste wijze gewassen en niet in de droger) wel heel lang mee. En gelukkig hebben we regelmatig zeer mooie aanbiedingen :-) Liefs Elise TeamPavone
Wat een superprettige slips. Voor dames met Lichen Sclerose is dit dé uitvinding! Geen vette plekken in kleding en bekleding van stoelen en banken. Slips zitten lekker en blijven mooi na diverse keren wassen.
Dit horen wij heel graag! Bedankt voor je mooie review. We hopen een positieve bijdrage te kunnen leveren aan deze zeer vervelende aandoening. Liefs Elise TeamPavone
Heel klantvriendelijkheid te woord gestaan door medewerkers van Pavone, nadat er iets was mis gegaan met de bestelling. Ik ben zeer tevreden daar over. Kompliment voor deze zachte lingerie die eindelijk de inlegkruisjes overbodig maken. De slips vallen groot uit dus...maatje kleiner bestellen..misschien zou dit in het atelier aangepast kunnen worden?
Dank je wel Ine voor je mooie review. We zijn altijd bezig de slips te verbeteren of nieuwe modellen te ontwikkelen. En feedback is altijd welkom. Liefs Elise TeamPavone
Pavone zit heerlijk! Voelt zacht en geeft comfort.
Dank je wel Monique! Fijn dat het zo goed bevalt. Liefs Elise teamPavone
Goede website en bestelmogelijkheden. Daarna goede communicatie en na ontvangst fijn ondergoed om te dragen voor een vrouw met LS.
Fijn dat je de bestelprocedure als goed hebt ervaren dat vinden we heel belangrijk. Ook de directe communicatie met onze klanten vinden we fijn. We staan jullie allemaal graag te woord. Dank je wel voor je mooie review Lia! Liefs Elise TeamPavone
Op aanraden van iemand op de site gekeken. Ik was gelijk aangenaam verrast. Wat een mooie lingerie. Speciaal voor LS- lotgenoten zijn er zelfs hele fraaie modellen slips. Ze zitten uitermate prettig. Ik ben fan van jullie geworden. Dank.
Dank je wel Denny! Nog een fan erbij, daar worden we heel blij van. liefs Elise TeamPavone
Ik heb ze sinds kort gevonden. Dit via een FB pagina i.v.m. medische problemen. Ik werd zeer netjes benaderd en waren niet moeilijk. Ik heb het niet zo op internet bestellen maar bij Pavone heb ik dit totaal niet. Wel natuurlijk zelf rekening houden dat het om een hygiene product gaat en hier naar behoren handelen. Het zijn ook geen simpele lingeriesetjes maar er zit ook kant in wat het weer wat sexy maakt. Ik zou het zeker aanraden.
Dank je wel Susanne, heel lief! Inderdaad is het belangrijk het product op de juiste wijze te passen en daarna eerst te wassen. We gaan voor comfort en sexy :-) Liefs Elise TeamPavone
Ze hebben dit goed gemaakt met een mooie kortingsbon. Het product is inmiddels binnen en is van goede kwaliteit! Heel eerlijk gezegd is de prijs daar ook na.
Dankjewel voor de mooie review! In onze beschrijving vind je altijd levertijden mocht het langer duren dan onze standaard 2-3 dagen. De meeste mensen lezen daar overheen, dat kan soms wat verwarrend zijn inderdaad. Mijn excuses! Momenteel zijn alleen de zwarte maxi en de herenslips niet op voorraad, deze worden volgende maand geleverd. Fijn dat de kwaliteit gewaardeerd wordt, vinden we belangrijk! Liefs Janneke
Op zich een mooi product maar vond maat M wel klein vallen. Merk ik niet met dragen maar zie een afdruk op mijn been.
Hi Melanie, Dankjewel voor je review, onze items mogen altijd geruild worden zolang ze niet gedragen/gewassen of labels eruit geknipt zijn. Volgende keer eerst even passen voordat je ze de slip gaat dragen, zonde als het te klein of groot blijkt te zijn. En heb je vragen over het juiste model of maat? Onze klantenservice staat altijd voor je klaar met een goed advies. Liefs Janneke
Fijne lingerie
Echt he Henriette, ik wil ook niets anders meer! Dankjewel voor je mooie review:) Liefs Janneke
Beste kwaliteit en zeer goede service! Al vaak aanbevolen aan dames.
Dankjewel Rinie, inmiddels al zoveel blije klanten dankzij mijn vaste klanten:) Kwaliteit en service vinden we inderdaad super belangrijk, mooi als dat gezien wordt! Liefs Janneke
Fijne slips, helaas deze keer lange levertijd.
Lieve Margriet, Dankjewel voor de positieve review! De champagne collectie liet deze keer wel echt lang op zich wachten inderdaad. En dat was volledig mijn verantwoordelijkheid, had op het laatste moment nog een paar kleine aanpassingen omdat ik streef naar het perfecte ondergoed:) Veel draagplezier gewenst! Liefs Janneke
Pasvorm is goed
Dank voor de positieve review, pasvorm is inderdaad heel belangrijk! Liefs Janneke
Dankjewel voor je mooie review, een leven zonder inlegkruisjes en met fijn bamboe ondergoed is inderdaad zoveel fijner:) Liefs Janneke
Fantastische, unieke lingerie. Geen inlegkruisjes meer nodig. De lingerie staat prachtig en zit heel comfortabel. Ook fijn, korting voor vaste klanten. Ik draag alleen maar Pavone.
Wat fijn te lezen Pauline, dankjewel voor je mooie review! Liefs Janneke
Ik ontmoette Janneke op een congres en was onder de indruk van haar persoonlijke contact met cliënten. Mooie collectie en goed advies.
Wat een super lieve review Cisca, dankjewel! Liefs Janneke