Ik heb veel pijn door een huidziekte, en wat urineverlies. Het geeft zoveel rust.
We worden altijd heel erg blij als we dit soort reviews lezen. Dat we bij mogen dragen aan de verlichting van vaak heel vervelende vaginale klachten. Bedankt Lisa. Liefs Elise Team Pavone
Vanaf begin dat Pavone op de markt kwam deze lingerie gekocht. Kwaliteit is alsmaar beter geworden en modellen zijn uitgebreid. Jammer dat sommige modellen worden vervangen. Inmiddels heb ik al een hele collectie Pavone ondergoed. Heel blij mee. Altijd snelle levering en goede communicatie en service
Lief Liesbeth! We blijven telkens bezig met het optimaliseren van de modellen. Wij zijn ook blij met een klant als jij :-) Liefs Elise Team Pavone
Ideaal!
Fijn! Dank Marleen. Liefs Elise Team Pavone
Het beste aan mijn billen, als je dit draagt wil je niet meer anders. Enorm verslavend. Zo blij mee!
Trouwe klant
Fijn Conny! Liefs Elise team Pavone
ik had 3xl besteld lijkt heel groot maar ik vind toch iets te laag.
Hoi Marjon, bedankt voor je review. Wat vervelend dat het model dat je gekozen hebt niet fijn zit. Kunnen we per mail in contact komen, want dan adviseren we je graag een ander model. Liefs Elise Team Pavone
goed produkt/ goede keurige service
Daar gaan we elke dag weer voor. Fijn! Liefs Elise team Pavone
Stijlvol ondergoed dat lekker zit, keuze uit meerdere modellen, dus voor iedereen een goede broek. En dan het meerlaags bamboe kruisje, ideaal.
Bedankt Jose! Lieve review. Elise Team Pavone
Inmiddels 3 x besteld: top & echt persoonlijke service!
Een vierde keer mag ook altijd :-) Bedankt voor je review. Liefs Elise Team Pavone
Ik draag vooral de strings, zowel het oude model als het nieuwe. Hoop dat de oude weer terugkomen, deze waren ook heel fijn! En nooit meer inlegkruisjes, deze zouden verboden moeten worden. Wat een opluchting & frisheid!
Het ondergoed sluit goed aan. Is zacht en ziet er mooi uit.
Bedankt voor je review. Liefs Elise Team Pavone
Na wat problemen gehad te hebben met mijn bestelde slip heeft pavone lingerie dit heel goed opgepakt en mij andrere modelen gestuurd om te proberen. Ik ben zo op de voor mij perfecte slip gekomen. Super service met veel dank aan Elise.
Beste Yvonne, wat vervelend dat het model dat je gekocht hebt niet is wat je er van had gehoopt. Wij vinden de klanttevredenheid erg belangrijk en denken graag mee over een goede oplossing en wellicht een ander model of andere maat. Ons retour beleid is ook vrij soepel. Wanneer de slip niet gedragen of gewassen is kun je het altijd ruilen voor een andere maat of model. Ik hoop dat we met elkaar in contact kunnen komen. Bedankt voor je review. Liefs Elise Team Pavone
Originele beoordeling
Heb een broekje voor ls. Altijd maat l slip. Deze zit strak snijd in lies. En stug van stof achterzijde.Zonde van mijn geld wat ik er voor had gespaard.
Goede service.
Goedemorgen Gerrie, wat vervelend dat je niks gehoord hebt! Wij hebben weleens problemen met het retourformulier. Dan komt het niet binnen bij de mail. Zou je ons je vraag ook nog een keer willen mailen? We vinden de klantenservice heel erg belangrijk! Bedankt voor je review. Liefs Elise Team Pavone
Originele beoordeling
Via de mail heb ik retour formulier opgevraagd. Tevens de melding gedaan de reden waarom. Niets gehoord helaas
Broekje had iets hoger mogen zijn. En bij de billen/ bovenbenen iets strakker.
Hoi Joke, dat wisselt een beetje per model. We hebben ook hele hoge modellen. Als je ons mailt kunnen we een keer een goed advies geven over welk model bij je past. Bedankt voor je review. Liefs Elise Team Pavone
Snele levering van mooi en goed spul!
Goed om te horen Lita! Bedankt voor je review. Liefs Elise Team Pavone
Goede service!
Bedankt voor je review Trian. Liefs Elise Team Pavone
De eerste edities waren iets stugger. De nieuwere edities zijn van heerlijk zacht materiaal.
Klopt, zo proberen we met iedere collectie weer een beetje beter te worden ! Bedankt voor je review. Liefs Elise Team Pavone
Via familielid op jullie site gewezen. Ben zeer tevreden over het ondergoed, zit heerlijk zweet niet, en geeft veilig gevoel.
Heel fijn! Liefs Elise Team Pavone
Postnl levert soms niet.Als ik dat tegen klantenservice vermeld sturen ze nieuwe onderbroeken weer top service
We vinden klantenservice erg belangrijk :-) Dank je wel Tina. Liefs Elise Team Pavone
De pijpjes zijn voor mij iets aan de wijde kant ....maar verder blij met deze lingerie
Dank je wel Ine. het ontwerp van de boxer wordt nog verder aan gewerkt! Liefs Elise Team Pavone
Oogt zeer aantrekkelijk en draagt comfortabel
Heel aantrekkelijk :-) Liefs Elise Team Pavone
Broekjes bevallen me erg goed! Ik koop geen ander merk meer.
Super Tineke! Liefs Elise Team Pavone
Makkelijk bestellen en betalen. Hele fijne slips, fijn nu ook zonder kant met de boxer. Inderdaad niet in de droger doen, maar gewoon aan de lucht drogen.
Goeie, niet in de droger :-) Fijn dat het zo goed bevalt. Liefs Elise Team Pavone
Wat een heerlijk comfortabele slips. En voor elk lichaam een ideale pasvorm. Fan !
Leuk! Liefs Elise Team Pavone
Eindelijk goed bamboe ondergoed met 90% bamboe! Bij allergieën is dit een verademing vooral als je aan inlegkruisjes vast zit. Ik voel me weer heel vrouwelijk en geen last meer van nare geurtjes. Midi lace en String high waist zijn mijn favorieten modellen.
Daar doen we het voor! De string is ook mijn favoriet :-) Liefs Elise Team Pavone