Op aanraden van iemand op de site gekeken. Ik was gelijk aangenaam verrast. Wat een mooie lingerie. Speciaal voor LS- lotgenoten zijn er zelfs hele fraaie modellen slips. Ze zitten uitermate prettig. Ik ben fan van jullie geworden. Dank.
Dank je wel Denny! Nog een fan erbij, daar worden we heel blij van. liefs Elise TeamPavone
Ik heb ze sinds kort gevonden. Dit via een FB pagina i.v.m. medische problemen. Ik werd zeer netjes benaderd en waren niet moeilijk. Ik heb het niet zo op internet bestellen maar bij Pavone heb ik dit totaal niet. Wel natuurlijk zelf rekening houden dat het om een hygiene product gaat en hier naar behoren handelen. Het zijn ook geen simpele lingeriesetjes maar er zit ook kant in wat het weer wat sexy maakt. Ik zou het zeker aanraden.
Dank je wel Susanne, heel lief! Inderdaad is het belangrijk het product op de juiste wijze te passen en daarna eerst te wassen. We gaan voor comfort en sexy :-) Liefs Elise TeamPavone
Ze hebben dit goed gemaakt met een mooie kortingsbon. Het product is inmiddels binnen en is van goede kwaliteit! Heel eerlijk gezegd is de prijs daar ook na.
Dankjewel voor de mooie review! In onze beschrijving vind je altijd levertijden mocht het langer duren dan onze standaard 2-3 dagen. De meeste mensen lezen daar overheen, dat kan soms wat verwarrend zijn inderdaad. Mijn excuses! Momenteel zijn alleen de zwarte maxi en de herenslips niet op voorraad, deze worden volgende maand geleverd. Fijn dat de kwaliteit gewaardeerd wordt, vinden we belangrijk! Liefs Janneke
Op zich een mooi product maar vond maat M wel klein vallen. Merk ik niet met dragen maar zie een afdruk op mijn been.
Hi Melanie, Dankjewel voor je review, onze items mogen altijd geruild worden zolang ze niet gedragen/gewassen of labels eruit geknipt zijn. Volgende keer eerst even passen voordat je ze de slip gaat dragen, zonde als het te klein of groot blijkt te zijn. En heb je vragen over het juiste model of maat? Onze klantenservice staat altijd voor je klaar met een goed advies. Liefs Janneke
Fijne lingerie
Echt he Henriette, ik wil ook niets anders meer! Dankjewel voor je mooie review:) Liefs Janneke
Beste kwaliteit en zeer goede service! Al vaak aanbevolen aan dames.
Dankjewel Rinie, inmiddels al zoveel blije klanten dankzij mijn vaste klanten:) Kwaliteit en service vinden we inderdaad super belangrijk, mooi als dat gezien wordt! Liefs Janneke
Fijne slips, helaas deze keer lange levertijd.
Lieve Margriet, Dankjewel voor de positieve review! De champagne collectie liet deze keer wel echt lang op zich wachten inderdaad. En dat was volledig mijn verantwoordelijkheid, had op het laatste moment nog een paar kleine aanpassingen omdat ik streef naar het perfecte ondergoed:) Veel draagplezier gewenst! Liefs Janneke
Pasvorm is goed
Dank voor de positieve review, pasvorm is inderdaad heel belangrijk! Liefs Janneke
Dankjewel voor je mooie review, een leven zonder inlegkruisjes en met fijn bamboe ondergoed is inderdaad zoveel fijner:) Liefs Janneke
Fantastische, unieke lingerie. Geen inlegkruisjes meer nodig. De lingerie staat prachtig en zit heel comfortabel. Ook fijn, korting voor vaste klanten. Ik draag alleen maar Pavone.
Wat fijn te lezen Pauline, dankjewel voor je mooie review! Liefs Janneke
Ik ontmoette Janneke op een congres en was onder de indruk van haar persoonlijke contact met cliënten. Mooie collectie en goed advies.
Wat een super lieve review Cisca, dankjewel! Liefs Janneke
Fijne pasvorm en snelle levering.
Yes, dat horen we graag! Dank je wel Iris. Liefs Elise teamPavone
Mooie lingerie. Snelle levering.
Dank je wel Charlotte. Liefs Elise teamPavone
Al jaren mijn geheime be-veilig-er.
Geweldige review :-) Liefs Elise TeamPavone
Bijzonder goede service, heel vriendelijk en goede adviezen. Nooit meer iets anders.
Dank je wel Raquel. Als je eenmaal een Pavone slip hebt gedragen ben je verkocht ;-) Dank je wel Rina! Liefs Janneke TeamPavone
Heerlijke en mooie broekjes. Nemen veel vocht op. Voor mij geen andere meer.
Dank je wel Jenny! Liefs Elise TeamPavone
Fijn bedrijf.
Lief! Dank je wel Jeanne! Liefs Elise TeamPavone
De levering laat maanden op zich wachten, kan het dus niet beoordelen. Heb inmiddels wel afgeprijsde artikelen ontvangen. Hierover ben ik tot nu toe tevreden.
Beste Kim als het goed is is onderstaande mail afgelopen week aan alle wachtende klanten verzonden. Tevens staat op de website dat de champagne kleurige collectie een pre order is. Ik hoop dat deze e-mail u in goede gezondheid bereikt. Allereerst wil ik mijn oprechte excuses aanbieden voor de vertraging bij de levering van uw bestelling bij Pavone Lingerie. We begrijpen dat dit u ongemak heeft bezorgd, en we willen u graag informeren over de huidige status van uw bestelling. De vertraging is het gevolg van een last minute aanpassing in het ontwerp. We werken hard om ervoor te zorgen dat dit soort situaties in de toekomst wordt vermeden. Goed nieuws is dat de collectie nu onderweg is naar het Pavone Warehouse en naar verwachting binnen een week bij u zal aankomen. Nogmaals onze oprechte excuses voor de vertraging en enig ongemak dat dit heeft veroorzaakt. We waarderen uw geduld en uw vertrouwen in Pavone Lingerie. We geven u graag een blijk van waardering: een waardebon, deze zal worden bijgevoegd bij uw pakket. We zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw volgende ervaring met ons soepeler verloopt. Mocht u verdere vragen hebben over uw bestelling of als u specifieke informatie nodig heeft met betrekking tot de levering, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons klantenserviceteam staat klaar om u te assisteren en uw eventuele zorgen aan te pakken. Dank u voor uw begrip. Met vriendelijke groet,
heerlijk draagcomfort en mooie look makkelijk te wassen
Dank je wel Inky ! Liefs Elise TeamPavone
Hallo! Ich bin 36 und habe lichen sclerosus. Ich muss cremen und brauche Wäsche, die saugfähig aber auch atmungsaktiv ist. Von daher sind das hier tolle Produkte. Service war toll, Versand schnell und Verpackung umweltgerecht. Aber es sind wirklich Oma-Höschen. Mit der Spitze und einem etwas höher geschnittenen Modell dachte ich, bin ich ja zu all den Vorteilen voll in der Mode. Aber nein, es sieht aus wie alte Leute Wäsche und das schlimmste, mein hintern sieht ohne und mit Hose aus wie von einer alten Frau mit Windel an. Das ist wirklich schade. Zudem arbeite ich körperlich und schwitze entsprechend auch. Das Bambusmaterial soll antibakteriell wirken, riecht aber sehr schnell sehr unangenehm und stark. Ich kann mir kaum vorstellen, dass das bedeutet, hier breiten sich weniger Bakterien aus. Ich fand es sogar noch schlimmer als bei der Polyester-Menstruationswäsche, die ich bisher probiert habe. Das hat mich etwas enttäuscht. Denn ich möchte auch gerne nachhaltige Wäsche tragen und kein Plastik. Trotzdem bin ich mir nun nicht mehr sicher, ob das Material für diesen Zweck wirklich geeignet ist.
Wir möchten uns aufrichtig für die Unannehmlichkeiten entschuldigen, die Sie mit unserem Produkt hatten. Es tut uns leid zu hören, dass Sie mit der Qualität und dem Aussehen Ihres Einkaufs bei Pavone Lingerie nicht zufrieden sind. Wir nehmen Ihr Feedback sehr ernst und bemühen uns, die Qualität unserer Produkte ständig zu verbessern. Ihre Zufriedenheit ist unsere oberste Priorität, und wir möchten sicherstellen, dass Sie mit Ihrem Kauf zufrieden sind. Vielleicht ist das Modell, das Sie gekauft haben, nicht für Ihre Figur geeignet. Zum Glück verkaufen wir verschiedene Modelle, so dass für jede Figur ein passendes Modell dabei ist. Was den Geruch angeht, so besteht unsere Unterwäsche zu 90% aus Bambus und ist wirklich antibakteriell. Das von Ihnen beschriebene Problem ist uns daher noch nie begegnet. Der ph-Wert der Vagina braucht Zeit, um sich zu erholen. Und das geschieht am besten, wenn die Vagina richtig gepflegt wird und die Bambusunterwäsche täglich getragen wird. Wir sehen, dass Sie einen Slip gekauft haben, das kann die Ursache dafür sein, dass das Produkt nicht richtig funktioniert. Sollten Sie den Slip täglich waschen, sollte dies auch richtig gemacht werden, um unangenehme Gerüche zu vermeiden. Waschen Sie bei 40 Grad mit einem Schuss natürlichem Essig, das tötet die Bakterien ab. Der Slip kann sogar bei 60 Grad gewaschen werden, wenn die Drehzahl 800 nicht überschreitet. Sie können uns unter [email protected] kontaktieren, oder Sie können auf diese E-Mail mit zusätzlichen Details antworten. Wir verpflichten uns, auf Ihre Bedenken einzugehen und sicherzustellen, dass Sie die qualitativ hochwertigen Dessous erhalten, auf die Sie Anspruch haben. Wir entschuldigen uns nochmals für die Unannehmlichkeiten, die Ihnen entstanden sind. Wir schätzen Ihr Feedback sehr. Mit freundlichen Grüßen, Elise Kundenservice Pavone Lingerie
Ik ben blij dat nu ook speciaal ondergoed is voor mensen met de ziekte LS
Heel veel hartjes voor jullie. Liefs Elise Team Pavone
Voel me veilig met jullie slips
Dankjewel Beatrijs voor de prachtige review! Liefs Janneke
Ik heb zoals meerdere mensen wat onprettig heden, en als je dat dan op zo'n mooie manier mag "dragen". Dat geeft dan een lichtpuntje in de omstandigheden. Ger
Lieve Ger, Dankjewel voor de mooie review, die lichtpuntjes daar doen we het voor. Liefs Janneke
Heel goed mooie pasvorm ook na veel keren wassen blijft goed in model.Waar ik niet tevreden over ben is de bikini die ik eens heb aangeschaft.
Dank je wel Maria! Fijn dat de slips goed bevallen. Wat jammer dat de bikini niet goed bevalt. Heb je ons hierover gemaild? We horen graag van je! Liefs Elise TeamPavone
Vriendelijke reactie bij problemen. Mooie lingerie,vrouwvriendelijk.
Dank je wel Tiny. We vinden de klantenservice heel belangrijk. Fijn dat de problemen goed zijn opgelost. Liefs Elise TeamPavone