Heel goed!

Super goede service en fijn ondergoed. Ik had zelfs 10 euro terug gekregen omdat ik nieuwe klant ben geworden! Bijzonder en heel fijn geholpen! Weet wel zeker dat ik volgende keer weer ondergoed bij jullie ga bestellen!

Broekjes zitten heerlijk

Broekjes zitten comfortabel

Vriendelijkheid voorop

Wilde iets terugsturen, Kreeg een vriendelijke persoonlijke mail met Uitleg. Zie je niet veel meer.top

Precies zoals gehoopt

Door vriendinnen al vaak op Pavone gewezen. In eerste instantie best duur, daarom 1 hipster gekocht. Na maanden is de kwaliteit nog zo goed, daarom mezelf een kadootje gegeven.

Zo blij met dit ondergoed, wil niet anders meer. Met Lichen is dit echt het allerbeste.

Beste koop van de maand.

Zien er mooi uit en zitten heerlijk. Alleen de prijs is wel hoog jammer genoeg.

Fijne onderbroeken maar wel steeds verschillend materiaal

Ik heb vanaf het prille begin al onderbroeken van Pavone. Heel erg fijn dat bamboo met extra dik kruisje. Modellen zijn steeds verbeterd. Kan is veranderd, maar wel slordiger genaaid. Heb al verschillende onderbroeken moeten repareren omdat er stiksels van het kant los waren. Onderbroeken waren in het begin bijna niet droog te krijgen, met verbeterde materiaal zijn ze sneller droog. Ook veel leuke verschillende modelllen en kleuren nu. Ook al heeft zwart nog steeds mijn voorkeur. Prijs is best hoog, dus probeer vaak in de sale te kopen.

Verademing!

Draagt heerlijk zacht, geen inlegkruisjes meer en voel me zoveel schoner. Dit ondergoed is zo goed, was een investering en is het geld waard. Ze blijven mooi en lang meegaan. Leuk hoe de eigenaresse haar producten blijft verbeteren en met nieuwe collecties komt. Zo nu dus ook de taille slip met ook de achterzijde de 3-laags bescherming. Voor mijn moeder is dit een uitkomt ivm fecale incontinentie. Tip: lees de blogs van Janneke!

Zitten lekker en ze zijn mooi. Helaas wel een beetje prijzig

Topservice en prachtig ondergoed

Wat een fijn gevoel krijg je als als je contact hebt met dit bedrijf. Ten eerste zijn daar natuurlijk de prachtige en praktische slips met desgewenst bijpassende tops. Maar als er een probleempje is, wat bij mij het geval was, wordt dit ontzettend aardig en genereus opgelost. Echt TOP!

Mooie kwaliteit

Teleurstellend

2 slips gekocht boxers besteld, maar ontving een heel ander model Elastiek te strak voor maat 42. Er zit in het kruisje een plooi! [ ook niet lekker) en het kruisje is erg klein hoor. Dus zwaar teleurgesteld. Kost 29,95 euro. Heb er 1 terug kunnen sturen maar de ander had ik gedragen. Dus ik kom niet terug als klant. Nul sterren.

fantastische broekjes

Goede service. Broekjes blijf ik dragen, zitten perfect.

heerlijk materiaal

Intussen meerdere slips gekocht, ze zitten comfortabel, zacht materiaal, blijven mooi na het wassen echt een succes product.

Zit prima en mooie styling

Zit heerlijk mits je niet te groot koopt

ondergoed is erg mooi en zit ook heel goed, prima pasvorm

heel mooi en goed passend ondergoed en het ziet er ook nog eens heel mooi uit

Prachtig!

Ik was wat sceptisch over een string op mijn leeftijd, maar het nieuwe model is echt fantastisch ontworpen! Dank !

Fijn ondergoed en ziet er ook nog eens prachtig uit.

Mooi, super zacht, praktisch en draagt heerlijk.

Blijft na het wassen mooi, het kant is super zacht.

Mooi kleding, dankjewel

Super mooie collectie en zeer snelle levering. Dankjewel

Goede pasvorm, alleen de boxer vind ik niet prettig dragen.

Prima advies en service, en bovenal: prima kwaliteit van de artikelen!

Inmiddels al plm. 1,5 jaar klant bij Pavone, en al vele verschillende broekjes, modellen en kleuren gekocht. Ik wil niet meer zonder! Ik fiets naar m'n werk (60 km. per dag met een speedpedelec) en gebruik hiervoor het taillemodel Rosalinda. Verder bevalt het high waist taillemodel Sofia mij prima. En onder strakke zomerbroeken draag ik natuurlijk de string...... Ik was altijd alles eerst voorzichtig met de hand, en doe de broekjes daarna in verschillende wasnetten in de wasmachine, met een fijnwasmiddel (en een scheut azijn in het wasverzachterbakje, om de broekjes op lage temperatuur ook hygienisch schoon te krijgen), met een kort fijnwasprogramma op 30' C. Kost me plm. een half uurtje per week, maar de broekjes worden zo weer helemaal schoon en fris en blijven zo goed als nieuw!

Beste ondergoed bij Lichen!!

Zoek je naar vrouwelijk, praktisch en draagbaar? Dan zit je bij Pavone goed. Ik heb Lichen sclerosus en moet smeren met vette zalf. Dit ondergoed werkt echt!! hypoallergeen waardoor mijn klachten zo veel minder zijn. Alle specialisten zouden van Pavone moeten weten, het heeft mijn leven zoveel verbeterd.

1 test exemplaar gekocht, net 5 nieuwe aangeschaft: perfect

Mooie kwaliteit

Heb nu twee keer besteld en een keer op beurs gekocht Top Kwaliteit en goede service Ga zo door