Fijn ondergoed, goede service

Je wil niks anders meer

Ooit was ik sceptisch, ja hoor het zal wel… Inmiddels ben ik verslaafd, wil niks anders meer. Voetl goed, zit goed en dáááág vervelende inlegkruisjes. Mis jullie totaal niet. Nooit meer irritaties, kan weer springen hoesten lachen zonder te denken ‘oeps’ Dus mensen ik zeg: doen!

het is fantastisch ondergoed

heel mooie slips die prima passen en dus erg goed zitten

Prachtige lingerie

De lingerie is prachtig om te zien en draagt heerlijk. Geen extra bescherming nodig. Zo fijn!

Zeer klantvriendelijk en fijn ondergoed

Al vanaf het begin van de oprichting van Pavone draag ik dit ondergoed en wil ik niets anders meer. Met mijn huidziekte Lichen Sclerosus, is dit ondergoed echt een uitkomst. Ik raad het alle vrouwen aan, maar zeker de vrouwen die weten hoe het is om met pijn in het genitale gebied, door het leven te gaan. Pavone ondergoed is als een zacht kussentje waardoor ik zelfs weer kan fietsen. Een aantal slips hebben nergens randjes die voor irritatie kunnen zorgen in het aangedane gebied. Er wordt meegedacht over welke slips het meest geschikt zijn wat pasvorm betreft. Ontzettend klantvriendelijk en hele goede service.

Telkens verjongende telkens ontstressender.

Fijn en mooi was de lingerie van jou enkele jaren geleden En de collectie is uitgegroeid tot Exclusief, verjongend en 100% veilig! Ben benieuwd wat nog komen gaat! Chapooo PAVONE

Mooie en prettig zittende lingerie. Blij mee

Zie boven

Fijne materialen en verpakt met veel aandacht en liefde!

De lingerie is prettig om te dragen en blijft mooi in de was. De klantenservice is uitstekend met heldere en snelle beantwoording. De verpakking is een cadeautje om uit te pakken en geeft je direct een geliefd gevoel. Top gewoon!!

Goed product en goede service

Goed product en goede service

Prima levering, prima kwaliteit, goede pasvorm

Ik ben tevreden, heb inmiddels meerdere Pavone items

ben erg tevreden

past goed geeft comfort snelle bestelling

Hele mooie collectie, een supergoede service en een snelle levering

De levering van mijn bestelde artikelen was niet helemaal goed gegaan. Na een vriendelijk telefoontje was het snel opgelost.

Perfect zittende lingerie.

Het voldoet prima aan mijn wensen en eisen.

Prachtig

Heel mooi ondergoed en als het in de uitverkoop is betaalbaar.

super comfortabel

Perfect zittend ondergoed, goed model(en) en voel me veel zekerder met oog op kleine ongelukjes

De pasvorm van de hemdjes vind ik niet optimaal.

Dit merk gevonden door enthousiasme van lotgenoten die ook lichen sclerosus hebben. Inderdaad prachtige slips. Best prijzig, maar in de sale voor een mooie prijs. LS patiënten smeren dagelijks enkele keren met vette zalf de vulva in en vaak ook het gebied rond de anus. Dan is een driedubbel kruis heel fiin om geen vlekken in je kleding te krijgen. Wel jammer dat het kruis niet bij alle modellen tot voorbij de anus doorloopt. Even informeren voor aanschaf is dus handig

Prima kwaliteit, snelle verzending.

Kwaliteit is mooi en duurzaam.

De kwaliteit van de broekjes bevallen mij zeer goed!

Ik heb eenmaal 2 nieuwe broekjes ontvangen waar de kwaliteit minder van was maar dat werd fantastisch opgelost waardoor ik het door mij besteedde bedrag vergoed kreeg en opnieuw kon besteden. Chapeau!

Super service

Het was even zoeken voor mij om het perfecte model voor me te vinden. Ik kreeg echter 2 verschillende modelletjes zomaar gratis om deze ook uit te proberen.

Prettig

Broekjes geven veel zekerheid en zijn goed schoon te houden/wassen. Ik wil niet meer anders. Klachten Lichten Sclerosis nu erg rustig, en dat is een pak van mijn hart. Sommige modellen zijn beter geschikt bij (veel) vocht verlies. Belangrijk dus om goed na te denken over het model bij het uitkiezen. De topjes vind ik minder van kwaliteit. Een topje was mij veel te groot en slobbert. Het andere topje was binnen 1 wasbeurt het oogje aan de achterkant los.

Kwaliteit met goede klantvriendelijkheid

Eindelijk een zeer goede en uitgebreide beschrijving bij de producten zodat je weet wat je koopt. Op de mail berichten wordt snel gereageerd, dat is nou écht klantvriendelijkheid!

Gebruik geen inlegkruisjes meer!

Daardoor geen last meer van jeuk.

Geweldig draagcomfort, past precies bij mij!

Bijzonder positieve ervaringen, zowel met de producten als de service in zijn totaliteit!

Tailleslip rood, prachtig en zit heerlijk!

Op de Libelleweek langs de stand van Pavone gelopen. Al vaak over gelezen, nu eindelijk van dichtbij gezien. Super vriendelijk geholpen, thuis gedragen en direct nieuwe slips besteld top! * Kan ik Pavone ook in een winkel kopen?