Tailleslip rood, prachtig en zit heerlijk!

Op de Libelleweek langs de stand van Pavone gelopen. Al vaak over gelezen, nu eindelijk van dichtbij gezien. Super vriendelijk geholpen, thuis gedragen en direct nieuwe slips besteld top! * Kan ik Pavone ook in een winkel kopen?

Eindelijk ondergoed wat niet van synthetische materialen is gemaakt. Wat een verademing, het ondergoed van Pavone draagt zo zacht dat je alleen nog maar een pavone wenst te dragen. De nieuwe string is trouwens echt bijzonder mooi en fijn. Ik voel me weer vrouwelijk en de inlegkruisjes komen nooit meer mijn huis in.

Super fijn ondergoed

Zou alleen een maat groter nemen dan dat je hebt.

Comfortable en mooi

Ik heb LS en de broekjes van Pavone beschermt mijn kleding tegen zalf vlekken en geven mij de mogelijkheid om toch spijkerbroeken te dragen. Door de dubbele kruisjes heb ik geen last van de naden. Daarnaast zijn ze prachtig

Ideaal ondergoed

Ik gebruik dit ondergoed als vervanging voor inlegkruisjes, bijvoorbeeld aan het begin en einde van mijn regels. Een comfortabele en mooie oplossing!

Teleurstellend.

Ik draag de slips nu enige weken en was eerst zeer enthousiast. De pasvorm is perfect, het materiaal voelt heerlijk aan en mijn contacteczeem is verdwenen. Echter, al na korte tijd verschenen er draden in het kant en vallen er gaten in de stof. Dat mag in deze prijsklasse, mijns inziens, niet gebeuren. Jammer!

Super in alles, aanrader!

Ik moet eerlijk zijn. Ik heb me laten overtuigen door een vriendin. Al het ondergoed wat ik tot nu heb geprobeerd vond ik vrouwonvriendelijk, synthetisch of slechte pasvorm. Maar dit van Pavone.. wat een weelde. Ik was bang dat het toch zou gaan broeien maar het tegenovergestelde is waar. Het is super zacht, super comfortabel en verslavend. Inmiddels heb ik alles vervangen voor Pavone. En mijn man is inmiddels ook om. Echt een aanrader.

Mooie kwaliteit maar modellen vallen niet goed.

Ik heb de Bamboo Boxer Perla Magic Blue gekocht. Het materiaal is mooi en zacht en de kleur is ook mooi. Het model is (voor mij) niet fijn: het kruisje is te klein waardoor het niet functioneert. De achterkant van de boxer is te kort waardoor mijn billen niet bedekt zijn (de Brazilian Hipster Guendalina heeft ditzelfde probleem). Het elastiek draait tijdens het dragen wat het draagcomfort niet ten goede komt.

Ik heb LS en moet steeds inlegkruisjes dragen vanwege de zalf en nu niet meer, het voelt heerlijk en beschermt super goed. Nu durf ik op mijn trouwdag alleen een onderbroek van Pavone te dragen zonder bang voor te zijn voor doorlekken of geurtjes, ik ben hier zo blij mee.

Eens Pavone, altijd Pavone

Na mijn stoma-ingreep vond ik heel moeilijk lingerie waar ik me goed in voelde en waar mijn stoma ondersteund en verstopt werd. Tot ik Pavone ontdekte op internet. Er ging een hele nieuwe wereld voor me open! Mijn stoma werd ondersteund, het zakje kan mooi weggestopt worden in de slip. Er zijn tevens ook mooie stomahoesjes beschikbaar die de ervaring helemaal compleet maken. Ook is het meteen een oplossing voor mijn verlies dat ik heb na mijn ingreep. Ik kan de inlegkruisjes gewoon weglaten. Goed voor mij, mijn portemonnee en de natuur! Tevens zijn de stuks een voor een gewoon prachtig. Zo mooi! Ik heb alles van mijn vorige slips gewoon weggegooid want opgepast! Eens Pavone-lingerie, altijd Pavone-lingerie ❤️

Prachtige producten die lang mooi blijven. Broekjes die al 2 jaar mee gaan, zien er nog top uit. Correcte afhandeling, snelle levering.

Prima product!

Uitstekend product dat zeer comfortabel gedragen wordt.

Fijne producten en goede service.

Ik bestel al een aantal jaren bij Pavone. Ik heb verschillende modellen geprobeerd en wil niet meer zonder. Ook goede ondersteuning via de mail.

Mooie lingerie

Heel fijne comfortabele lingerie. En suersnel geleverd.

Voor mij is Pavone ondergoed perfect al het andere de deur uit gedaan Draag allen nog van dit merk. En wat ook fijn is als er toch wat mocht zijn of je hebt een vraag dan word dat netjes en snel opgelost zeker ook belangrijk.

Snelle levering en een geweldig product.

Fijne broekjes

Mooie broekjes. Heerlijk voor sporten of onderweg. Ik voel me zekerder met zo'n broekje aan en ben blij dat de inlegkruisjes verleden tijd zijn. Scheelt ook weer een hoop afval. Ze doen wat ze beloven en blijven mooi, ook na verschillende keren wassen.

Niet meer onzeker de deur uit

Heel lang al blij met jullie uitvinding. Nooit meer bang als ik moet hoesten. Erg fijn en zeker gevoel. Ook zeer mooi en voel me sexy om het te dragen.

Super blij met Pavone lingerie

Ik ben erg blij met Pavone lingerie, zou niet anders meer willen.

Goed,maar kan beter

Voor kleine maten zijn de broekjes 5 sterren,maar voor maat 44 zijn de broekjes 4 sterren omdat ik de broekjes dan graag iets hoger zie,vooral aan de achterkant,want dan passen de billen er beter in,nu zit de achterkant niet helemaal pefect/lager dan de voorkant,trekt een beetje naar beneden en het is ook mooier als buik en billen er beter in passen

Wat een uitvinding!

Ervaar Pavone als een verademing, eindelijk echt goed, mooi, praktisch, comfortabel & elegant. Alles in een, ga zo door dames van Pavone.

Goede service, uitstekende slips.

Snel antwoord op mails, netjes en betrokken. Goede fijne slips, dragen heerlijk!

Met pavone voel ik me veilig en vrouw!

Zowel de kwaliteit uitstraling prijs als service is vrouwvriendelijk om blij van te worden. Dank

Goede service, klantvriendelijk en zeer goede kwaliteit herenondergoed. Mijn vrouw is ook heel erg blij met de hoge slips van bamboe.