Zeer klantvriendelijk

Erg goed geholpen

Goede pasvorm en draagt prettig

Eerste keer midi besteld en het viel mij op dat het een goede pasvorm heeft en comfortabel draagt

Luxe ondergoed doet wat het moet doen!

Het is duurzaam en tot heel mooi! Prachtig kant en met een kanten BH een heel mooi zetje!

Boven verwachting.

Fijn materiaal voor ongemak bij urine verlies van enkele druppels. Mooie kwaliteit met het kan maakt het al.

Zitten heerlijk en goede pasvorm

Fijn om geen inlegkruisjes meer te hoeven gebruiken

Pijpjes zijn te strak

Door dat de pijpjes erg strak zijn, terwijl ik echt niet zulke dikke benen heb, heb ik rode striemen tijdens het dragen! Niet fijn!

Niet geweldig.

In de uitverkoop 2 broekjes gekocht, maar de pasvorm is slecht voor mensen met ronde billen. Ik kon ze niet meer terugsturen, ik had ze al gewassen voordat ik ze ben gaan dragen. Weggegooid. Zonde. Later herinnerde ik me dat ik al een keer eerder bij ze had besteld, ook toen was de pasvorm voor mij niet goed. Ook weggegooid. Ik bestel nooit meer.

Ik ben fan van de Pavone broekjes!

Prachtig geborduurde slips

DE slips hebben een versterkt kruis en zijn zwart met rode geborduurde bloemen. Het is een feest om ze te dragen.

Het draagt heel prettig.

Door deze onderbroeken hoef ik geen inlegkruisjes meer te gebruiken. Heel fijn. De onderbroeken zitten heel comfortabel.

Heerlijk goed zittend ondergoed

De slips blijven goed op de plek zitten. Ook de zalven die ik moet gebruiken op mijn intieme zone, trekken niet door de stof heen waardoor ik mij veilig voel in mijn kleding

Goede snelle afwerking

Herhaling bestelling

De lingerie bevalt goed. Prettig om nu eindelijk zonder inlegkruisje lingerie te dragen!

uitstekend, cijfer 10

Pavone lingerie is echt aan te bevelen

Wat een service

Wat ik gekocht had was net te klein. Gebeld en kon terugsturen. Helaas was de site rond de feestdagen niet bereikbaar en kon ik niet iets anders uitzoeken. Ik ben toen helemaal vergeten mijn pakketje terug te sturen. Nu een maand later gebeld. Alsnog terugsturen is geen probleem. Super.

Eindelijk een slip met het kruis op de juiste plaats.

Comfortabel en geen inlegkruisje meer nodig

Er is niets fout gegaan, prima service, exact op tijd geleverd, prachtig ingepakt

Zie bovenstaande

Ik ben dik te vreden

Ik ben ben tevreden . De web site is overzichtelijk.

Heerlijk comfy, stylisch zittend ondergoed!

Ben zo blij met dit ondergoed van grotendeels bamboe! Zit heerlijk en neemt zonodig vocht op! Gaan lang mee! Aanrader!

geweldig

mooi ontwerp

goed advies, service uitstekend

ik heb heel goede ervaringen met Pavone lingerie. Heel vriendelijk aan de telefoon en heel snel met het beantwoorden van gestuurde e-mails

Eerste keer besteld

Er zit geen retourformulier bij de bestelling dat vindt ik heel erg jammer. Ik heb zelf geen drukker dus dan is het moeilijk te retourneren, vooral omdat ik op mijn telefoonmail ook niet handig ben. Heb dus mijn bestelling maar gehouden,maar weet niet of ik nog eens iets bestel,omdat ik vermoedelijk hoge taille zou moeten bestellen.

erg blij met de zekerheid die het ondergoed mij geeft

erg blij met de zekerheid die het ondergoed mij geeft

Erg blij met dit ondergoed.

Ik ben blij dat ik Pavone heb leren kennen.

Prettig

Ik vind de broekjes ontzettend fijn, geen irritatie meer en toch droog. Ik zit in een rolstoel en heb nu geen last meer dat ik op een prop zit