Snelle levering. En keurig discreet verpakt. Enige nadeel is het niet kosteloos kunnen retouren.

Geweldige uitvinding en ook nog prettig draagbaar en heel mooi!

Als je een bepaalde leeftijd hebt is draagbaar, mooi en vooral praktisch ondergoed een uitkomst en geeft je ook nog zelfvertrouwen.

Zit prima

Fijn ondergoed Alleen gaat het kant te snel stuk Heel erg jammer

Prima kwaliteit en levering

Mijn bestelde slips waren niet meer voorradig en kreeg ik een ander soort. Deze waren ook prima! Goed opgelost.

prettig draagbaar

Positief met betrekking tot het dragen en geruststellend te weten dat gering verlies goed wordt opgevangen

Mooi product

Zit heerlijk. Maat is precies goed. Ga in toekomst zeker nog wat meer bestellen

Heerlijk draagbaar

Ik wil geen ander ondergoed meer

Mooi en comfortabel

Doordat ik LS heb kan ik niet alle broekjes verdragen. Bamboe en 3 dubbel laags kruisjes zijn de uitkomst. Natuurlijk wil ik wel graag mooi ondergoed want ik ben een zelfbewuste vrouw.

Prachtige lingerie, die voldoet aan alles wat beloofd wordt.

De kwaliteit van de lingerie is prima, de vormgeving vind ik prachtig en het draagt heel comfortabel. Een echte aanrader met een goede prijs/kwaliteitverhouding.

goede service

Bij klachten wordt er goed met je meegedacht en oplossing aangedragen. Vind het prima service!!

Fijne duurzame producten, goede levering

Prettig

Mooi sexy ondergoed .Prima pasvorm en de bamboekruisjes zijn fantastisch.

Mooi ondergoed

Lastig om de maattabel te vinden. Jammer ook dat ruilen alleen kan door zelf de portokosten van het retourpakket te betalen.

bye bye inlegkruisjes

De broekjes van Pavone zijn een verademing na jaren van inlegkruisjes, de zachte binnenzijde van natuurlijke vezels zijn heel erg fijn voor de huid.

Geweldig ondergoed

Wat een verademing, eindelijk hypo allergeen ondergoed en geen synthetische rotzooi. De bamboe is inderdaad heel zacht en ik voel me weer zeker tijdens het sporten. Vriendinnen zijn fan, en inmiddels is het hockeydamesteam ook in Pavone gestoken tijdens de wedstrijden. Een en al lof, ga zo door dames van Pavone!

Goede service en snelle reactie!!

Goede service en snelle reactie!

Super goed

Heb nu sinds twee maanden deze nieuwe lingerie. Het bevalt mij uitstekend. Ik ben er erg blij mee.

Fijn ondergoed, mooie modellen

geweldig

Aanrader!

Top ervaring aan te bevelen

Aanrader!

Zo zacht, mooi én natuurlijke materialen, alles in een. Inlegkruisjes de deur uit, heel blij met mijn Pavona ondergoed,

Aanrader! Meest zacht en mooie ondergoed in tijden.

Vrouwelijk, luxe en draagcomfort❤️

Vrouwelijk, luxe en draagcomfort❤️