Reactie van het bedrijf
Beste heer Goslinga,
Wat vervelend om te lezen dat u ontevreden bent. We hebben u gebeld om de processen uit te leggen. Wij werken namelijk met een extern betaalsysteem van Mollie en ook creditcards worden geaccepteerd als betaling. Dat mag dus geen probleem zijn voor onze klanten. Het is ons niet gelukt om u de processen goed uit te leggen, u was erg boos. We vonden het erg spijtig om telefonisch te vernemen dat u de order wenst te crediteren, dit hebben we inmiddels verwerkt.
Ook gaf u aan dat onze prijzen gestegen zijn en dat u in de winkel ons ondergoed wilde gaan kopen. Onze prijzen voor het herenondergoed zijn niet gestegen, we zien wel dat u in het verleden gebruik heeft gemaakt van de Black Friday actie, wellicht zit daar de verwarring.
Al het ondergoed van Pavone Lingerie wordt door de eigenaresse ontworpen. Wij bieden het ondergoed van Pavone alleen aan via de webshop, het is dus niet mogelijk om elders ons ondergoed aan te schaffen. Uiteraard bent u vrij om ander incontinentieondergoed aan te schaffen van andere aanbieders.
Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan horen we graag weer van u. U blijft altijd welkom om ondergoed bij ons online af te nemen. Echter, contact wensen wij op een andere manier, een meer respectvolle en vriendelijke vorm zal zeer gewaardeerd worden.
Vriendelijke groet,
Team Pavone