Eindelijk af van mijn oma-onderbroeken en me weer sexy voelen ook met LS
De verpakking kwam door de brievenbus een dag nadat ik online mijn nieuwe setje had besteld. Een slip midi met kant en een kanten top. Ik maakte het direct open en tot mijn genoegen was het heel sjiek ingepakt met van dat mooie zwarte vloeipapier. De slip zag er precies zo uit als op de foto en het viel me gelijk op hoe fijn zacht het materiaal aanvoelde. Ik heb de slip gelijk aangetrokken met ondergoed eronder om te passen of het goed zat en voelde meteen dat de pasvorm juist was voor mij. Ik heb Lichen Sclerose en het is heel lastig het juiste ondergoed te vinden waarin er niets irriteert. Deze slip irriteert absoluut niet en voelt juist als een zacht dun kussentje en is ook nog antibacterieel. Had ik dit maar eerder ontdekt. Ik ben er zo blij mee dit te hebben ontdekt. Zo lastig om op een Website te kunnen beoordelen hoe de pasvorm precies zal zijn. Ik had op dezelfde dag van een ander bekend merk voor menstruatie ondergoed en problemen aan de vulva, ook 2 modellen bamboeslips besteld om uit te testen. Deze kwamen dagen later door de brievenbus, maar ik zag en voelde direct dat de kwaliteit minder goed was. Met het passen zaten ze vreemd en er waren toch naadjes te voelen. Die slips heb ik dus retour gestuurd en meteen nog 4 extra Pavone slips besteld. Hopen nu dat deze andere modellen ook lekker zitten. Denk trouwens dat het met fietsen ook enorm zal schelen met mijn LS. Nu ik net ongesteld ben, kan ik de slip dragen in combinatie met een menstruatie cup en zonder irriterend maandverband als backup. Dat gaat uitstekend. Ook kan ik het dragen op de lichte dagen zonder cup. Multifunctioneel dus. Ik zou dit andere vrouwen met LS of een andere aandoening aan de vulva echt aanraden te proberen. Ik heb vaak pijn en ongemak en gun mezelf deze luxe. Plus nu hoef ik die oma- onderbroeken die veel minder lekker zitten niet meer aan en kan ik me weer een sexy vrouw voelen. Dat is heel veel waard. Bedankt Pavone voor de moed om dit product op de markt te brengen!