Duidelijke site, goede kwaliteit lingerie en service

Mooie lingerie. Voor de 2de keer een bestelling geplaatst. Ik zou graag een aanvulling zien in het aanbod.

Geweldige service

Alles top!

Pavone lingerie geeft je mooie vrijheid!

Weer blij met de nieuwe strings en slips die je vrijheid geven om te bewegen en je je ook nog mooi laten voelen. Tijdens het sporten draag ik graag de strings en op een mooie zomerdag onder een jurkje voel ik me zeker met de boxers van Pavone eronder. Dank Janneke!

Draag alleen nog Pavone

Ik draag deze slips vanaf 2019 en wil niets anders meer. De zachte kruisjes werken verslavend en ik voel me er ook nog eens heel mooi in. Vrouwvriendelijk en duurzaam, hoop zo dat de nieuwe collectie snel komt. Mijn ph waarde van de vagina is helemaal hersteld, in het verleden heb ik veel last gehad van Candida, het gebruik van inleggertjes is zo slecht voor de vagjna. Mijn huisarts wees me op dit product, ik ben haar zo dankbaar!

zeer tevreden

super service en goede kwaliteit. Zeer tevreden!

Beste webshop!

Alles gewoon heel erg goed!

New fave underwear

Amazing brand!

Heerlijke slips

Fijne combi van elegant ondergoed en fijne pasvorm en zachte materialen. Nu al mijn favoriet, ik ben fan!

super

kan ik iedereen aan bevelen groetjes therese sikora

geweldig~!

Top slips!

Mooi en goede pasvorm!

Heb de bordeauxrode slips besteld omdat erbij vermeld stond dat deze niet zichtbaar zijn onder lichtgekleurde kleding...en inderdaad.. het is zo en ze zitten heerlijk! Kreeg er zelfs eentje cadeau, hoe leuk is dat? Hoop dat jullie voor de winter ook beugel BH-hemdjes en lichtere kleuren in de collectie gaan opnemen.

Zeer fijne slips en top service voor een

Ik werd na gebeld om mijn bestelling, ik had namelijk 2 maten besteld. Ik ben 1,83 en heb meestal maat 44, ik vond het het heupmodel leuk, deze was in maat xl uitverkocht daarom had ik maat L besteld. In overleg heb ik het standaard broeken besteld, deze passen perfect, en het kant is lekker zacht. Dit is bij mij altijd een obstakel omdat dat meestal irriteert op mijn huid. Ik ben heel blij met de service ga zo door!

Fijn klantencontact, prettige stof van de bamboe

De basic slips zien er mooi uit maar zijn voor de wat stevige dames onder ons wat strak bij de benen, dit geeft ook wat druk op het elastiek/kant . Hier was ik telefonisch al voor gewaarschuwd. Dat was zeer netjes. De string die ik als test erbij heb zit netjes, mooi hoog aan de been. Als je een stringdrager bent dan is deze zeker aan te raden. Ik draag deze zelf alleen als het met de kleding anders niet netjes is (een persoonlijke voorkeur). Ik wacht met interesse de andere modellen af want de stof beloofd veel goeds!

mooie slip, goed afgewerkt, draagt heerlijk !

Goeie slip, ik heb een rode en blauwe gekocht, zou graag ook wat lichtere kleuren aanschaffen, bijvoorbeeld : wit en ivoor kleurig.

Fantastisch product

Mooi en praktisch bedacht! Het voelt luxe en toch een dagelijks fijn onderbroekje ! Spoil yourself ! En heel mooi ingepakt !

Na snelle reactie toch positief

Na zeer snelle reactie ( op onderstaande recensie) blijkt dat er iets mis is met de bordeauxrode basic. Ik pas mijn recensie aan. Goede oplossing! Snelle levering , super leuk verpakt maar na 1x wassen volgens voorschrift in waszak losse draadjes bij rand overgang elastiek stof. Wat een tegenvaller vrees na 4x wassen niet meer draagbaar. Erg jammer want het draagt echt superfijn.

ben goed tel. te woord gestaan

Topservice

Na aanvankelijk een klacht is die meteen fantastisch opgelost. Ondergoed zit heerlijk.

Geweldige service

Vandaag mijn bestelling ontvangen... leuk cadeaupapier eromheen... en als verrassing een extra slip! Dank je wel Janneke ... ik zeg tot de volgende bestelling.

Fijn product, fijne klantenservice

Draagt heel prettig, blij mee!

Bamboeslips van het jaar!

Eerlijk, ik heb al behoorlijk veel verschillende merken slips geprobeerd in mijn leven en deze bamboe slipjes van Pavone spannen de kroon. Sexy en draagbaar, Hema & Chantelle in een. Ik kom uit de modewereld en ik weet hoe lastig het is om ondergoed te maken en een nieuw merk op de markt te brengen. Dus ik ben de trotse drager van deze slips van eigen Hollandse bodem. Ik wens Janneke en haar team heel veel succes!

Bamboeslips van het jaar!

Heel goed product

De communicatie via mail over waar het pakje is, zou wat minder kunnen, maar dat heeft verder niets met jullie product te maken. Als er weer eens een aanbieding is, bijvoorbeeld in wit of huidkleur, dan doe ik graag weer mee.

Aanrader!

We sporten met een groep dames en we dragen allemaal de sportstring! We zijn heel blij met deze slip, dank Pavone!

Super !!

Heel blij met hipster en strings van Pavone !! Prima pasvorm. Normaal ook maat M deze maat zijn vergelijkbaar. En super service, ga binnenkort weer bestellen.