Dit bedrijf verdient een pluim.

Omdat ik een bericht kreeg van dit bedrijf voor mijn vrouw, heb ik de klantenservice gemaild dat mijn vrouw is overleden vorige maand. Tot mijn grote verbazing kreeg ik de volgende dag een prachtig groot boeket aangeboden met een hartverwarmende tekst. Dit bedrijf snapt het, hartelijk dank aan de mensen van dit bedrijf.

Mooie lingerie en goeie en persoonlijke service

Ik ben erg blij met de hipster's en top. Het ziet er mooi uit en het draagt super. Jammer dat de andere tops en strings uitverkocht waren. Ik ben fan en kijk uit naar de nieuwe collectie!

Snel en eerlijk

Met een telefoontje werd mij gemeld dat het bestelde artikel niet meer voorradig was. Ik kreeg de keus om iets anders uit te zoeken, te wachten tot het wel weer op voorraad zou zijn en anders het bedrag weer retour. Uiteindelijk gekozen om het bedrag teruggestort te krijgen hierna direct een bevestiging per mail ontvangen en 2 dagen later stond het al op de rekening.

Hele fijne lingerie tijdens en na zwangerschap

Echt een aanrader de pavone slips. Urineverlies komt ook bij jongere vrouwen voor en het is niet altijd fijn om een inlegkruisje te dragen. Vooral de hipster is een van mijn favorieten.

Mooie luxe broekjes, heel subtiel. Fijne afwikkeling van de bestelling

Heel goede service toen er wat onduidelijkheid was over mijn bestelling. Compliment over de afwikkeling. Strings en hipster zijn van hele goede kwaliteit en mooi om te zien! Echte lingerie. Ik kijk uit naar de nieuwe collectie

Door een succesvolle advertentie, was 1 stuk niet voorradig. Men bood een duurder artikel aan of geld terug Bestelling duurde daardoor iets langer en ook omdat men succes had met de advertentie

Vanwege mijn bestelling werd telefonisch contact opgenomen, in plaats van XL werd mij toch L aangeraden vanwege mijn confectiemaat (42-44). Ik vond dat zeer attent en na het ontvangen van de slips, klopte dat. Werd heel vriendelijk te woord gestaan, proficiat Pavone!

Beste slips!

Top producten, mijn favoriet zijn de hipster, midi en string. De hoge taille is te strak voor mijn dikke bovenbenen. Basic in het zwart is ook wel erg mooi, heeft van dat golvend kantwerk. Wel jammer dat marine en bordeaux een beetje vervagen. Maar het zachte materiaal maakt dat weer helemaal goed. Ik draag ze inmiddels dagelijks en ben van de inleggertjes af. Ik vond het een eye opener dat dit erg belastend is voor het milieu. Elke vrouw zou over moeten stappen naar een paar slips van Pavone. Maarja, dat prijskaartje he.. Hoop dat ze in de toekomst goedkoper worden! En ik kijk uit naar wit, Janneke gaf aan dat ze ook een body heeft ontworpen, heel benieuwd! En ohja, die service is ook echt perfect. Ik had te veel betaald omdat ik geen gebruik had gemaakt van de aanbieding, ze belde daar speciaal voor.. Top.

Fijne stof, maten niet helemaal correct

Setje gekocht. Ben 174cm en 66 kilo. Slip S, welke wel redelijk groot uitvalt. Dus als u twijfelt uit twee maten, de laagste kiezen. Pasvorm is prima. Hemdje maat M besteld, deze zit prima. Alleen bij het dragen is hij toch te kort bij zittend werk en komt boven de broek uit. Waardoor u toch weer een koude rug krijgt.

Zelf vergeten korting aan te klikken bij bestelling, hiervoor werd ik gebeld en dit is op uitstekende wijze opgelost.

Geweldige uitvinding

Ik had al eerder over deze bamboe broekjes gehoord, ze zijn zelfs beter dan ik ooit verwacht had!

Draagt heel fijn.

Ben er blij mee, behalve dat zij mooi zijn dragen ze voortreffelijk. Zeer goede pasvorm, blijven mooi na diverse wasbeurten!

Prima, alleen het kant draagt niet fijn.

Ik vind het kanten gedeelte niet zo fijn. De naden achter onderaan voel ik ook een beetje schuren tijdens het lopen. Ik zou het erg fijn vinden wanneer het kant vervangen wordt voor hetzelfde materiaal als de achterkant. Uiteraard met zo weinig mogelijk deelnaden. Nu twijfel ik of ik meer tailleslips aanschaf. Zonder kant zou ik dat zeer zeker wel doen.

Goede service, mooi product!

Goede service, mooi product!

Mooi!

Mooie lingerie en het zit heerlijk. Dank!

Fijne pasvorm en zacht. Ga zeker meer kopen.

Fijne pasvorm en zacht. Ga zeker meer kopen. Prima service.

Voor het eerst een string besteld. Wat een heerlijke pasvorm,mooie kleur. Ik ga er zeker nog meer bestellen.

draagt heerlijk, zit mooi en is aan te raden...

snelle levering, draagt mooi zit heerlijk....

Luxe en comfort in één bedacht door een vrouw voor een vrouw

Geweldige service, Janneke checkte persoonlijk even juiste maat na! Daardoor is terug sturen tot 0 en klantgevoel10,!

Niks op aan te merken

Bestellen ging makkelijk Levering binnen 1 week in coronatijd is prima. Mooie producten.

Bijzonder goed product en Janneke heeft echt een hart voor haar zaak. Ze belde me om aan te geven dat ze haar taille uit het assortiment had gehaald omdat deze nieuwe levering tailles niet goed genoeg vond voor de verkoop. Echt dikke klasse, zeer klantvriendelijk en de MIDI is een aanrader. Draagt heerlijk, dankjewel, ik ben fan!

Pakje snel in huis, mooi en met zorg ingepakt.

Geweldige slips met mooie pasvorm. Het kant voelt zacht. Ik wilde ze eerst uitproberen en voelt goed, ga er zeker meer van kopen.

Verwarmend

Prachtige lingerie. Het lijkt mij fijn om te dragen. En met aandacht verpakt. Echt een cadeautje voor mezelf.

Comfortabel en mooi

Als je deze lingerie eenmaal gedragen heb, wil je de rest van je leven geen andere meer aan

Geweldige service

Ik kan nog geen beoordeling geven van de lingerie. Heb het nog niet gedragen. Pas gisteren ontvangen. Maar de service is fantastisch. Bij het plaatsen van de bestelling en bij de afhandeling hiervan.