Super fijn ondergoed

Zeer goede pasvorm

Geweldig!

Top slips, top service, alles gewoon heel goed! Ik kijk uit naar nieuwe collectie!!

met zorg verpakt

Mooi en fijn

Prachtige materialen, heel fijn draagbaar en voel me veel frisser zonder inlegkruisje. Eenmaal Pavone gedragen en je wenst niets anders meer.

Heerlijk

Eindelijk slips die het snappen!

geweldig

fijne slips, alle verschilllende slips vallen wel heel anders! De hipster vind ik smaller vallen dan bijvoorbeeld de midi. De midi draag ik een M, hipster maat L, string L, basic M en de taille past niet omdat ik te dikke bovenbenen heb:) Slips werken verslavend, uiteindelijk wil je ze elke dag aan..

Gewoon erg goed!!

Overzichtelijke website, prima service, duidelijk en slips mooi verpakt ontvangen!! Draag bijna geen andere slips meer!!

GEWELDIG!

De strings zijn mijn favoriet, ze zijn zacht, mooi, sexy en geen geklooi met inlegkruisjes meer! Ik draag ze het liefst elke dag! Ik heb ook de taille hoog, die slankt geweldig af, maar ik vind hem te strak in de liezen en ik vind het jammer dat je bij de billen toch een naad blijft zien.

Strings zwart zijn weer binnen, Yes!!!

Snelle service, prachtige producten.

mooi!

Best een beetje verbaasd over de kwaliteit en zachtheid van de slips. Mooi verpakt, voelt als een cadeau, ik werd er blij van. Jammer dat de strings kleine maten niet op voorraad zijn. Heb over deze slips zoveel positiefs gehoord. Wanneer komen deze weer binnen?

Sexy en duurzaam, I love it!

In een woord: geweldig!

Goede klantenservice en fijn ondergoed

Bij de eerste verzending ging er iets mis, waardoor het pakketje terug werd gestuurd. Door Pavone snel opgepakt, duidelijke communicatie en meteen weer opgestuurd. Heel fijn! Ook met de kwaliteit van het ondergoed ben ik heel blij!

wederom helemaal tevreden

de ene dag besteld, volgende dag al in huis. goed en mooi verpakt.

klantvriendelijk, goede service, mooie producten

Er ontstond een klein gaatje in het kant na 2x dragen en gewassen te hebben. Totaal geen probleem, ik kreeg direct een nieuwe toegestuurd. Fijn dat ze een garantieperiode bieden, kunnen veel andere webshops een voorbeeld aan nemen. Slips zitten overigens ook erg prettig, ideaal tijdens het fietsen deze mooie dagen.

Duurzaam en mooi, ideaal!

Was al tijden op zoek naar duurzaam ondergoed wat ook nog een beetje mooi aan de bips is. Gevonden! Pavone heeft de meest vrouwvriendelijke slips op de markt gebracht. Ik denk het ondergoed van de toekomst.

tevreden klant

Mooie string, zit lekker en fijne stof. Zeker het kruisje is heel prettig.

Heel fijn product, klantvriendelijk en mooi verpakt!

Een cadeau elke keer weer in mijn brievenbus en erg fijne slips. String en hipster zijn mijn favoriet. Hipster een maat groter bestellen, deze vallen klein. En zwart blijft het mooist uit de was komen. Gebruik nu al 1 jaar Pavone en ben van alle inlegkruisjes af. Heerlijk!

ik voel me zelfverzekerder, mooi broekje aan, geen inlegkruisje, en geen doorlekken.

perfecte broekjes, zitten lekker, string heeft mijn voorkeur, de brazilian valt wat klein, ideale broekjes om tijdens het niezen eens een druppeltje op te vangen, je voelt je schoon en zelfverzekerd

Mooi ondergoed!

Ik heb de slips nog maar 1x gedragen en het heeft een mooie pasvorm, ze zitten comfortabel. Ik ben benieuwd hoe de pasvorm over enige tijd is!

Geweldig!

Fijn en duurzaam, overgestapt naar katoenen inlegkruisjes en nu deze slips. Wat een luxe!

Absoluut een aanrader !

Ik ervaar het gebruik van Pavone lingerie als zeer prettig, mooi en duurzaam. Een aanrader dus !

Fijne onderbroeken en super snelle bezorging.

Voldoet aan mijn verwachting!

Prettig dragen, mooi kant en prima afgewerkt.

Top product! Mooie aanbieding nu waardoor ik toch ben gaan proberen. De prijs hield me tegen. Hoop dat ze wat meer betaalbaar worden. De hemdjes zijn een mooi bijproduct waardoor je toch een setje hebt. Komen er ook bh’s?