Eindelijk iemand die het snapt!

Eindelijk iemand die het snapt. Qualiteit ; TOP uitstraling ; TOP geen zorgen meer ; TOP service ; TOP aanbieding : TOP Hartelijk dank.

Perfect zittend ondergoed en mooi om te zien

Ben er heel blij mee , voor mensen met blaasklachten , geeft het je zekerheid.

Fantastisch!

Zeer comfortabele onderbroeken. Groot model (Midi) met toch sexy uitstraling. Ik hoef geen inlegkruisjes meer te gebruiken. Even wennen aan het toch wat dikkere kruisje. Maar dit is in zachte stof. Ideaal. Ik ben fan.

Slips dragen heerlijk

Ik was wat sceptisch, twijfelde over de hygiëne, dacht schoner te zijn met dagelijks inleggertjes. Ik moest toegeven, het product heeft zich bewezen. Ik ben er verslaafd aan geraakt, alleen de dure slips heb ik gehouden, de rest allemaal weggegooid en vervangen. Ik raad het iedereen aan in mijn omgeving, ook veel vriendinnen en de meiden van de sportclub. Tijdens paardrijden ook echt een aanrader, geen last van schuurplekken meer.

Fijne basics met mooi kant

Slips en strings zijn supercomfy. Mooie kleuren en materialen. Enige waar ik minder blij van word is minder duurzame verpakking (extra papier enzo) en die wolk parfum waar mijn luchtwegen geïrriteerd door raken. Zou fijn zijn als die verpakking en parfum optioneel zijn!

matig; verkeerde maat geleverd, maar wel bestelde gefactureerd

product goed; service uitstekend

Perfecte service

Ten eerste zijn het natuurlijk heel fijne slips: dragen heerlijk en het dikkere kruisje doet wat het belooft. Ik draag geen inlegkruisjes meer met dit ondergoed. Daarnaast een persoonlijke service, altijd netjes verpakt en snel geleverd.

Mooi ingepakt en prachtige slips! Ze doen de truc!

Beste cadeau voor mijn lingeriekast:)

Wat heb ik mezelf toch altijd aangedaan! En wat een verademing. Voel me vrij en zelfs weer aantrekkelijk in de bamboeslips van Pavone. En ze dragen ook zo lekker. Mijn beste investering van 2019!

Heerlijk comfortabel,en zo lekker geen inlegkruisjes meer!

Geweldig product

Heerlijk in dagelijks/werk gebruik. Maar oook ontzettend fijn in gebruik tijdens lange wandelingen. Geen inlegkruisjes meer nodig, dus ook geen irritatie meer.

geweldig

Is sexy en zit heerlijk!!!!

Zeer fijne pasvorm en bescherming

De lingerie van Pavone voldoen aan alle verwachtingen. De sexy uitstraling blijft behouden terwijl je optimale bescherming ervaart.

heel fijne lingerie

Mijn gynaecoloog wees me op het ondergoed van Pavone lingerie. En wat ben ik content met dit product. Door inleggertjes had ik snel last van irritaties en met heel veel regelmaat blaasontsteking. Nu ik dit ondergoed van bamboe gebruik ben ik al 3 maanden ontsteking vrij. Ik zit met smart te wachten op de nieuwe collectie in ivoor. Ga zo door dames van Pavone!

Comfortabel, mooi en betrouwbaar.

Ideale slip voor elke gelegenheid waarbij je wat extra zekerheid wil hebben, waar je anders inlegkruisjes zou gebruiken. Het duurt wel wat langer voordat ze droog zijn na het wassen en de string wordt al snel minder mooi na meerdere wasbeurten. Maar dat komt ook omdat ze vaak worden gedragen omdat ze zo fijn zijn!

Super klantvriendelijk

Heel attent.

1ste x goed, nu slecht

Na een week nog niets ontvangen Probeer te bellen, maar jullie hebben het te druk Zal teruggebeld worden maar dat gebeurd niet Inmiddels door Pavone teruggebeld, met hun excuses voor de gang van zaken tot nu toe. De service die vervolgens verleend werd, vergoed het ongemak ruimschoots. Mijn dank.

Vrijheid zonder rompslomp

Heerlijk dragen zonder angst voor kleine ongelukjes.

Geweldige lingerie

Hartelijk bedankt voor het setje. Het past precies en ik ben er heel blij mee! 🙂 Ze zijn ook heel mooi gebleven in de was. Ik hou dit zeker in gedachten en zal de kinderen ook op de hoogte brengen van het fijne materiaal waar je mee werkt.

waarom niet eerder bedacht!

geweldige uitvinding en hele fijne slips.

Mooi, fijn en goede klantenservice

Prachtige bamboe slips, blijft mooi uit de wasmachine komen. De taille rolt niet naar beneden! En de midi kan goed onder mijn jurk zonder randjes te zien. Ik kijk uit naar de nieuwe collectie!

snelle levering, mooi verpakt

Voor mij blijkt maat M toch te klein. Ik vind het ook jammer dat de naad achter zo zichtbaar en voelbaar is.

Net als vorige zending : weer perpect. Ook de zorgvuldige verpakking! ivoorkleur zou ook leuk zijn. Succes en veel klanten

Bijzonder goed

Via mijn vriendin heb ik me laten overtuigen om de bamboe slips van Pavone te kopen. Zo kritisch als ik ben stap ik natuurlijk niet direct over. En ik moet eerlijk toegeven.. wat een zaligheid, de slips zitten zo prettig dat ik alleen nog maar deze wil. Mijn favoriet is de midi, oogt op de foto’s groter dan in werkelijkheid. Echt een keurige slip, mooie pasvorm en zit gewoon lekker! Het doet me denken aan de badstoffen onderbroeken van vroeger maar dan in een modern jasje.

de bestelling is als een kadootje

keurig verpakt en prachtige kwaliteit