Vlotte afwerking

Vlotte levering en bij retour geen problemen m.a.w. voor herhaling vatbaar.

Mooie Lingerie, goede passing. Zit lekker. Het aanbevelen zeker waard.

Vlotte levering, prima verpakking en verrassend mooie lingerie.

Waanzinnig!

Perfecte lingerie, voel me weer helemaal sexy en safe, luxe uitstraling, heerlijk ruikend.. Chanel.. en mooie pasvorm. Ik wil niet meer anders!

Uitstekende service en product

Keurig afhandeling bij het ruilen van product

Prachtig design,zit heerlijk zacht,snelle levering,met zorg ingepakt met parfumgeur,echt Top!

Net andere lingerie gekocht voordat ik op Pavone terecht kwam, jammer want eenmaal gedragen en je wil niet anders... Hopelijk komen er nog andere kleuren in het assortiment... Geef een 10 voor de items die ik heb ontvangen, kan niet beter.

Goede website, eenvoudig bestellen, uitstekende afhandeling !

Mooie lingerie, prettig draagbaar en heerlijk geen inlegkruisje meer.

Eindelijk een slip met de kruisinzet op de juiste plaats.

Perfecte service, goede kennismaking, voor mij, een nieuwe verkoop organisatie die doet wat het beloofd

prettige dracht, geeft net dat beetje meer zekerheid.

Fijn om deze lingerie te dragen als je niet wilt dat iemand je inlegkruisje ziet. Voor een hele dag doe ik toch een inlegkruisje voor de geur. Een hele dag plus avond redt het kruis niet.

Prima produkt, heel blij mee!!

mooie kwaliteit, geen vervelende inlegkruisjes meer, veilig en schoon gevoel.

Zeer tevreden over producten en klantvriendelijkheid

Geweldige service & een top producten

Ik werd zelfs gebeld, ze had in de bestelling gezien dat ik 2 verschillende maten had besteld. Na overleg hebben we voor 1 maat gekozen. En ze zitten perfect! Echt een top bedrijf met een top product. I

geweldige service goed product!

Met mij meegedacht over verschillende maten van een setje en mij daarvior opgebeld echt top.

goede service

Net aangeschaft. En vandaag de eerste dag dat ik de taille slip aanhebt. Voelt heel prettig en comfortabel aan, hopelijk na veelvuldig wassen de zelfde ervaring.

Heerlijk confortabele lingerie

Voor mij was dit de eerste keer dat je mooie lingerie hebt wat geweldig zit, ik fiets graag en deze slips zijn zo confortabel en voelt fantastisch. het ademt en geeft je lichaam een veilig gevoel. Ik heb het gelijk voor mijn dochter besteld! Ik ben fan !

Helemaal top

Mooie spullen, die erg lekker zitten en snel bezorgd zijn. Tot mijn verrassing werd ik gebeld of ik het (gratis bij een set van 6 slips) hemdje misschien een maat groter nodig had, omdat ze klein vallen. En omdat we elkaar toch aan de lijn hadden, of ik de slips allemaal in dezelfde (bestelde) kleur wilde, of een mix. De mix wilde ik wel, net als het grotere hemdje en zo kreeg ik het ook bezorgd. Super!!

Prachtige materialen

Geweldige uitvinding

Zeer vrouwvriendelijk. Zit heerlijk en staat mooi.

zeer tevreden

goede kwaliteit en zeer goede service .zal zeker nog wat bestellen

Alles top!

Janneke is zeer klantvriendelijk, heeft me goed geadviseerd en met me meegedacht. Ben erg blij met de slips van Pavone Lingerie, mijn favorieten zijn de middelhoge en de hoge taille slip. Hebben een hele mooie pasvorm en dragen heel zacht en prettig.

Draagt heel fijn!

Ze zien er mooi uit en zitten heerlijk zacht. Mooie pasvorm ook. En geen inlegkruisjes meer, ik ben een heel blije klant!

Nog geen ervaring met dit bedrijf..

Ervaring pas mogelijk na eindresultaat van deze bestelling.

Erg blij met het Pavone ondergoed, ik ga snel weer nieuwe bestellen én hele goede klantenservice.

snelle bezorging, goede service

Fijne slips, zit lekker en doet wat het beloofd.

superslips!

Wil nooit meer anders, superservice, echt duidelijk door vrouw ontworpen.