3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bezorgings dienst heeft wel onze brievenbus gesloopt. Misschien een iets smaller doosje gebruiken.

Pluspunten

Zit heerlijk om mijn “Nederlandse heupen” en de praktische kant van deze lingerie is echt heel fijn! Pakje was er al binnen een dag via de brievenbus, super!

Pluspunten

Mooi en functioneel comfortabel ondergoed, nette afhandeling, zeer tevreden klant.

Pluspunten

Slips dragen heel fijn, mooi kantwerk hipster, goed dat we nu een pakketaanbieding hebben.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pakje kon niet door de brievenbus, terwijl wij een gewone ptt-brievenbus hebben! Ik vond ook de doos niet goed afgesloten, het lint om het pakje kwam eruit. En alleen een bedankje voor de bestelling, geen retourformulier of aanwijzingen wat te doen bij terugzenden. Daar moet je dan eerst weer voor naar de website.Ik kan de lingerie pas beoordelen na gebruik gedurende een hele tijd.

Pluspunten

Schitterend verpakt... echt een cadeautje! Hele mooie kwaliteit en zit heerlijk! Geweldig mooie collectie!

Pluspunten

Prachtige slips! Ze voelen heerlijk zacht en heb nergens geen omkijken meer naar... uitkomst voor iedere vrouw!

Komt er ook nog een witte slip?

Pluspunten

Hele fijne slips, ik vind het mooi dat Pavone echt een statement maakt met de ontwerpen. Het heeft me bewust gemaakt van mijn dagelijke 'gewoonte' om inlegkruisjes te dragen terwijl dat helemaal niet altijd nodig is. Hoop dat Pavone door blijft ontwikkelen en groeien, daarom een dikke 10.

Uitbreiding collectie in kleuren/modellen graag!

Pluspunten

Het is snel geleverd!!! Kreeg deze tip van een vriendin, heel mooi merk. Zit heel erg lekker, prijs, design met een goede kwaliteits verhouding.

Meerderen producten, set prijs?

Pluspunten

Snelle levering, mooie verpakking. Het kantwerk is echt heel mooi en de randjes zijn heel zacht. (Dit zit lekker en zie je ook niet door je broek heen). Het inlegkruisje zie je niet zitten en voel je ook niet met dragen. Echt een topproduct.

Pluspunten

Mooie producten, snelle levering, bijzonder cadeau pakketje en de bamboe voelt als zijdezacht materiaal. Aanrader.

Pluspunten

Beautiful products and excellent (fast) services. Items look stunning and were nicely gift wrapped. Loved the personal card that came with it.

Pluspunten

Snelle opvolging vraag mail, keurige verzending en prachtige slips, vooral de hipster.

Ik ben benieuwd naar een aanvulling op het assortiment.

Pluspunten

Draagt heerlijk tijdens deze warme dagen. Je vergeet dat dit functioneel ondergoed is. Aanrader voor iedere vrouw die wel eens ee inleggertje draagt.

Een licht kleurtje vind ik ook erg mooi.

Pluspunten

Zo prettig om nooit meer verbandjes te moeten dragen. De eerste week moest ik er wel aan wennen, durfde bijna niet te geloven dat het ook echt werkt.. Wel dus! Ik ben fan, wil nooit meer anders.

Komt er ook een boxer?

Pluspunten

Snelle levering. Moderne lingerie, aan elk detail is gedacht. Ik heb de hipster gekocht en deze zit heerlijk! Echt een aanrader.

Pluspunten

De hipster is prachtig, zit heerlijk en prachtig blauw. Ik ga meteen bij bestellen. Ook het pakketje is een cadeautje, zo blij met dit merk.

Pluspunten

Goede kwaliteit producten, mooie vormgeving en toch comfortabel

Breder assortiment, en ook voor mannen?

Pluspunten

Snelle levering, zeer comfortabel en prachtig materiaal. Valt goed op maat.

Uitgebreidere collectie!!!

Pluspunten

Snelle levering, mooie pasvorm en super kwaliteit! De slipjes geven comfort tijdens de hele dag en zijn super elegant. Wordt iedere vrouw blij van.....

Pluspunten

Prachtige taille slip, draagt heerlijk. Een echte aanrader!

Website was nog niet officieel live, daarom werkte betaalsysteem niet direct. Na een mailtje was dit snel opgelost.