Makkelijk te verzekeren

Jammer dat je geen hoofdbestuurder kan aanmelden

Komt betrouwbaar over

Zocht naar een bromfietsverzekering en vond dankzij vergelijkdirect.com een bijpassende verzekering. Aanrader!

Perfect geholpen.

Op snelle wijze ben ik geholpen met een bromfietsverzekering. Ook toen even alles weer veranderd moest worden, werd er vriendelijk en zeer daadkrachtig gehandeld. Super!

Snel en duidelijk.

Top.

Makkelijk en overzichtelijk

Gemakkelijk in vullem

Wel bijzonder dat ik een melding kreeg dat deze fiets (frame en sleutelnummer )eerder is aan geboden terwijl ik hem net 15 minuten in bezit heb !!!!!

Onbekend wacht nog

Waarom hoor ik niets meer.. Ben ik nu verzekerd of niet

Heel goed geholpen

Simpel snel en voordelig

Door een paar korte vragen kreeg ik de beste en voordeligste verzekeringsaanbieding.

Ik zocht naar een verzekering voor mijn MP3 en kwam uit bij jullie! Het ging zo snel en makkelijk dat olik op einde gwn verzekerd was...

snel en nier duur

snel duidelijk

hele snelle en goede opvolging

er ging iets mis met het afsluiten van een verzekering. Medewerker Bart nam direct contact met me op om het op te lossen. Gewoon binnen 30 minuten opgelost. Dat is super snel. Let wel: het gaat hier om een dienstverlener en verzekering. Normaal reageren dit soort bedrijven meestal helemaal niet. 10+

SNEL GEREGELD EN GOEDKOOP!

Goed.

Super service en erg transparant!

Bart van Vergelijkdirect.com heeft ons super geholpen in de 'jungle' van verzekeringen. Altijd open, transparant en zeer informatief als het gaat om de verschillen. Wij hebben het traject als zeer prettig ervaren en raden iedereen dit aan.

Snel en transparant

goede snelle service

Snel een goede verzekering gevonden

Alles netjes geregeld

Alles zeer netjes geregeld. Mvg randy van buren

Snel en duidelijk

Snel en duidelijk Prima prijs

Makkelijk en overzichtelijk website. Gebruiksvriendelijk.

Goede site en duidelijke info

gelijk gevonden wat ik zocht en een goede uitleg . Prima site

Heb me vorige scooter (snor) toen ook hier verzekerd helemaal top

Ging snel

Ja ging snel alleen was het niet super duidelijk

Snelle service.

Had de koop net gesloten en via de website vergelijkdirect.com kon ik binnen 5 minuten een geschikte verzekering vinden en afsluiten.

Oostergracht 1315

3763 LX Soest

Over Vergelijkdirect.com

Bij Vergelijkdirect.com vergelijk je gemakkelijk al je schadeverzekeringen. Van autoverzekeringen, motorverzekeringen en brommerverzekeringen tot zorgverzekeringen en woonhuisverzekeringen. Heb je hulp nodig? Neem dan contact met ons op en we helpen je direct zonder wachttijden. Je krijgt direct één van onze experts aan de telefoon! Chatten of WhatsAppen kan natuurlijk ook.. 035-6857888