Goed ervaren, maar wat ik niet snap. Waarom moet er een ruit dekking bij zitten bij een verzekering van een motor?

Nvt

Nvt

Direct verzekerd!

Ja

Gr Pawel

Goed, maar ik hoef niet al mijn dingen bij u te regelen.

Ik heb mijn email adres niet bevestigd bij vergelijkdirect. Wel via deze site bij unigarant een verzekering afgesloten. Ik ben bang dat als ik me email en 06 bevestig ik allemaal telefoontjes en mailtjes ga krijgen voor klantwerving.

Snelle actie en meedenken

Snel en helder geregeld

Informatie lekker overzichtelijk in mijn geval, snel geregeld dus top

Binnen 5 minuten alles geregeld voor me Prima

Duidelijk en overzichtelijk

Duidelijk en overzichtelijk

heb ik van een vriend aangeboden gekregen

ik vond het direct geregeld ik wou ook nod vragen als uw de mail heb ontvangen van de schade vrijen jaren ik had door geveven 12 jaar maar het zijn er 15 jaren er moet een copie bij zitten bij de mail met vriendelijke gr de heer jh fermont

Snel geregeld

Snel overzicht

Duidelijk

Snel en aangenaam geholpen.

Werd vriendelijk te woord gestaan en over een en ander snel via e-mail ingelicht. De koppeling met en de zin van ‘Bespaarcoach’ ontgaat mij.

goede service en aantrekkelijke prijs

Goed gesprek en advies gehad, en binnen 1 minuut de polis in de mail

Heel makkelijk verzekering afsluiten.

Verzekering voor de motor afgesloten. Heel makkelijk in een paar minuten de beste verzekering voor mij gevonden.

Snel en goed geregeld

Snel de verzekering af kunnen sluiten zodat ik snel de weg op kon

Snel en accuraat

In korte tijd met minimale inspanning een verzekering afgesloten waarbij ik prima werd bijgeslaan door vergelijkdirect

Duidelijk, behulpzaam en snelle afhandeling

Een fijne, snelle en overzichtelijke manier om de juiste verzekering te kiezen

Het is fijn om na het invullen van een paar vragen een totaaloverzicht te krijgen van de mogelijke verzekeringen.

makkelijk en snel

Gewoon makkelijk en snel kan er niks meer van maken!

+++++

goeie ervaring

Goed geholpen door Vincent en collega. Top hun best gedaan en ook in het weekend een verzekering meteen kunnen afsluiten. Waar andere verzekeringsmaatschappijen pas maandag of dagen ernaar mee komen. Top en heel tevreden Vincent. Ik zit te overwegen alles via Vincent laten verzekeren.

Snel geregeld

Snel geregeld en voordelig verzekering

Oostergracht 1315

3763 LX Soest

bart@vergelijkdirect.com

Over Vergelijkdirect.com

Bij Vergelijkdirect.com vergelijk je gemakkelijk al je schadeverzekeringen. Van autoverzekeringen, motorverzekeringen en brommerverzekeringen tot zorgverzekeringen en woonhuisverzekeringen. Heb je hulp nodig? Neem dan contact met ons op en we helpen je direct zonder wachttijden. Je krijgt direct één van onze experts aan de telefoon! Chatten of WhatsAppen kan natuurlijk ook.. 035-6857888