direct komt de goedkoopste naar voren,ideaal voor mij!

direct komt de goedkoopste naar voren,ideaal voor mij!

Pas nieuwe

goed en goedkoop

uitstekend

Snel opgepakt, snel uitbetaald

Zeer persoonlijk geholpen. De schade is snel gemeld bij ASN en die hebben binnen een week uitbetaald. Echter, wist ik niet dat ik naar vergelijkdirect.com moest om de schade aan te geven. Maar dat weet ik nu wel.

Eenvoudig en niet eerst 20 min aan de telefoon zitten wachten op iemand pffffff

Snel en veel goedkoper

Duidelijk en snel geregeld

Duidelijk en snel geregelt

Wilde dezelfde dag nog verzekert rond gaan rijden, dit was meteen geregeld.

Vlot en scherp geprijsd

Snel een overzicht en een goede prijs voor de verzekeringen

👍

Lekker snel en makkelijk

Goed comunicatie

Met email comunicatie

Goed geholpen

Erg vriendelijk duidelijke uitleg en eerlijk

Heel erg vriendelijk legde alles goed uit denkt mee kijkt gelijk naar andere opties

Helemaal top

Op tijd afspreken en nakomen, heldere en duidelijke uitleg en correcte voorstellen op heel korte termijn. Flexibel en doelgericht..... spreekt ons zeer aan.

Goed en makkelijk

Goed makkelijk Supper

Mooi overzichtelijk

Makkelijk en snel af te sluiten

Duidelijk en geen onnodige informatie

Het was niet te veel informatie in 1 keer en de vergelijker was makkelijk te gebruiken.

Ik ben zeer tevreden over het verzekerde bedrag En ik werd gelijk gebeld zodat alles netjes is afgehandeld

Super gelijk staan ze klaar voor je Makkelijk af te sluiten

Sneller ingeschakeld verzekering

Voordelige verzekering, denk ik.

Niet afgesloten daar je na vele vragen alsnog een formulier moet uitprinten en ondertekend moet opsturen. Frustrerend en tevens bedenkelijk of deze maatschappij wel met zijn tijd meegaat en wel eens van duurzaam heeft gehoord.

mmm weet nog niet

Wat ik een beetje jammer vind is dat er wordt geadverteerd met een maandpremie en vervolgens moet je een premie in 1 keer betalen... daar word ik niet goed van. IK heb het door laten gaan omdat ik alles al had ingevuld

Onvolledige vragenlijst die je geld kost

Ik moet mijn verzekering per 01-12-2019 verlengen. Er is nergens een mogelijkheid om dat aan te geven. Tevens heb ik niet ingevuld dat ik graag wil dat de boeven aan mijn geld komen. Doch je kunt niet anders dan dat invullen. Ik hoop dat de verzekering beter is en dat men de verzekering in laat gaan als de andere vervalt. Verder is mij totaal onbekend hoe ik mijn polis krijg. Oh ja de volgende vraag aanbevelen. Nee, ik beveel nooit iets of iemand aan want als die ander ook vragen heeft krijg ik gezeur van het was toch zo goed? Na mijn beoordeling wordt zelfs gevraagd om de beoordeling aan te passen. Dus zitten hengelen naar complimentjes. Dit is toch wel erg beneden peil.

goede ervaring

ik ga nu ook kijken of ik mijn ziektekostenverzekering hier goedkoper kan

Overzichtelijk en goede prijs.

Prima in orde.

Oostergracht 1315

3763 LX Soest

Over Vergelijkdirect.com

Bij Vergelijkdirect.com vergelijk je gemakkelijk al je schadeverzekeringen. Van autoverzekeringen, motorverzekeringen en brommerverzekeringen tot zorgverzekeringen en woonhuisverzekeringen. Heb je hulp nodig? Neem dan contact met ons op en we helpen je direct zonder wachttijden. Je krijgt direct één van onze experts aan de telefoon! Chatten of WhatsAppen kan natuurlijk ook.. 035-6857888