Helemaal perfect

Top spul en dak mooi helemaal ingesmeerd

Oplichterij

6 liter verf besteld en betaald , 1 blik van 3 liter en 3 blikken van 0,75 liter ontvangen dus 1 blik te weinig, heb gemaild dat ik te weinig verf heb ontvangen geen reactie.

Totaal niet bereikbaar!

Vraag over mijn bestelling maar totaal niet te bereiken! Verschillende telefoonnummers en op de site formulier ingevuld. Krijg ze nog steeds niet te pakken en reageren ook nergens op.

verkeerde kleur

Verkeerde kleur verf gekregen en er wordt totaal niet gereageerd op mijn klacht.

snel antwoord

snelle antwoorden door Verfstop, snelle verzending, prima!

Zelfs aangeboden om het op mijn werkadres af te leveren.

Prima prijzen. Maar toen ik vroeg of ik het kon ophalen omdat ik vlakbij werk, bood de medewerker het zelfs aan te brengen. Dat maakt pas het verschil!

tot op heden slecht gezien ik mijn bestelling nog niet ontvangen heb

wel al evaluatie nog geen product

Duidelijke beschrijving, goede verf, snelle levering

Goede betonverf voor een schuurtje. Eerst primer erop gedaan, daarna epoxy 2k. Mooi resultaat.

Goed advies gehad en snelle levering

Goed advies gehad en snelle levering

Prijs kwaliteit van de verf en snelle levering

Goede prijs ten opzichte van de verf in de winkel en snelle thuis levering maken verf stop een uitstekende plaats om te kopen online.,

Duidelijk en correct geleverd.

Ruim voldoende, na bestelling was de behandeling goed geregeld.

7 dagen per week tot 22.00 onbereikbaar

Bestelling opzich ging prima, levering was snel, alleen zijdeglans i.p.v hoogglans , 17/18 keer gebeld van s'morgens tot s'avonds op verschillende dagen , zelfs op kantoortijden onbereikbaar , 2 keer gemaild , 0 reactie! Contact krijgen met dit bedrijf is kansloos. Mijn beoordeling komt daarmee toch wat slechter uit de verf dan dat ze wellicht op gehoopt hadden.

Goeie prijs en snel bezorgd

Bestelling wel betaald niet ontvangen, geen reactie op mail en telefoon wordt niet opgenomen.

Op 27 april 2022 heb ik bericht ontvangen dat ik normaal gesproken binnen twee dagen een track and Tracé zou ontvangen. Op 5 mei een mail gestuurd over deze bestelling deze is tot nu toe niet beantwoord. Vanaf 7 mei meermaals gebeld tijdens kantooruren na een paar keer overgaan wordt het gesprek afgebroken. Het is inmiddels 13 mei en nog niets van Verfstop weer gehoord.

Matig

Levering was absoluut snel. Ik wilde een extra bestelling plaatsen direct nadat ik een order had afgesloten. Daarom heb ik gemaild met het algemene mailadres met het verzoek de order te wijzigen. Ik heb geen enkele reactie ontvangen op mijn mail.

Snellere levering, maar op klacht wordt niet gereageerd

Sorry maar zoals het nu naar uit ziet bestel ik bij jullie niks weer, de levering was snel en prima. Maar ik had een klacht over de omschrijving op jullie website en naar aanleiding daarvan heb ik jullie 3x geprobeerd te bellen en daarna jullie een mail gestuurd waar tot nu toe nog niet op gereageerd is.

Snel geregeld

De verf had ik de zelfde dag in huis ! Ik miste de informatie op het blik over droogtijden , dat moest ik op internet opzoeken.

Waardeloze verf

Het 2,5 literblik van Sigma had al een vel bij eerste keer openen, en vormde na sluiting binnen een dag opnieuw een vel.

Your service is very bad!

Please send to me missing 10 litters of paint for which I payed one week ago!!!!

Buiten gewoon verlopen

Heel snelle levering

Snelle levering, geen problemen

Snelle levering en goede producten

Snelle levering en goede producten

De beschrijving bij het product kan beter

Selecteer en goed

Goede website Snelle en correcte levering

Duidelijke info en snel

Duidelijke uitleg voor de toe te passen verf. Makkelijk bestellen, goede en snelle levering. Goed dekkende verf op egaline vloer. Top resultaat.

Rijksweg 61

1906 BD Limmen