Duidelijk en vlot

Overzichtelijke site. Makkelijk te bestellen en betalen en vlotte levering.

Verf is goed

Smeert lekker

Goede ervaring

Snelle levering.

Helpen goed bij vragen top survice

Als je ze belt omdat je het niet vind op hun site helpen ze je vriendelijk en hebben alle tijd om uitleg te geven. Prima service en wordt netjes verstuurt. De volgende keer bestel ik weer bij hun.

alles volgens bestelling

snel geleverd correc volgens bestelling

Prachtige verf.

Goede verf en service

Duidelijke communicatie en snelle levering van de verf

Heel goed geholpen

Met mijn oorspronkelijke bestelling ging iets mis bij postnl en daardoor was het niet geleverd. Na telefonisch contact met verfstop.nl was het meteen netjes opgelost. Nog detzelfde dag alles opnieuw verstuurd en heb mijn bestelling de volgende dag al ontvangen. De man aan de telefoon was ook zo vriendelijk om meteen de nieuwe track&trace naar mij te mailen. Ben helemaal tevreden!!

Niet goed

U geeft aan dat als de zending verstuurd is er een melding komt om het bestelde product te volgen. Dit is jammer genoeg niet gebeurd.

Bestelde en betaalde product binnen een week geleverd. Voldoet aan gevraagde.

goede prijs kwaliteits verhouding.

Bus pave blocker besteld die bij anderen 30 euro duurder was. Snel geleverd, alleen jammer dat het in de verkeerde straat was afgeleverd. Fijn te verwerken, het is als water,je kunt het ook met een vernevelaar over de stenen sproeien.

Geleverd volgens afspraak

Besteld product geleverd op de afgesproken tijd. Dak ziet er weer stuk beter uit, nu nog even wachten op de eerste regenbui om te kijken of het ook lekdicht is.

Redelijk

Goeie prijs maar 1blik was open geweest en ingedeukt . Ander type verf gekregen dan wat besteld was , wel een duurdere maar verplicht je nu wel om meer van de duurdere uitvoering te bestellen bij een tekort . Telefonisch niet bereikbaar .

Snel en voor een goede prijs.

Perfecte dienstverlening met uitstekende prijs!

Heb het product de andere dag al gekregen.Toppie

Bla bla bla

Gele vloerverf voor beton en primer besteld. Primer geleverd in blauwe kleur. Vruchteloos 12 x gebeld en 2 emails gestuurd op 2 werkdagen tijdens de openingstijden Geen antwoord. Bla bla bla

Goed product

Goed product, goed verpakt,en snel geleverd.

Snel verzonden perfecte service

Super goed

levering prima en op tijd.

Prima. Doet wat men beloofd heeft.

Prima. Doet wat men beloofd heeft.

Snelle levering en prima prijs-kwaliteitsverhouding.

Prima ervaring

Makkelijk bestellen en zeer snelle levering

Waardeloos

Bestelling gedaan, week later geen levering en geen reactie op mijn email met een vraag om een update. Waardeloos en onbetrouwbaar

Meer dan goed

Een fout mijnerzijds geen afres bij bestellen,kreeg direct een telefoontje en toch de volgende dag mijn bestelling binnen Erg blij met deze service ,dikke duim voor de beller

Gewoon prima

Nvt