Pergect

Ales na behoren

Vlotte en snelle levering

communicatie krijgt een dikke onvoldoende

Een maand geleden hebben we voor de 3e keer verf (olie) besteld voor een woning hier in de straat. 20 potten olie incl, 2 kwasten. De olie werd keurig geleverd maar de kwasten ontbraken, op 29-09 en 6-10 hierover een e-mail gestuurd echter geen reactie. Op 6 oktober ook nog een keer gebeld en toen kreeg ik een bericht terug of in wilde sms-en. Daar is dan ook keurig op gereageerd, de kwasten zouden gelijk worden verstuurd en ook nog een credit volgen. U raad het al, van beide niets gezien en ook op vervolg berichten geen reactie meer mogen ontvangen. Nu een negatieve reactie om slechts 6 euro. En we stoppen met verf bij verfstop, hier gaan we nooit meer bestellen. Dit verdiend niet echt de schoonheidsprijs.

Telefonisch niet direct bereikbaar maar word wel contact met je opgenomen via de WhatsApp.

Communicatie was niet zoals op de site vermeld staat

Er werd niet gemeld dat het niet voorradig was. Er is geen bericht verstuurd dat het was verzonden.

slecht want 2x een mail gestuurd met een klacht en GEEN antwoord

Ik bestelde ca 1 maand na elkaar een dure bus verf. Achteraf blijkt de Laatste bus verf lichter te zijn dan de eerdere, waardoor ik de reeds geverfde wanden opnieuw moet doen om een gelijke kleur te krijgen. Ik vroeg om een oplossing (b.v. nieuwe bus verf of geld retour) maar er wordt niet eens gereageerd. Zeer onprofessioneel om zo met je klanten om te gaan.

Zeer slecht

Heb dak reparatie 18kg besteld en betaald, hebben 5kg geleverd daarop heb ik ze gebeld de man zat niet achter computer en moest hem een mail sturen en zou het om gerolen worden en de volgende dag verstuurd worden. Helaas nu een week verderen nog geen reactie gehad of product ontvangen

Alles top, behalve de verpakking

1 verfrol in een gigantische doos vol met piepschuim? Niet heel erg milieubewust. Verder goede service, bezorging etc..

Dinsdag besteld en woensdag ontvangen ,dus snel en het juiste geleverd

Goede prijs, snelle bezorging.

Super levering en goede prijs !

Volgende keer weer naar verf stop als ik iets nodig mocht hebben. Snelle reactie op mijn bestelling.

Trage levering

Ruim twee weken moeten wachten op mijn blik verf dus nooit meer

keurig verpakt en vlot geleverd

Prima ervaring, aan te bevelen!

Goede kwalitatieve muurverf. Het werkte perfect in de Wagner verfspuit geen geklonter en druppels en deze was ook snel weer schoon gespoeld. Top product.

Bestelling niet volledig

Er ontbreekt iets bij mijn bestelling. Ik heb al 2 x gemaild maar ik heb nog steeds geen reactie ontvangen.

Goede prijs en snelle levering

de goedkoopste die ik op internet kon vinden. Levering binnen 2 dagen.

Geen reactie van klantenservice nav verkeerd product.

Verfbak 53x47cm besteld. Helaas de verkeerde gekregen, 47x43cm. Gebeld met de klantenservice, die had geen mogelijkheid om de bestelling in te zien. Na een mail gestuurd te hebben met wat er fout is gegaan, nooit meer wat gehoord. Ook het oude product heb ik nog en reactie blijft uit. Retourneren net als contact krijgen is een probleem.

Snelle levering.

Vandaag besteld, morgen in huis.

Op de bus stond niet hetzelfde wat er op onze oude bus stond

Op de site vonden we onder Wixx geen dakcoating. Dit stond op de blik die we kregen en op het dak hebben gesmeerd: Wixx pro dakcoating bitumen zwart. Oude blik stond: Rooflex black Verol. Is dit wel dezelfde dak coating ??? Dhr Visje Wierbalg 2909 1788VR Julianadorp

Top !!!!!!!

Goede kwalitijd en snel geleverd zo als op de website staat.

Snelle levering Producten zoals beschreven. Duidelijk contact via de mail over de levering en wanneer.

Goed assortiment; snel geleverd

Uitgebreid assortiment, aangenaam geprijsd en snel geleverd; TOP !!!

tevreden

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Was allemaal gewoon goed

Niet geleverd wat ik besteld had zonder overleg.

2 x 20 liter Verrol houtcoat besteld. 2 x 20 liter. 2 x 20 liter Wixx houtcoat geleverd. Geen gigantisch probleem maar Verrol is duurder. Kortom bedoeld of onbedoeld, ik ben getild. Wel complimenten voor de snelle levering.

Rijksweg 61

1906 BD Limmen