Prima snel geregeld

bestellen en snel geleverd.

Prima ervaring en telefonisch ook vriendelijk te woord gestaan

Prima ervaring en snelle levering

Er was het verkeerde geleverd maar dat hebben ze keurig en snel opgelost. TOP

Uitstekend geregeld

Super snel en goed

TOP!!!!!!!!!

De producten zijn goed en t word snel geleverd . Zo als op de website staat en voor vragen zijn ze altijd aanwezig.

Ik heb de bestelling keurig op tijd ontvangen.

Ik weet nog niet of het product zijn beloofde werking zal doen. Dát weet ik pas later. Daar zou u mij dus op een ander tijdstip naar moeten informeren

Goede verf. Complimenten.

Werkt goed.

Goed en snel.

Goed en snel.

zeer goed

Na 4 weken nog niet binnen.

14 mei een 20l emmer verf besteld, was niet op voorraad, na een week zou het verstuurd worden naar een post nl locatie, deze heeft het geweigerd. Na een week gebeld en gemaild en na een week zou het weer verstuurd worden,. De zending was 11 juni weer onderweg maar is niet geleverd!

Jammer van de prijsstijging ineens

Binnen een maand was de prijs ineens omhoog gegaan

Helemaal goed

Probleemloze bestelling en levering.

Via Google op geschikt product gezocht en toen kwam ik uit bij Verfstop.nl. Bestelling en betaling verliepen probleemloos. Wel jammer dat ik niet via Ideal kon betalen. Het product werd snel geleverd zodat ik meteen aan de slag kon!

Good service!

Good service and very good product. On time delivered!

Goede en snelle service!

Ik raad Verstop.nl zeker aan en zal er zelf nog vaker verf gaan bestellen. Ze hadden per ongeluk de verkeerde RAL kleur opgestuurd maar dit hebben ze heel erg snel opgelost. De nieuwe verf inclusief een retourlabel was binnen twee werkdagen binnen. Top service!

Slecht! Late levering en ook nog incompleet

Te laat, slechte communicatie en incompleet

5 sterren wanneer de levering nog iets sneller was geweest

Kwaliteit voor goede prijs

Ik heb pave block gekocht, goede verwachtingen van deze coating. Ik had een 2e blik nodig, was niet leverbaar, maar werd verzonden asap ze die binnen hadden. Ja tevreden met prijs en levering

Makkelijk bestellen via de site en vlotte levering.

Nog steeds niet geleverd.

Noppes

Goede producten

Snel geleverd, prima prijs!

Lang geduurd maar wel geleverd

Kreeg de indruk dat mijn bestelling vergeten was. Gebeld en toen wel snel geleverd Maken gebruik van heel vriendelijke bezorgservice

alles snel en correct

Alles vlot en correct verlopen

Alles is vlot verlopen en op de afgesproken levertijd geleverd

Rijksweg 61

1906 BD Limmen