goed hhhhhhhhhhhhhh

Snelle levering en de verf is goed

Prima communicatie en levering

Ik had verf nodig om mijn platte dak te witten. Dit om de warmtevorming te verminderen. Hierbij kreeg is goed advies. En heb ik een bestelling gedaan.

Vlot geleverd

Prima communicatie en levering

Prima snelle kevering

Wel jammer dat er een giga deuk in het 20 liter vat zat bij levering,

Goed advies

Na telefonisch contact een goed advies gekregen. Ook snel antwoord via mail. Product koolteer.

prima service, snelle levering, goede prijzen

Ik had een verkeerd blik verf ontvangen. Eén telefoontje was genoeg om alles snel en correct af te handelen.

Super geholpen een aanrader

top spul

werkt goed

Mijn eerste ervaring

Komen afspraken goed na

Top service en vriendelijk

Direct reageren en binnen 2dagen leveren. ed advies

Uitstekend advies. Prettig telefoon gesprek prima product

eerste ervaring

Eerste ervaring met verfstop. Prima gegaan. Snel en goed geleverd.

Veiligheid minder belangrijk?

Had een blik carboleum aangeschaft om potdekselhout zwart te maken. Er van uit gaande dat sinds 2000 al de slechte en kankerverwekkende verven verboden zijn, deze carboleum besteld. Op de pot staan een aantal bangmakende waarschuwingen voor het gebruik van deze verf, die uk dus NIET op de site van Verfstop terugvond bij dit artikel. Het is zeer slecht voor je luchtwegen als je het inademt! Een waarschuwing bij het product zou zeer op zijn plaats zijn! Verder wel tevreden, snelle levering!

Snelle levering, goede prijs kwaliteit

Super snelle levering. Goed verpakt. Een echte aanrader.

geweldig

goede en snelle service voor een lage prijs

Snelle levering en goed verpakt

Goede verpakking en snelle levering!

Er is met de doos met inhoud gegooid waardoor het verfblik zwaar beschadigd is.

Zoals boven beschreven, is er met de doos gegooid en is het verfblik zwaar beschadigd. Hierdoor ben ik bang dat ik het blik na gebruik niet goed meer kan afsluiten. Ik heb foto's gemaakt, maar ik kan deze niet bijvoegen.

Iets wat onoverzichtelijke website, maar super snelle service, duidelijke communicatie en een aardige bezorger.

Betalen kan achteraf en snel geleverd

Ik kende verderstop.nl niet maar zij leverde voor een zeer goed prijs kwaliteit verhouding.

prima communicatie en service

prima communicatie en service.. het duurde wat langer dan verwacht voordat de producten werden bezorgd maar verder alles goed.

Goede en snelle service

Ik zeer tevreden over de goede en snelle service van verfstop en zal in het vervolg vaker bestellen bij jullie.

Een product van de gewenste kwaliteit dat op de afgesproken tijd werd geleverd.

Zie hierboven!

Snel geleverd en goed verpakt

Rijksweg 61

1906 BD Limmen