Niet alles was op voorraad maar prima gezocht naar een alternatieve oplossing met vervolgens een snelle levering.

perfect

snelle levering van mooie kleuren,extra kleur in de tuin

Goed zoals het hoort

Besteld betaald en gewoon op tijd geleverd En ook nog goed spul

probleem is dat het blauw steigerhout niet hetzelfde blauw is als eerder

hoe kan je zeker zijn dat je hetzelfde krijgt dan eerder.

goed genoeg voor herhaling

Ik moest langer wachten op mijn producten. Ze waren niet in voorraad en dat was niet van tevoren aangekondigd. Maar ze kwamen wel op de gemelde datum.

Slecht

Ze doen de moeite niet om u mail te beantwoorden

Matig

Ik ontving 2 gedeukte blikken, gelukkig nog dicht

Keurig op tijd bezorgd!

Keurig op tijd bezorgd!

nog een keer: prima

Prima, en netjes op tijd geleverd

Kwaliteit verf

Kwaliteit verf voor een mooi prijs

Top en snelle service

Tot zo ver de service is top , de verf moeten wij nog gebruiken . Maar ziet er wel goed uit . Mvg tonny

Product voldoet niet

De kleur zou zilverachtig moeten zijn maar is een rare kleur. Zeer slecht aan te brengen (roller) wel 4 lagen gedaan maar alle aanzetten van de rol zie je ( vlekkerig) zou ook onder alle weersomstandigheden aan te brengen zijn. Ging een beetje miezelen maar had toen meer onder de schoenen en op de ladder dan op t dak. en dan voor dit geld. Heb er foto’s van. Mvg. Hans

Levering was goed. Het duurde alleen wat langer dan vooraf werd aangegeven.

Goede ervaring met de levering. Het duurde uiteindelijk een week langer dan de aangegeven 2 werkdagen. Verder tevreden

Onbegrijpelijk in 2021

Vloerverf overgegoten in bus zonder etiket, omschrijving, .... Na toepassing lijkt de kleur wit te zijn in plaats van grijs....daarnaast lijkt het een normale verf... Onbegrijpelijk

Kwaliteit met snelle levering

Na vlotte bestelling snel geleverd Een degelijk scherp geprijsd product Een echte aanrader

uitstekende beits snel geleverd

zeer goed

Levering volgens afspraak

Zie boven

Snelle levering goede kwaliteit

Snelle levering goede kwaliteit

Goed en snel geleverd

De juiste verf goed en snel geleverd!

Scherpe prijs

Snelle levering.

Goede website, makkelijk te bestellen, snelle levering

Alles prima geregeld.

Goede dekking, goed schiderbaar, mooie glans, goed afneembaar. Goede kwaliteit prijs verhouding.

Rijksweg 61

1906 BD Limmen