Goed telefonisch advies.

Voor oplossing lekke dakbedekking gezocht en over gebeld waarna een goed advies is gegeven.

Uitstekend en oplossingsgerichte service.

Ik kreeg een mailtje dat mijn bestelling vertraagd was omdat er 1 item niet op voorraad was. Nadat ik contact had gezocht met Verfstop werd er een gepaste oplossing gezocht zodat ik toch binnen mijn planning kon blijven werken. Ze hebben er aan mij een tevreden klant bij.

Snel en makkelijk

Snel en makkelijk

Goede ervaring netjes en op tijd

correcte levering

op tijd geleverd en correct

De bestelling op de afgesproken tijd geleverd.

Goede spullen en daar gaat hem om.

Niet zo best!

Ik heb een week moeten wachten op m’n bestelling en was genoodzaakt ergens anders verf te kopen omdat m’n eigen winkel weer open moest. De verf weer terug gestuurd en niks meer gehoord. Ben benieuwd. Alvast veel dank!

Ik zou een hoger cijfer geven als ik eerder te horen zou krijgen dat de levering vertraging heeft. Ook een bericht sturen met het bezorgmoment is een aanbeveling.

Op zich redelijk

Vond het erg vervelend niet zeker te weten wanneer de beits geleverd zou worden waardoor ik op het laatste moment elders de niets moest halen. Bij thuiskomst bleek de niets bezorgd te zijn. Wellicht een track en tracé of mailtje indien de verzending plaats zou vinden was fijn geweest

Goede ervaring

Goede en duidelijke afspraken. Levering was prima in orde.

goede kwaliteit geleverd.

Makkelijke website om te bestellen. Snelle levering. Goed produkt.

Super service

Snelle levering, prima telefonische ondersteuning en super vriendelijke mensen. Snelle reactie op mailtje! Top!!!

super

naar de brand , zo snel leveren is super

Ondanks jullie tegenslag is de verf geleverd...bedankt voor de goede service

Wax geeft helemaal geen kleur aan meubel

Wax had net zo goed transparant kunnen zijn. Geen kleur te zien. Zonde van het geld.

Fijne service en snelle levering. Binnenkort nog meer bestellen.

Zeer snel

Goede en snelle levering.

De service is goed.

De service is goed, maar wat me tegenstaat is de gevraagde reviews. Als ik ergen iets op internet koop, wordt altijd gevraagd reviews in te vullen. Vorige week is me dat 8 keer gevraagd. Daar doe ik niet meer aan mee. Geen bericht is goed bericht. Slecht bericht doe ik persoonlijk en niet via reviews. Op basis van product en service zeg ik ja bij aanbevelen en op basis van gevraagde reviews zeg ik nee.

Snelle servicr

Goede service en snel geleverd

Zeer tevreden!

Zeer tevreden over de verf en de snelle levering.

Snel geleverd en goede producten

De bestelling was exact vogens de aangegeven levertijd binnen.

Prima en correkt

Voldoet aan bestelde verwachting