Snelle levering.

Super geregelt en bezorgt

Besteld op internet en paar dagen later in huis

Snelle levering.supper sevice

Snelle levering, juiste product.

Verf voldeed aan de wens en kleur was correct. Levering was binnen twee dagen. Prima.

Echt super

goedkoper en zeer snelle levering

Prima levering

Goed snel en goedkoop

Product goed beetje trage dienstverlening

Product zoals verwacht. Orderbevestiging na betaling duurde enkele dagen.

Snelle levering. Goede prijs.

oke

Prima bestelling en levering

Het product (vloeibaar rubber) besteld en binnen 3 dagen ontvangen. Mooi product wat goed werkt.

Mooi product, goede levering!

Goede service goed producten

Goede service, goede producten prijs kwaliteit zeer goed

kleur prima producten omschreven zoals ontvangen top voor herhaling vatbaar

Het bestelde is goed afgeleverd

zie boven!

Lieverd netjes en op tijd

Goede verf

Alles prima gegaan. De chauffeur was ook geweldig.toppie

In een woord: positief

Het product voldeed aan mijn eis: flexibel vulmiddel, makkelijk verwerkbaar en goe te schilderen. Het betrof onze houten, 10 jaar oude gevelbekleding, verticaal geplaatst.

alles klopt

prijs prima,product oké, op tijd bezorgd,vriendelijke bezorger.

Perfect product en snelle leveri

Supe

Oplossingsgericht

Nadat per ongeluk de verkeerde producten zijn geleverd heeft Verfstop er op dezelfde dag voor gezorgd dat de juiste producten alsnog bij me kwamen. Een vergissing maken is menselijk, maar het zo oplossen maakt toch dat ik zeer tevreden ben. Het product was uitstekend en verder moeilijk leverbaar. Dus blij mee...

Contact was goed en alles bezorgd zoals beschreven. Ik heb het nog niet toe kunnen passen ivm de weersomstandigheden maar ga er vanuit dat de verwerking goed zal komen!

bestelling snel en correct geleverd

zoals boven vermeld was het een zeer positieve ervaring en gaan we zeker weer bestellen.

Zeer goede service en snelle levering

Zeer goede service en snelle alternatieve levering nadat mijn product niet op voorraad bleek

Rijksweg 61

1906 BD Limmen