snelle service en snelle levering

super !!

uitstekende service

snelle oplossing gezocht, andere dag al in huis, uitstekend!

Goede website, goedkoop en optijd geleverd.

Communicatie met de klant moet beter.

Vooraf overzichtelijke site en prima info via 06 over de producten. Prijs/Kwaliteit verhouding goed.Zodoende besloten om te bestellen. Transport: We waren thuis, de voordeur bel niet gehoord, verf stond voor de garage, chauffeur zelf afgetekend. Levering: Wixx 2K Epoxyprimer besteld en betaald, ander product geleverd Verol Pro EP 150, geen vooroverleg over levering ander product, geen toelichting of excuus, geen verrekening, geen verwerkingsblad. Verwerking: Materiaal primer veel te dik en niet te verwerken met roller, verbruik 2,2 kg op 7,5 m2, gebeld 06 en advies gevraagd, 2 componenten mocht worden bijgemengd met 20-30% water. Daarna in overige ruimten prima te verwerken. Op productblad Wixx primer staat ook niet dat mag worden bijgemengd met 20-30% water. Nu 1 dag uitharden, lijkt tevredenheid materiaal van de primer Verol. Het moet beter!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! met jullie terugkoppeling naar de klant.

Toppie

Goede prijs en snelle levering

Goede en snelle levering

Snelle bevestiging van order en info omtrent levering..

Snelle service mooie prijzen

Deskundig en zeer vriendelijk geholpen

Ik had een bestelling geplaatst, en op het moment dat ik betaald had, twijfelde ik. Een email en belletje gepleegd. Ik werd terug gebeld, en had een deskundig en ook super vrolijk gesprek. De verf is precies wat ik hoopte wat het moest zijn. Hier bestel ik in de toekomst mijn verf ;-)

Correcte levering, spul ziet er goed uit en was makkelijk aan te brengen. Nu afwachten wat betreft de werking/levensduur. Aangezien het nooit regent kan dat even duren.

Zeer klantvriendelijk

Ondanks dat ik per ongeluk een verkeerd E mail adres ingevuld had heeft een medewerker mij toch opgespoord, en kunnen helpen waarvoor nogmaals dank

Zeer lang moeten wachten en in tussentijd geen briefing van status

Zeer lang moeten wachten en in tussentijd geen briefing van status. Veel momenten gehad dat ik spijt had van betaling bij betaling bij bestelling. Zelf tussentijds contact gezocht over de status .....

Fijn materiaal

De levertijd was wat langer maar dat is met alles in deze tijden maar de verf was super om mee te werken en de kleur fantastisch. Ook nog goedkoper dan Praxis

Mijn bus verf was keurig en stevig verpakt.

niet goed te nemen gezien er nog geen levering heeft plaats gevonden 29-4 besteld

nog niet echt onder de indruk. op 29-04 een bestelling geplaatst welke tot op heden, 06-05 nog niet is geleverd. Graag contact hierover. order nummer 5209 en telefoonnummer 0650258302

Prima services... Wixx 300 HD heel goed!!

Ik heb 5liter Wixx300 besteld.. Twee dagen later volgens afspraak bezorgd.. Prima garagevloer verf en prima service

Super..................!

Goedkoop......en snel geleverd

Topervaring

Vriendelijk, meedekend!

uitstekend en snel verzonden

goede prijs voor het produkt

Snelle levering en een goed product.

Prima verf, tegen een prima prijs!

De verf was goedkoper dan bij de bouwmarkt en het was is een grotere hoeveelheid verkrijgbaar. Het enige is dat je van de meeste webwinkels gewend bent dat het heel snel verzonden wordt. Uiteindelijk duurde met een week nog niet heel lang, maar het was handig geweest als dat er bijvoorbeeld bij de bevestiging bij had gestaan. Kijk nu weet ik het, maar wanneer je voor de eerste keer bij een nieuwe webwinkel besteld blijft het altijd even spannend. Maar nogmaals viel het zeker niet tegen en ik ben heel blij met de kleur en het resultaat van de verf!

Traag

Bij het plaatsen van mijn bestelling (een artikel) kreeg ik bericht dat een of meerdere van de bestelde artikelen niet op voorraad zouden zijn en de gehele bestelling einde van de week verstuurd zou worden. Toen ik de vrijdag de week erop nog geen bericht had gekregen dat of het artikel verstuurd was of er een probleem met de levering was stuurde ik een email met de vraag hoe het met mijn bestelling ervoor stond. Binnen korte tijd kreeg ik een automatisch bericht met een Track-and-Trace code (als tijd van aanmelding an de zending) met een tijd vlak na het sturen van mijn email zonder dat ooit op mijn mail zelf gereageerd werd. Ze waren mijn bestelling dus gewoon vergeten totdat ik ze eraan herinnerde...

Snelle levering, goede verf, niet duur

Snelle en nette levering van de verf. Zeer tevreden!

Snelle levering, scherpe prijs

Snelle levering en een scherpe prijs. Veel verschillende producten.

Oké

Goede bus verf.