Goed spul en snel geleverd. Top.

Positief!

Snel, goed geprijsd en correct.

Snelle levering tegen een uitstekende prijs

Ruime keus en zeer concurrerende prijs. Uitstekend bevallen en zeker voor herhaling

Snel, handig en betrouwbaar

You see is what you get. Klopt gewoon. Bovendien een goed product, heb onmiddellijk weer en meer besteld.

Goede prijs en snelle levering

Makkelijke bestelprocedure dmv. pull-down menu's, goede prijs, netjes en goed verpakt, goede informatie mbt. Corona en snelle correcte levering. Wel met achteraf betalen gedaan omdat dit de eerste keer was dat ik bij deze webshop bestelde. Gratis verzending boven 50€ van topproducten is 👍 100% tevreden.

Snelle levering conform bevestiging , makkelijke website

prettig bedrijf

Goed bedrijf en verf tegen scherpe prijs geleverd.

Snel geleverd, hoge kwaliteit verf

Makkelijke overzichtelijke webshop. Goeie spullen. Zelfs tijdens de corona crisis snel en gratis bezorgd

Prima verzorgd

Mooie aanbieding van beits

prima geregeld, goede kwaliteit verf

Zou fijn zijn als er qua verzending minder plastic (opvulmateriaal) gebruikt zou worden in de doos. Heb nu 1 volle zak aan piepschuim kunnen vullen, niet heel milieu bewust. Helaas ondanks dit toch een grote deuk in het verfblik dus hoeveel zin heeft het eigenlijk?

Mijn bestelling kwam iets later dan beloofd, maar dat lag meer aan DHL dan aan Verfstop. Ook aan advies kan je bij verfstop goed terecht...

Klantvriendelijk, vakkundig

Na telefonisch advies een uitgebreide mail met producten en stappenplan ontvangen. Perfect!

Geduldig, snel en vakkundig.

Prima prijs en zeer snel geleverd

Prima prijs en zeer snel geleverd.

Behulpzaam!

Zeker voor herhaling vatbaar.

Makkelijke en vlotte bestelprocedure, je wordt tot aan de aflevering keurig op de hoogte gehouden. In mijn geval een blik verf, netjes omringd door een hoop papier daar kon werkelijk niets mee gebeuren. En niet geheel onbelangrijk op tijd binnen voor de klus.

Snelle levering en prima verf👍

Goed en snel

Goed advies en snelle levering

Uitstekende webwinkel

Keurig op de hoogte gehouden van de levering ivm Corona

Goede producten voor een prima prijs

Vlotte levering qua tijdstip goed geïnformeerd

heel erg goed geholpen

mijn bitumen dak was behoorlijk slecht....dankzij roofflex aluminium kan hij weer jaren mee. erg handig in gebruik.

Goed, voordelig en snel

Ruime keuze en zeker niet duur. De bestelde producten werden snel geleverd waardoor ik snel aan de slag kon. Top!!

Verfstop heeft gedaan wat het beloofde

Netjes uitgevoerd proces van bestelling t/m levering.

Ik heb een perfecte ervaring opgedaan bij deze winkel!

Snelle levering,goedkoop en goede ervaring!

Snelle levering en goede producten

Snel gevonden wat ik nodig had. En goede producten die snel zijn verzonden!

Rijksweg 61

1906 BD Limmen