Uitstekend !!

Prima !!

Bestelling prima verlopen

Alles dik in orde, aanrader

Snelle service, goede prijs

Manier van verpakken is niet erg milieuvriendelijk. Karton, schuimsnippers en tape rondom deksel. Allemaal goed bedoeld, maar kan dat niet iets minder. Kunnen die snippers niet vervangen worden door papier?

Producten zijn top

Producten zijn top en mensen zijn vriendelijk alleen de bezorgers DHL is heel waardeloos wil er eigenlijk nooit meer mee te doen hebben mvgr johan joossink

Goede klanten service

Nadat de levering uit (was wel verzonden) bleef heb ik een mailtje gestuurd. De andere morgen was het er al.

Product en levering prima. Wel zou een leveringsbevesting welkom zijn.

In zijngeheel prima. Wel zou een leveringsbevestiging , met tijd/datumindicatie welkom zijn. Nu zelf om info moeten vragen.

Prima als de zon schijnt, geen teer aan de handen

Goede communicatie met het bedrijf, het is goede mond reclame

Super snel besteld en geleverd

Goede produkten.

Betonverf besteld. Goed produkt en werd snel bezorgd.

Goede verf goede prijs en keurig verpakt

Toppers!

Er miste nog iets aan producten dus werd dit gemeld met verwachte verzend datum. Daarna snel ontvangen. Goed bereikbaar. Duidelijk in tips. Ik ben een blij mens!

Product besteld en zeer vlug binnen goed geregeld

alles soepel verlopen

Zeer goed prijs/kwaliteit!

Verf snel geleverd en goed verpakt.

Prima kwaliteit verf voor een mooie prijs, en een perfecte service

Overzichtelijke website en product was makkelijk te bestellen. Had de verf zsm nodig waardoor ik minn bestelling dezelfde avond kon ophalen. Waren we écht super mee geholpen.

Levering is wat lang maar goed

Gewoon goed

Snelle bezorging

Snel goed en goedkoop

Leuke merk aanbiedingen die snel geleverd worden

Top product

Besteld en snel geleverd en niet duur Hij verft heerlijk dekt goed en mooie kleur precies als op de foto

Goede webshop

Prima webshop en prima service. Ook heel goede prijzen; goedkoper dan menig winkel.

Snel en goed geprijsd.

De ervaring en service is goed.

Helaas blijf de verf niet op de grond zitten en krast het snel. De kleur is prachtig.

Betrouwbaar

Verfstop leverde meermaals mijn bestelde beits voor een super prijs. Bij een verkeerde bestelling, zorgde Verfstop voor een goede afhandeling van de inruil. Ik kan deze winkel van harte aanbevelen.

Goed, en snel bezorgd

Goed, en snel bezorgd

NIETS OP AAN TE MERKEN

MAKKELIJK BESTELLEN. GOEDE PRIJSKWALITEIT VERHOUDING NETJES OP TIJD GELEVERD. KORTOM: PRIMA

Snelle levering goed product.

Snelle levering. Product juiste dichte en rolt lekker weg. Cementvloer 2 keer gerold goede dekking.

Rijksweg 61

1906 BD Limmen