Laden reviews...
16 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consequent snelle levering en solide productkwaliteit. De prijs-kwaliteitverhouding wordt vaak als gunstig ervaren, wat zorgt voor een goede waarde voor het geld. Verpakkingen en gebruiksgemak komen positief naar voren, terwijl sommigen een geur bij het drogen melden. Al met al is de tevredenheid hoog.
Goede prijzen Goede site Snel gekocht en snel verzonden. De bestelling ook dit keer weer snel in huis & goed verpakt. Niets op aan te merken.
17 January 2024
IvD
Zwijndrecht
Deze webshop raad ik niet aan. De geleverde verf was niet de RAL kleur die ik had gekocht.
Beveelt niet aan
16 January 2024
Marc
Nieuw-Vossemeer
Goed advies, goede prijs en snelle levering. Top !
14 January 2024
André
Ede
Zeer snelle reactie op mails gekregen, dus goeie service. De betonverf was ook snel geleverd. De hoeveelheid voor de prijs is ook erg netjes, blij mee. Ik kom zeker terug. 1 klein puntje, de verf was wel erg bezonken, donkere pigment zat echt voornamelijk onderin het 20L blik. Voor verzenden graag door de schudmachine.
13 January 2024
Iskander
Den Haag
Ik heb veel te weinig ontvangen. Ik heb al twee mails gestuurd en twee keer gebeld maar na 1,5 week heb ik nog steeds niet mijn geld teruggekregen waar ik recht op had. Zij hebben mij expres te weinig verf gegeven omdat de voorraad op was, zij hebben mij hier niet van op de hoogte gebracht wat ik echt niet netjes vind. Ik ben er zelf achterna aan het gaan want ik wil mijn geld terug krijgen. Daarom zou ik deze site nooit aanbevelen.
Beveelt niet aan
12 January 2024
Renee
Eindhoven
Zeer keurig bedrijf, snelle verzending. Ivm feestdagen nog ter info gevraagd wanneer er werd verzonden, waarna keurig snel antwoord. En gelukkig snelle verzending. Een absolute aanrader en hier bestel ik vaker!
12 January 2024
Moreno
Lemmer
netjes verpakt en snel verzonden.
10 January 2024
Patrick
Nederweert
Bestelling snel binnen. Product prima zoals verwacht. Ik zou weer bestellen.
5 January 2024
Miranda
Oudesluis
De verf is netjes op tijd geleverd
5 January 2024
Geurt
Ochtend
Bestelling op tijd geleverd, waarvoor dank.
23 December 2023
Etienne
Hasselt
2 x telefonisch contact gehad en het was professioneel en goed meegedacht .
20 December 2023
job
Amsterdam
Duidelijke website, snelle levering, goede prijs alleen het transport is niet helemaal goed gegaan, het blik zat vol deuken het blik kon niet zelfstandig meer staan, gelukkig niet lek , we hebben de inhoud over moeten gieten in een ander blik.
4 December 2023
Mart
Huijbergen
ben zeer tevreden met de webside, dat alles zo snel gestuurd is.
1 December 2023
Demet
amsterdam
Verf besteld via de site volgende dag in huis , eerst nog gebeld over advies alles is mij heel goed en rustig uitgelegd. Een aanrader
27 November 2023
Leony
Hoogwoud
gemakkelijk bestellen, gemakkelijk betalen, gemakkelijk ontvangen. En ondanks alle black fryday drukte snel in huis.
26 November 2023
eddy veurtjes
deventer
Super snel geleverd, met uitstekende verf.. goed betaalbaar.
15 November 2023
Anouk
Houten
Ik ben zeer tevreden
7 November 2023
Trix
Dieren
Snelle levering goede informatie en prijs
4 November 2023
D.J.
Haaksbergen
Bestellen ging prima. Snel binnen. Goed verpakt.
30 October 2023
Product voldoet aan verwachting
19 October 2023
Hans
Oss
Goede info en snelle levering. Wel is 1 van de verfbussen gedrukt. Dus volgende keer liefst andere, betere verpakking
17 October 2023
Foutjes worden snel opgelost
7 October 2023
Johan
Heijningen
Snelle levering en goed verpakt
22 September 2023
Cor