Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Het bestelde artikel is netjes op tijd aangekomen
2 April 2022
Adrie
Wijchen
Snel geleverd, nu nog iemand vinden die de verf er op smeert.
29 March 2022
Rense
Roden
Zeer goede service en adviezen voor mijn schilder probleem voor met name de onderkant van mijn schip.
29 March 2022
Pieter
Hengelo
28 March 2022
Rob
Rotterdam
De bestelde verf is van goede kwaliteit en snel bezorgd.
26 March 2022
Hielke
Veere
Super snelle levering, Ik bel op donderdag om 14:00 uur met de vraag kan het voor het weekend geleverd worden, en vrijdag al in huis. Service en klant vriendelijk heid echt goed.
24 March 2022
Peter
Vinkeveen
Op de website wordt goede informatie gegeven en het bestelproces is simpel. De bestelde antifouling werd snel verzonden; jammer dat de aflevering fout liep, omdat er wegwerkzaamheden bij ons aan de gang zijn. Maar nadat ik had laten weten hoe de chauffeur bij ons kon komen, kwam het goed. De antifouling zit inmiddels op de boot.
23 March 2022
Karel
Hattem
De gevraagde info werd snel en correct gegeven. De levering verliep al even goed. In een woord uitstekend.
23 March 2022
A.
Kuij
Ik had per ongeluk een verkeerde kleur besteld en dit hebben ze nog even snel aangepast voor me vlak voor die werdt opgestuurt. Hele prettige communicatie en uitstekende service
22 March 2022
Mark Jaspers
ROTTERDAM
Het is gewoon goed en een vlotte levering met goede documentatie bedankt
9 March 2022
IJSSELMUIDEN
Alhoewel ik maar een kleine bestelling plaatste, kreeg ik telefonisch prima advies en kon ik mijn bestelling zelfs dezelfde dag nog afhalen. Hulde!
8 March 2022
Luuk
Sneek
Mijn eerste ervaring met Marinediscounter is prima bevallen. De professionele dieselbacteriereinger waar ik naar op zoek was kende ik al en de aangeboden prijs was zondermeer in orde.
7 March 2022
juiste product snelle levering
6 March 2022
r nolten
waarland
Snelle service, product geleverd zoals besteld
3 March 2022
Stefan
Witteveen
Mooi assortiment en snelle levering. Bij afwijkende wensen is er telefonisch met de behulpzame medewerkers vaak een oplossing mogelijk.
2 March 2022
Dirk
Zaandijk
Makkelijk bestellen , zeer snelle levering en grote keus.
5 February 2022
Oegstgeest
Prima geregeld en snel, bezorging altijd correct, bedankt mensen van Marinediscounter!!!!
2 February 2022
Gersom
Andelst
Vorig jaar een bestelling gedaan en verliep goed. Vandaar opnieuw besteld. Keurig opgebeld dat er in tweeën geleverd wordt omdat artikelen van elders moeten komen. Inmiddels alles ontvangen.
1 February 2022
E.A. Biersteker
Katwijk
Bij een vraag altijd perfecte en eerlijke uitleg.
30 January 2022
's-Hertogenbosch
Mijn reddingsvesten laten keuren door drukte bij het bedrijf duurde het wat langer, maar de service was helemaal goed, bovendien attente mensen aan de telefoon. Ik ga zeker meer gebruik maken van Marinediscounter
28 January 2022
Jan Hoeven
Enkhuizen
Telefonisch contact gehad en zeer goed geinformeerd zodat ik zeker wist wat ik moest bestellen.
26 January 2022
Arie
Wernhout
Erg tevreden over marinediscounter, verschillende keren een bestelling geplaatst en altijd snel en correct geleverd.
25 January 2022
Lennart
Tholen
Zoals altijd was de bestelling mooi verzorgt en op tijd afgeleverd bij mij. Mijn Franse vriend en captain van een klassiek zeiljacht was heel verbaast toen ik hem de bestelde verf afleverde, twee dagen nadat hij besteld had. Dit product kon hij in Noord Frankrijk niet vinden.
23 January 2022
pieter jan
Koksijde
Op tijd geleverd beschreven artikelen en goed verpakt
23 January 2022
Hans