niet tevreden

Heel erg lang op het product moeten wachten

te lange levertijd voor regulier product

levering sigmacover duurde wel wat lang meer dan 7 dagen na bestelling . voor zo´n vrii algemeen product wel een beetje lang. verder emails netjes afgehandeld en product toch nog ontvangen.

Bestelling pas na lang wachten, geen bericht i.v.m. vertraging

Bestelling doe ik voortaan bij een ander, de twijfel of de bestelling wel geleverd zou worden was verre van prettig. Via via kon ik uiteindelijk een telefoonnr. bemachtigen. Bestelling is uiteindelijk keurig afgeleverd.

Zelfs in Coronaperiode de bestelling correct en op tijd geleverd.

Snelle levering, goed materiaal.

Prima zaak om bij te bestellen.

Geleverd wat besteld: 250ml halex

Geen bijzonderheden, kan binnen redelijke tijd. Niet zo gelet op tijd en aankondiging omdat dit bij ons in de buurt geen problemen geeft.

Keurig geleverd, goed verpakt en redelijk snel volgens afspraak

Bestellen was eenvoudig en levering was binnen de levertijd die aangegeven was. Alles was stevig verpakt in een juiste formaat doos. Aanrader!

Wel oké

Groot assortiment, echter na 8-dagen product pas geleverd gekregen.. Het duurde ook een dag voordat ik pas de bevestiging van mijn bestelling kreeg. In de bevestiging staat ook niet duidelijk wanneer er geleverd wordt, contact gezocht met marine discounter blijkt het rechtstreeks van de leverancier geleverd te worden, hierdoor wist ik ook niet wanneer het binnen zou komen wat tot gevolg had dat ik niet thuis was op het moment dat het geleverd werd. Ondanks dat wel binnengekregen wat ik nodig ben.

Snelle levering, goede prijs.

Snelle levering, goede prijs.

Goed snelle levering

Had een mail gestuurd omdat het niet paste vroeg ik of het retour kon was geen probleem vroeg ik om retourlabel of dat ik het zelf moest regelen krijg ik geen reactie meer op.

Netjes correct en professioneel

Wanneer ik voor de boot wat nodig heb bestel ik eigenlijk altijd hier. Goede prijs kwaliteit verhouding. Duidelijke berichtgeving omtrent bestelling. Netjes verpakt. Ga zo door!

Prima zaak

Goede service en prettige afhandeling!

Prima alles netjes geleverd volgens afspraak

Netjes alles geleverd. Arjan Trouw

zeer tevreden over de vlotte service

snellle correcte service,komen beloftes na

zeer goed

prettig contact en gemakkelijk aanpassen van order Vlotte afhandeling ondanks corona crisis

deskundig advies en goede service

Helemaal prima!

vlot en correct geleverd

Oke.

Uitstekend product

De lak werd keurig geleverd. Ook de nabestelling was prima verzorgd.

Prima.

Prima service.

Een goede snelle service.

Snelle levering.

Super klantgericht en snel!

Zo fijn dat er nog bedrijven zijn die meedenken over oplossingen en niet te beroerd zijn om een stapje extra te doen en zo de bestelde producten eerder geleverd te krijgen. Absoluut een aanrader 👍

Alles snel en prima geregeld

Alles snel en prima geregeld

Helemaal goed,

Bestellen, communicatie en goed verpakte levering, het was allemaal in orde.

bestelling prima geleverd

bestelling gedaan , prima service

zeer goed

goede communicatie over het verloop van de bestelling en terugkoppeling

kanaalweg 31

8861 VA Harlingen