Pakket nog niet ontvangen maar dat hoeft persee aan jullie te liggen

Zoals hierboven vermeld pakket nog niet ontvangen dus eigenlijk heb ik niets om te waarderen. Zal waarschijnlijk wel aan de fijne chauffeurs op de koeriersbusjes liggen!!

Verbeteringen zijn wel mogelijk

Vanwege een specifieke bootverf en getipt door een buurman heb ik bij Marinediscounter besteld. De verf op zich zelf is top. Echter wachttijd bij mijn 1e bestelling was langer dan gehoopt (dit wordt ook nergens aangegeven). Daarnaast miste er een onderdeel bij levering, daar heb ik direct over gebeld. Vanwege top kwaliteit verf een 2e bestelling gedaan. Dan had het gemiste onderdeel ook geleverd kunnen worden. Helaas duurde levering nu 9 dagen vanaf bestelling. En het gemiste onderdeel is nooit meer gekomen (en vooralsnog ook geen geld retour). Er wordt wel direct gereageerd bij mailen en bellen en ik verwacht ook wel een oplossing - maar niet zonder mijn eigen initiatief. Als ik die top verf ergens anders kan bestellen ga ik dat dus doen. Jammer Marine Discounter - gemiste kans!

Hallo

graagwil ik een goede beordeeling afgeven.. 🤔 Alle tel. vragen zijn uitsteekend opgelost. Niet zo goed was dat je niet erder een deel van de bestelling heb verzonden ook als deeze niet compleet is geweesd. Toch nu is alles goed verlopen👍 Verder zo!!!. Groet Michael

Heel tevreden

Goed product netjes en op tijd geleverd

Betrouwbaar en correct.

Snelle en correcte levering. Goed gevoel bij marinediscounter.

Heldere website, duidelijke communicatie

Heldere website, goed in de communicatie, vlotte levering.

Snelle levering van een goed product voor een goede prijs

Harstikke Goed en anders niet .dank u

Prima verzenden

Goed op tijd verzenden

nette afhandeling verkeerd product besteld

als ik weer wat nodig heb zal ik zeker ook bij marinediscounter kijken.

Jan vande velde

Snelle service en goed verpakt en zal in de toekomst nog artikelen hear willen kopen.

deskundig advies en tips, vriendelijke medewerker.

Ik had een aantal vragen over de te gebruiken ondergrond voor het onderwatergedeelte van m'n boot. De medewerker dacht goed mee over de te gebruiken lagen, verwerking en gaf tips.

Goed en deskundig advies, en snelle opvolging bij vragen

Ik had een 13 tal dingen besteld, een ervan was niet op voorraad, maar een 99,9% goed alternatief was, dus dat werd van hunh kant voorgesteld, waardoor de levering meteen de deur uit kon.

Voldeed aan de verwachting

Goede afhandeling, en perfect ingepakt en in goede staat ontvangen.

Levering duurde te lang . Belofte 2 dagen ,werd uiteindelijk 5 dagen

Bij een 2e levering was de bestelling wel binnen 2dagen .

Snelle levering en goed verzorgd

Snelle levering en goed verzorgd

Prima. Correct en snel geleverd.

Gewoon goed.

Onderdeel besteld snel geleverd. Helaas was deze stuk. Na 1 belletje de volgende dag een nieuwe in huis. Geen gezeur goed opgelost. Ik raad het iedereen aan hier te kopen

Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, snelle service. Zeker een adres om bij terug te komen.

Snel en correct

Zeker een aanbeveling waard , met een nette prijs ,op naar de v logende bestelling 👍

Prima meegedacht toen gevraagde oplossing niet voorhanden was en alternatief verzonnen. Goed!

Helemaal top.

Ik heb mijn bestelling prima op tijd gekregen . De verf is ook goed . Ik kreeg er zelfs een emmer bij om de verf te mengen Als ik weer 2 componenten verf nodig heb bestel ik weer bij marinediscounter

Een week te laat

Het product is prima, maar de levering een drama. Overigens geeft marinediscounter geen track & trace dus is niet te achterhalen waar de verzending is.

Prima !! Zoals het hoort.

kanaalweg 31

8861 VA Harlingen