Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
S.middags besteld volgen morgen in huis .dus super
22 January 2022
Martin
Hellevoersluis
Een 60 ltr. ton besteld om mijn houtskool droog te houden in de buitenlucht. Mooie kleur, dezelfde kleur als mijn Black Bastard. Blij mee...!!!
18 January 2022
Mike Honings
Zoetermeer
Zeer duidelijke site en een goede en snelle service. Eenmaal besteld dag erop al in de bus.
15 January 2022
Peter
Schijndel
Ik koop al een aantal jaren bij Marinediscounter. Het is uitermate prettig om persoonlijk contact te hebben. Marinediscounter is voor mij bereikbaar, benaderbaar en nooit te beroerd om vragen te beantwoorden, je te helpen zoeken en advies te geven. O ja, en de prijs/kwaliteit verhouding is ook heel goed.
9 January 2022
Arno
BOLSWARD
Heb informatie gevraagd , weet er niet veel vanaf . Heb perfecte informatie ontvangen over welke primer en antie fouling . Daarom ook gelijk besteld bij Marine discounter . Volgend jaar weer !! Gr Frans .
8 January 2022
Frans
breda
Snel correct geleverd
7 December 2021
Danny
Oosterzele
Uitstekend, bedankt aan allen!
9 November 2021
Gersom
Andelst
Perfecte service, sublieme afhandeling, keep up the good work mvg Aldo Haan
31 October 2021
aldo haan
Maastricht
Eenvoudig een bestelling geplaatst en dan ook nog vlot geleverd. Zeker een aanrader!
8 October 2021
Rainer
Apeldoorn
Normale ervaring, al is het maar een kleine bestelling.
Beveelt niet aan
24 September 2021
Sjaak
Hillegom
Had producten besteld maar zoals met veel artikelen momenteel was de levertijd langer dan gedacht en voor mij te laat. Zelfde dag de order geannuleerd en bedrag netjes direct terug gekregen.
24 September 2021
Berry
Giethoorn
Uitgebreid assortiment en snel geleverd
21 September 2021
Jan Bos
Weesp
Enthousiaste medewerkers aan de telefoon, en houden je goed op de hoogte, bezorgdienst was bijna op de afgesproken tijd aanwezig.
G
Breda
Goede verzend wijze door de blikken verf in emmers te verzenden.
Ramon
Goes
Na bestelling 1 component van een 2 componenten product werd ik direct gebeld of ik de juiste bestelling gedaan had.
Bert Jan
Son
Snel en vakkundig, zeer prettig winkelen. Goede webshop.
11 September 2021
Henk
Oegstgeest
Door een onduidelijk heitje van twee kanten is het super opgelost, zal waar ik kan jullie aanbevelen
8 September 2021
Peter Gutteling
Rotterdam
Overzichtelijke webshop met kwaliteitsmaterialen en snelle verzending
8 September 2021
S Nauta
Drachten
Ooit ben ik begonnen met het bestellen van verf van het merk International bij Marinediscounter. Tot op de dag van vandaag bestel ik nog steeds mijn verf bij Marinediscounter. Gewoon top service en een verzorgde en snelle levering van mijn bestellingen.
5 September 2021
W.P. van der Hoff
Maassluis
Veel keuze, snelle levering - kortom: Prima!
5 September 2021
U.S.
Den Haag
Ik bestel nogal eens wat bij marine discounter en ze zijn altijd optijd met leveren
4 September 2021
Adrie
Hoogvliet
Goed advies, oplossings gericht en meedenkend. Snelle en vriendelijke service
1 September 2021
Ikke
Lelystad
Voor ons Smartmarine.nl demobootje hebben we na persoonlijk advies, twee keer een bestelling geplaatst. Scherpe prijzen en snelle verzending. Een aanrader gewoon.
31 August 2021
Hans
Eindhoven
Ventlatieschelpjes, paddenstoelventilatoren, uitstekende producten en rap geleverd, aan te bevelen!
30 August 2021
Bram
Den Haag
Snelle levering. Prijstechnisch aantrekkelijk. Goede service. Aan te bevelen!
24 August 2021
Sleepdienst Heida