Pluspunten
komen gewoon de afspraken na
Pluspunten
Lekker snel geleverd volgens afspraak.
VerbeterpuntenHou dit vast.
communicatie kan beter,
Pluspunten
denken mee met de klant en werken snel
Pluspunten
Goede service en een uitgebreid assortiment.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Geen gedoe, geen problemen
Verbeterpuntenniet
Pluspunten
Groot assortiment tegen redelijke prijs.
Pluspunten
Betaalbare Topkwaliteit deskundig advies snel als mogelijk geleverd.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel geleverd. Perfecte ondersteuning als iets tegenzit of niet werkt. Geweldige garantie opvolging
VerbeterpuntenWeinig verbeterpunt Groter assortiment?
Pluspunten
Alles perfect
Pluspunten
goed bereikbaar, professioneel advies,komen afspraken na en zijn scherp geprijsd Absoluut een aanrader
Pluspunten
Positief verrast door de verpakking van de verf die ik besteld had: de blikken zaten extra beschermd in stevige, afsluitbare plastic emmers . Prima idee!
Pluspunten
na kort telefonisch overleg het preciese product gevonden dat ik 7 jaar geleden ook al had besteld. nu zelfs goedkoper dan toen. Het was al een heeeel scherpe prijs! Helemaal top!
Verbeterpuntenga zo door!!
Pluspunten
Positieve punten heb ik echter niet! Ben voor een vermogen aam verf kwijt geraakt door de advisering ...,
VerbeterpuntenDoor te luisteren naar de klant die een stappen plan vraagt om zijn activiteiten te plannen om zijn schip op te knappen. duidelijk de volgorde van een product met de vervolgstappen aangeven zodat de werking van de gebruikte materialen geen nadelige invloeden hebben! Ik noem t volgende: eerst schip kaal maken dan primer dan plamuur??? Deze werd cum en niet te schuren... alles hebben we er weer vanaf moeten halen! Dit heeft niet alleen materiaal gekost masr ook veel tijd en stress. Hoopte op een passende oplossing . Maar kreeg alleen een kleine korting op een nieuwe order??????????? Te slecht voor woorden.
Bedankt voor uw feedback. Wij betreuren het dat u niet tevreden bent over het door ons geleverde advies. Wel wil ik u er op attenderen dat u een andere werkwijze hanteerde dan onze medewerker had geadviseerd. Normaal gesproken zouden wij u dan ook niet snel tegemoet komen, toch hebben wij besloten om dat in dit geval toch wel te doen.
Pluspunten
Hęel goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering in zeer deugdelijke verpakking. Top!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Zeer acceptabele prijs, snelle levering maar vooral veel verstand van zaken.
Pluspunten
Meedenken en actie ondernemen bij producten die niet op voorraad zijn. Oplossingsgericht denken en persoonlijk contact.
Pluspunten
Persoonlijk contact
Pluspunten
Vlotte beantwoording vragen en goede prijs kwaliteit verhouding.
Pluspunten
Behulpzaam en deskundig wat vragen betreft. Goede service dus. Meedenkend met oplossingen, snel geleverd. Toppie!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Een totaal aanbieder op maritiem vlak, voor zowel de beroeps- als de pleziervaart. Een breed assortiment met een concurrende prijs. Persoonlijk contact en zorg voor een goede afhandeling.
Verbeterpunten- Gebaseerd op hetgeen ik om mij heen zie denk ik dat 'Marinediscounter' zichzelf tot een betrouwbaar begrip heeft ontwikkeld binnen de maritime wereld. Ik denk echter dat het werkgebied nog verder uitgebreid kan worden, en dan voornamelijk in de levering aan de (zee)-beroepsvaart. De grote leveranciers (bijv. NEKO) in havens als Rotterdam, Antwerpen, Amsterdam en Vlissingen hebben zichzelf een positie aangemeten waarbij de zeevaart afhankelijk is van hun, terwijl er in mijn optiek amper concurrentie is. Door het gebrek aan concurrentie stijgen de prijzen de pan uit, en dat tegen een vaak lage kwaliteit. Het zal wat effort kosten om een voet tussen de deur te krijgen, maar de rederijen zoeken, zeker in deze tijd, naar een kwalitatief goed product tegen een realistische prijs, dus hun interesse heb je al snel. - Misschien een andere tak van sport, maar wel in hetzelfde segment en het past binnen het totaalplaatje: is de levering van proviand aan de scheepvaart wellicht een mooie uitbreiding op jullie diensten? Verder: ga zo door! We hopen in de toekomst nog vele zaken met jullie te doen.
Pluspunten
flexibele service
Verbeterpuntenga door
Pluspunten
Gastvrij, vriendelijk enproberen het beste voor jou te regelen.
kanaalweg 31
8861 VA Harlingen