Zijn zeer snel in het arrangeren van de bestelling. Ze laten het weten als het klaar staat of als het nabesteld moet. Directe lijntjes

Netjes geleverd

perfect geregelde afwijkende bestelling

alles precies als afgesproken

Perfecte service

Perfecte service en snelle levering van het bestelde product

Top bedrijf, goede service!

Snel geleverd, goed gecommuniceerd. Zeker een aanrader.

In één woord; prima

Snelle levering en goed contact voor bijzonderheden.

Snelle levering.

Mooie prijs, snelle levering

bestelling (jerrycan met 5 liter thor acticide) ontvangen , netjes verpakt en vriendelijke chauffeur

Top zaak!

Vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon en producten zijn de volgende dag geleverd!

geweldig goede service,doet wat belooft is

primocon besteld een dag later geleverd in een zeer veilige verpakking. en zeker voor een mooie prijs. hebben jullie misschien een paar visite kaartjes voor ons prikbord op de vereniging. grt Barend Coppens

Snel geleverd, goeie communicatie

Bestelling werd snel geleverd. Communicatie verliep snel en soepel.

Snel

Snel geleverd en goede service

Snelle service en persoonlijk en vakkundig (verf)advies

Dit keer gewoon besteld wat ik nodig had en dat was zeer snel geleverd. In het verleden wel meerdere keren contact gehad over welke verf/epoxy te gebruiken en hoe te verwerken voor mijn projecten (voornamelijk voor auto's) Altijd correct advies en daardoor succes gehad,ondanks dat ik het niet voor boten gebruik.

snelle levering, goed verpakt, kortom aan te raden

Super bedrijf een snelle levering

Ik bestel er regel matig spullen .het laatste was antifouling .van daag besteld 2 dagen er na binnen .

Ooit de keuze gemaakt om bij Marinediscounter onze International te gaan bestellen. Geen spijt.

Ik heb ooit eens de keuze gemaakt om voor het historisch bergingsvaartuig "Bruinvisch" de benodigde International verf te gaan bestellen. Tot op heden geen spijt gehad van deze keuze. Bestellingen worden super snel geleverd.

Had ik niet

Maar alles verliep voorspoedig en naar wens

Kundig, snel en duidelijk

Goede en duidelijke website, straalt professionaliteit uit!

Zeer tevreden en goede service

Goed verpakt en snel verzonden

Alles correct afgehandeld

Bestellen / betalen / leveren, goed verloop. Bedankt voor de service.

Snel, no-nonsense

Hier kunnen veel bedrijven nog wat van leren! Het is schering en inslag met extreem late bezorging ivm Corona. Maar dit bedrijf is supersnel en adequaat. Een aanrader!

Prima voorelkaar

Echt een zaak om iets te bestellen

Snelle levering, en alles netjes verpakt.

Binnen 24 uur was de bestelling binnen. En: het is ook goedkoop

Mensen met vakkennis en klantgericht!

Zeer vriendelijke medewerkers die de tijd voor je nemen om samen te kijken na het best passende product. Werd goed geholpen en de levering ging snel. Echter had ik weinig tijd en koos ik er zelf voor om op het laatste moment de spullen op te halen. Ook dat was geen enkel probleem! Mijn vaste adres voor alle lak voor men schip

Heerlijk geurende en ontvettende allesreiniger

Zelfs de bezorging ging vlekkeloos! Ik weet waar ik voortaan zijn moet!

kanaalweg 31

8861 VA Harlingen