Snelle kwaliteit!

Kwalitatief goed assortiment met daarbij een snelle levering. Echte aanrader!

Helemaal goed

Helemaal zoals beloofd, helemaal zoals verwacht. Top

Mooie en goede producten en snelle levering!

Mooie en goede professionele producten en snelle levering!

Duidelijke website, snelle levering tegen een scherpe prijs!

Zeer goed geadviseerd en vlotte levering

Zeer goed geadviseerd en vlotte levering

Goede service door vriendelijk personeel

Personeel wat de tijd neemt om even met je mee te denken én keuze uit een ruim assortiment met snelle levertijden - ik ben volop tevreden. Bedankt voor de service.

Professionele afhandeling

Doen wat ze beloven. Snel en accuraat. Prima bedrijf.

Prima levering

Bestelling prima verzorgd, snelle levering.

Goede snelle service

Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding

Ik ben al een aantal jaren en zeer tevreden over de levering.

zeer goede service

Mijn ervaring is zeer goed. Ik heb al meerdere keren besteld bij Marinediscounter. Goede service door mee te denken met de klant voor de juiste oplossing of toepassing van het product. Helemaal TOP

De marine discounter heeft mij Geholpen bij wat ik zocht en gekregen.

Goede service en behulpzaam en vriendelijk contact. Ik zocht sikaflex 521 uv afdichtingskit welke ik heb o.a gebruikt om mijn toprail vast te zetten op mijn buscamper. Bij navraag bleek dat zij dit type kit niet op de webwinkel hadden staan maar wel konden leveren via hun leverancier. Doordat zij het hebben toegevoegd op de webwinkel kon ik het alsnog bestellen via de webwinkel en afhalen bij leverancier in Sneek. Achteraf bleek dat ik het ook direct bij de leverancier had kunnen bestellen. Volgens de discounter zou dit niet kunnen.

goed advies, snelle levering, prettige service en goedkoop

de hechting verf op een geschoopeerd dek was niet goed daarom advies gevraagd wat heb ik verkeerd gedaan of hoe kan het beter daarop werd een speciale tie coat geadviseerd; die werd snel geleverd en ik heb weer wat geleerd. De prijsstelling verfproducten is laag, al met al een aanrader, goed bedrijf

snel en goed

goede producten, goede prijs, snelle levering

Teleurstellend

Op de website wordt een tuimelschakelaar afgebeeld inclusief de tuimelaar. Deze derhalve besteld. Evchter wordt de schakelaar zonder de tuimelaar geleverd. Reclameren helpt niet. Kortom niet meer bestellen bij Marine Discounter!

Ongelofelijk teleurgesteld

Bestelling geplaatst en op de werf kwam ik erachter dat de verf blikken niet in de verpakking zaten, maar bakstenen. Nu snap ik dat hun dit ongetwijfeld zo niet verstuurd hebben, maar ik heb het wel zo ontvangen. Pas maandag contact kunnen krijgen met hun en in plaats van de hele zending opnieuw te versturen word me een aanbieding gedaan om 2blikken tegen kostprijs te kopen. Iets wat ik niet geaccepteerd heb. Ik heb de verf niet ontvangen en heb de helft van de order ter plaatsen bij de scheepswerf moeten kopen. Na een half uur bellen ze terug en bieden ze aan 2 blikken met spoed te verzenden. Over de resterende blikken word niet meer gesproken. Dat is wel over de honderd euro dat niet ontvangen is en ik ook nog een tegen hogere prijs bij de scheepswerf heb moeten kopen. Voel me daarin genaaid.

Bestelling geplaatst en snel geleverd

Bestelling online geplaatst. Verzendbevestiging super snel ontvangen. Bleken 2 aparte doosjes te zijn, op sorteercentrum verkeerd gegaan bij DHL. Keurig uitgezocht door Marinediscounter

Goed materiaal.

De flacon dessicant die ik gekocht had werd pas na vijf dagen geleverd, dat was een beetje een tegenvaller. Materiaal zelf is prima.

Vlotte levering

Ik was op zoek naar variobond voor reparaties aan mijn polyester zeiljacht. Hier gevonden. Goeie prijs en snelle levering. Prima!

Goed bereikbaar,snel antwoord op je vragen. Doordat ik bepaalde kleur had besteld was de levertijd een aantal werkdagen maar na mailcontact kon de de primer en andere producten die op voorraad waren zelfs op zaterdag nog geleverd worden. Zodat ik toch vast verder kon met de boot.

Goede prijs, snel geleverd cf afspraak

Gebeld of de benodigde producten snel te leveren waren. Afspraak over leverdatum gemaakt. Vervolgens besteld. Producten zijn en en conform.afspraak geleverd. Netjes!

Goede service en prijd

Marinediscounter bied haar spullen tegen een goede prijs. Kwam weliswaar 1 dag later dan gepland, maar dat kan natuurlijk in deze corona tijd. Werd er netjes per mail van op de hoogte gehouden.

Toppy

Goede prijs. Snel geleverd

Betrouwbaar, snel, goed

Uitgebreide informatie en een fantastische prijs leidden tot de aanschaf van een paar (eenmalig gebruikte) automatische reddingsvesten; binnen drie dagen waren ze binnen: niet van nieuw te onderscheiden! Complimenten!

Makkelijk zoeken op de site en snel geleverd.

kanaalweg 31

8861 VA Harlingen