Dikke prima.

Bestelde luikuitzetters in één week geleverd. Goede prijs, goed verpakt.

Goed zonder problemen

Goede beschrijving ,snel besteld. En snel geleverd

Alles ging prima

Alles ging prima

Was op zoek naar Hadex. Hier de oude vertrouwde literfles voor bijna de prijs van een Yacht verpakking. Yep

Vlot en accuraat

Indien op voorraad wordt er vlot geleverd. Anders kan het een paar dagen langer duren. Goede service en afspraken worden netjes nagekomen.

Prima service, snelle levering en product voldoed aan verwachting

Ben heel tevreden over dit bedrijf!

Goed contact. Prettig geholpen.

Marinediscounter heeft niet alle producten op voorraad en laat ze rechtstreeks door de leverancier bij de klant bezorgen. Als particuliere klant krijg je geen track en trace code van de leverancier. Maar als je Marinediscounter belt, nemen zij contact op met de leverancier om te vragen hoe het met de bestelling staat. Zij bellen je direct terug en geven ook aan dat je gelijk weer contact met Marinediscounter moet opnemen als het niet op de genoemde datum geleverd is. Zeer vriendelijke medewerkers.

Ontzettend lange levertijd

Ruim 2 week voor geplande kraanbeurt interprotect primer en antifouling besteld. Ruim een week later kwam de levering, echter alleen de antifouling. Beetje lullig want meestal smeer je eerst de primer en dan pas de antifouling. Uiteindelijk na 3x mailen en 3,5 week na het plaatsen van de bestelling dan toch mijn interprotect gekregen. Alle communicatie betreft de levering moest vanuit mijn kant komen. Blij dat ik mijn kraanbeurt kon verzetten, anders was dit wel in de papieren gelopen. De producten zijn prima, de prijs is prima, alleen de communicatie en levertijd zijn onacceptabel.

Correct dus geen enkel minpunt

Gewoon kopen en leveren, zonder een enkel probleem. Doen dus!!!

Voldoende

Onderdeel niet op voorraad daardoor een week levertijd

Snel

Snelle levering, goed product

Uitstekende service, snelle levering

ze nemen alle tijd om tips te geven over producten, toepassing en werkwijze. Aanrader!

Snelle levering Goed stevig ingepakt

Zeer slecht

Slecht, ik heb 2 maanden geleden iets besteld en betaald en heb het niet ontvangen. Ik heb het na 2 maanden ook niet meer nodig.

Prima..

Bij de aankoop prettig en duidelijk geholpen, niets op aan te merken.. Met vriendelijke groet Albert ....Aalsmeer

Goede prijs en snelle levering

Goed en vriendelijk advies gekregen

ik wist niet goed wat ik voor mijn klus moest gebruiken en heb het advies van Marinediscounter gevolgd en het resultaat is helemaal goed! Vriendelijk contact gehad en een prima advies, TOP!

Gewoon Goed!

Hebben wat ik nodig heb.

Kon beter

Ik bestel een artikel en het blijkt uit 2 onderdelen te bestaan. Ook weinig info omtrent de levering ontvangen. Het ene onderdeel komt na een paar dagen, maar van de rest hoor ik niks. Ik weet niet of t nog komt of wat nog de status is. Dus ik stel een vraag en krijg wel netjes antwoord, dat het nog komt maar wel 2 weken duurt. Mijn verwachtingen bij een webshop is regelmatig info te ontvangen over leverIngsstatussen/verwachtingen. Dat zou een verbeterpunt kunnen zijn.

prima levering tegen redelijke prijs

Makkelijk te bestellen en redelijk snelle levering

Goed product ,redelijke prijs

Snel en correct geleverd

Bestelling Hadex snel en correct afgeleverd , corona of niet !

Slechte communicatie

Ik had filters besteld maar anderhalve week levertijd zonder bericht hoe het met de bestelling was. Na meerdere keren bellen eindelijk iemand aan de lijn.

Vreemd

Ik had een zwemtrap besteld . Was niet duur maar was ook niks .gebeld naar marinediscounter . Advies was terug sturen. Netjes ingepakt en opgestuurd. Dat is nu bijna 2 weken geleden maar nog steeds geen geld of bericht terug ???

Nee

kanaalweg 31