Fijne webshop!

Prettige webshop met fijne prijzen en persoonlijke service. Er werd goed meegedacht.

Geweldig!

Prachtige traktaties ontvangen. Precies zoals op de site. En voor een goede prijs. Contact met verkoper verliep prettig. Absolute aanrader!

Fantastisch! Goede kwaliteit en scherpe prijzen

Wat een leuke website. Ik wilde feestversiering bestellen voor mijn dochter en kon precies vinden, wat ik wilde hebben. De spullen waren van goede kwaliteit (geen Ali Express troep) en het was netjes ingepakt. Nog even contact gehad met een medewerker of ik het snel in huis kon hebben. Er werd direct werk van gemaakt en binnen een uur was mijn bestelling verzonden. Top service!

Sommige producten in orde, andere niet

Bestellen gaat makkelijk, levering was snel. Bij ontvangst dezelfde dag mijn pakket open gemaakt en gekeken naar de spulletjes voor de verjaardag van mijn dochter. Leuk spul, op de feesthoedjes na! 1 set half plat in de doos, de andere set helemaal plat. Het leek mij niet dat deze nog fijn op het hoofd zijn te zetten. Hierover gemaild met foto terwijl ze nog in de verpakking zaten. Als antwoord: "Bedankt voor uw mailtje. Wij krijgen de hoedjes van ieder thema altijd op die manier binnen van onze groothandels. Bij het openmaken kun je de hoedjes 'openvouwen' en in de juiste vorm op het hoofd zetten. Mocht dat toch niet helemaal lukken waardoor u toch ontevreden bent over de hoedjes, kunt u ze uiteraard retourneren, wij zullen dan het aankoopbedrag voor de hoedjes terugstorten. Het retourformulier vindt u op onze website of via deze link:" ... link verwijderd voor review. Nette reactie, maar retourkosten zijn voor de consument en dan loont het zich niet t.o.v. de kosten van het product. De set die plat was is niet meer goed te buigen, tevens dikke lelijke vouw in het hoedje. Ze kunnen zeggen dat het zo hoort, maar deze kunnen zo de prullenbak in. Zijn ook nog eens van veel dunner papier gemaakt dan de set die niet helemaal plat geleverd werd. Kwaliteit verschilt dus heel erg. Ik zal hier niet snel meer bestellen.

Licht van gewicht

Bestellen en ontvangen was soepel en snel. Ik ben dik tevreden met de regenlaarzen. Ze zijn ontzettend licht van gewicht en handig om aan te doen. Ik raad ze zeker aan!

Bestelling geplaatst heel netjes ontvangen, en bn heel blij mee ,zeker een aanrader.

Super leuke traktatie!

Snelle levering en onwijs leuke traktatie voor een leuke prijs!

Goede ervaring

Duidelijke en snelle reactie na bestelling te hebben gedaan en direct opgestuurd!

Top geregeld allemaal

Snelle levering en ook nog goed te bereiken

Snelle levering en producten zoals omschrijving.

Vlotte levering en de producten zijn zoals ze omschreven staan op de website. Mooi ruim assortiment. Eerste keer dat ik heb besteld maar ik heb de site opgeslagen voor een volgende keer.

Goede services

Super snel mijn pakketje ontvangen, netjes ingepakt en mooie producten. Zeker aan te raden! Product precies hetzelfde ontvangen als uitgebeeld op de site.

Zeer overzichtelijke site.

Toppers!

Ik heb voor mijn dochter haar verjaardag bedankjes besteld! Love it! De kindjes vonden hrt allemaal super leuk

Snelle levering, goeie prijs voor de geleverde hartjes met lampjes erin. Leuk in verschillende kleuren. Ik had het nog fijner gevonden als de lampjes niet alleen geknipperd hadden, daar raak je op een gegeven moment een beetje van in de war, maar ook gewoon ‘ aan’ hadden gekund.

Snelle levering en goed ingepakt.

Geweldige service

Vanwege een probleem met de ideal betaling contact opgenomen met de webwinkel. Heel snel reactie en binnen 1 uur was het probleem opgelost en de bestelling geplaatst. Hele fijn winkel en een nog fijner klantencontact!

Precies zoals op de foto's

Snelle levering, precies zoals omschreven en goed verpakt.

Perfecte traktatie leuke spulletjes. En 2 Spider-Man tasjes besteld. Hun stuurde me dat 1 was beschadigd En kreeg voor 1 geld terug en 2 tasjes van een ander merk gratis. Goede service van ze !! Heb nu in een week tijd al 2x besteld. Voor verjaardags traktatie en versiering En afscheids traktatie voor bij de opvang

Prachtige spullen

Ik ben zeer tevreden over de zakjes ze zijn mooi en makkelijk te vullen en sluiten. Mijn zoon is heel blij met de zakjes.

Klantvriendelijk

De ervaring die ik heb met Magic Moments is warm, klantgericht, meedenkend en een snelle levering. Eenmaal deze beoordeling te schrijven was ik alweer bezig met de volgende bestelling bij Magic Moments for kids (alleen vergeten een beoordeling te plaatsen blijkbaar, oeps)

Fijn om te winkelen

Altijd op tijd en betaalbaar voor mij.

Leuke traktaties

Heel handig en snel geleverd.

snelle bezorging

leuke spulletjes en worden nog extra snel geleverd.

Snel en top service!

Super service

Goede kwaliteit en zeer goede service

Poortlaan 80

3261 PB Oud-Beijerland