Sommige producten in orde, andere niet
Bestellen gaat makkelijk, levering was snel.
Bij ontvangst dezelfde dag mijn pakket open gemaakt en gekeken naar de spulletjes voor de verjaardag van mijn dochter.
Leuk spul, op de feesthoedjes na!
1 set half plat in de doos, de andere set helemaal plat. Het leek mij niet dat deze nog fijn op het hoofd zijn te zetten. Hierover gemaild met foto terwijl ze nog in de verpakking zaten.
Als antwoord: "Bedankt voor uw mailtje. Wij krijgen de hoedjes van ieder thema altijd op die manier binnen van onze groothandels. Bij het openmaken kun je de hoedjes 'openvouwen' en in de juiste vorm op het hoofd zetten.
Mocht dat toch niet helemaal lukken waardoor u toch ontevreden bent over de hoedjes, kunt u ze uiteraard retourneren, wij zullen dan het aankoopbedrag voor de hoedjes terugstorten. Het retourformulier vindt u op onze website of via deze link:" ... link verwijderd voor review.
Nette reactie, maar retourkosten zijn voor de consument en dan loont het zich niet t.o.v. de kosten van het product.
De set die plat was is niet meer goed te buigen, tevens dikke lelijke vouw in het hoedje. Ze kunnen zeggen dat het zo hoort, maar deze kunnen zo de prullenbak in. Zijn ook nog eens van veel dunner papier gemaakt dan de set die niet helemaal plat geleverd werd. Kwaliteit verschilt dus heel erg.
Ik zal hier niet snel meer bestellen.