Super! Groot assortiment snelle levering!

Ik was op zoek naar een taart topper van Bing, maar toen vond ik daar ook de Bing knuffel en zelfs nog meer Bing spulletjes. Ivm de crisis kunnen we helaas geen verjaardag spullen shoppen maar op deze manier toch alles om een super leuke 2e verjaardag te verzorgen voor onze kleine! Na betaling kreeg ik na 10 minuten een bericht dat het pakketje klaar stond voor post nl. De volgende dag was alles in huis! Helemaal geweldig!

De bestelde producten netjes en snel bezorg voor een uitstekende prijs

De bestelde producten netjes en snel bezorg voor een uitstekende prijs. Als ik volgende keer weer iets nodig heb, kom ik zeker terug.

Snelle, nette levering.

Leuke producten voor een leuke prijs. Producten zoals omschreven en snelle levering.

Geweldig!

Snelle levering en er was iets fout gegaan met de bestelling ik had gelijk de volgende dag mijn juiste bestelling. Top service

Heel uitgebreid assortiment!

Via google kwam ik op de webshop terecht, en ik ontdekte al snel het enorm ruime assortiment. Werkelijk van ieder (Disney) thema was wel iets te kiezen! Heel leuk om te zoeken naar spulletjes en ook enorm goed kunnen slagen en ook veel leuke artikelen in de SALE.

Leuke spullen, snelle levering en net wat voordeliger dan bij een ander.

Een snelle service

Supersnel!

Supersnelle levering en alles netjes geleverd!

Topservice

Snelle levering...

Super snelle en goede service

Op 15.45 besteld en de volgende dag geleverd. In vergelijking met andere webshops de voordeligste

Super snel met leveren

Mijn dochter was heel blij met haar spullen en jullie waren super snel met leveren

Altijd tevreden

Supper goed!!!

Heb al watvvaker bij jullie besteld en is altijd een goede service. Allee jammer dat het bij post nl mis ging en dat het pakketje s'avonds kwam inplaats van s' middags maar die fout ligt niet bij jullie. Bedankt voor alvast weer een leuke verjaardag met leuke feestartiekelen.

Snelle levering, leuke producten

Alles snel verstuurd en geleverd, goed verpakt en zoon blij met zijn brandweerman sam cakevorm en versiering.

Perfecte website

perfecte website , snelle levering

zeer snelle levering en goede kwaliteit.

Zeer snelle levering en goede kwaliteit.

Snelle levering!

Alles goed en snel geleverd!

Heb alleen verkeerd besteld en wil graag retourneren. Hoe doe je dat

Echt geweldig

Geweldig site snelle levering geen klachten

Geweldig en snel

Ze hebben alle spullen wat ik nodig had voor een Disney thema. Van ballonnen tot vlaggen.

Veel keuze snelle service eenvoudig te bestellen

Veel keuze , snelle service , makkelijk te bestellen

Snelle, correcte levering..

Mijn dochter is super blij met de mooie versiering voor haar verjaardag!

Fijn

Mooi persoonlijk boek heel bijzonder.👍

Netjes en snel geleverd

Bestellen gaat makkelijk, alles was netjes verpakt en precies zoals op de foto's. Snelle levering 👍🏻

Positieve ervaring

Mijn bestelling was super snel geleverd! Zat netjes verpakt in een doos met bescherming. Enige minpuntje op de site is dat ik nadat ik iets in het winkelmandje had gedaan dat icoontje niet terug kon vinden om af te rekenen. Komt alleen in beeld als je er iets in doet....

Poortlaan 80

3261 PB Oud-Beijerland