Leuke attentie en snelle levering

De attenties die ik besteld heb waren precies zoals omschreven en als de plaatjes. De levering ging snel en de kinderen waren er blij mee.

Ik ben zeer tevreden over hoe mijn bestelling is verwerkt. Ik was zelf laat met bestellen maar na een telefoongesprek met 1 van de medewerkers had ik mijn bestelling de volgende dag al binnen. Bedankt voor de snelle service!

Snel verzonden en super leuk verpakt

Leuke spullen

Leuke traktatie spullen besteld.

Fantastisch levering

Goed product en optijd

Perfecte artikelen

Mooie en nette artikelen zoals beschreven staat op site! Perfect geleverd met geen lange wachttijd.

Super traktaties!

Leuke traktaties, snel geleverd!

Leuke artikelen voor een leuke prijs

Snel ontvangen

Leuke thematische traktatie

Een hele leuke traktatie. Mijn zoontje vond het geweldig dat het volledig in lego thema was. Erg fijn dat de snoepjes los gekozen konden worden.

Snel netjes en kwalitatief goede spulletjes

Netjes verpakt, snel geleverd, en mooie sonic spullen voor school. Precies het zelfde als op de fotos. Snoepzakjes voor de traktatie van sonic ook helemaal top. Zou zeker nogmaals bestellen

Snelle mooie levering

De levering was er snel Geleverd zoals ik verwachte

Tevreden

Het kwam netjes op tijd aan.

Snelle levering en de producten zij zoals gepresenteerd

Fijne webshop. Ruim assortiment, goed geprijsd, snelle levering en de producten zijn zoals gepresenteerd. Al een aantal keer iets besteld bij mmfk en altijd tevreden.

Snel, heel leuk en niet duur

Ken je dat? Dat je in alle drukte op een laat moment bedenkt dat er nog een traktatie verzorgd moet worden voor je jarige kind? Het overkwam ons 2 dagen voor de grote dag. Gelukkig is onze bestelling super snel behandeld, ondanks de vakantieperiode en kon onze dochter stralend de leuke paw patrol traktaties uitdelen. Ik zou deze webshop aan iedereen aanraden!

Perfecte staat.

Mooie spullen

Snel geleverd, mooie spullen voor een goede prijs

Erg tevreden over mijn eerste bestelling. Ik kon heel veel traktaties vinden in dino thema. Daarnaast zijn de spullen super snel geleverd. Over de levering werd ik goed op de hoogte gehouden via de mail.

Heel mooi

Echt heel mooi en goed verzorgd

Snel en netjes ingepakt

Binnen twee dagen mijn bestelling ontvangen, netjes en veilig ingepakt. Bedankt!

Goede service, snel geleverd

Snelle bezorging en leuke producten

Dik en dik tevreden

Producten goed en goede en snelle levering

Erg leuke traktatie!!

Bij met de traktatie van Paw Patrol voor onze zoon. Precies als omschreven en snel verzonden!

Super leuke traktaties van pawpatrol en heel snel geleverd!

Ik heb op de voorschool van mijn zoon de kindjes heel blij gemaakt met deze super leuke traktaties! Kreeg er veel complimenten over.

Uitstekende service

Zeer tevreden van het aanbod, de prijzen en de vlotte service

Poortlaan 80

3261 PB Oud-Beijerland