Snel bezorgd, goed verpakt

Is snel verzonden en in huis.

Precies als vermeld en wat ik verwachte

Heel goed geen klachten

Snelle levering en leuke traktatie!

Goede en persoonlijke service

Mooie prijzen, snel verzonden.

Leuke cadeautjes gevonden voor een traktatie van mijn zoontje. Volgende dag al in huis. Top!

Goede service en mooi product

Snelle levering en het product is van goede kwaliteit, netjes verpakt. Heel tevreden!

Snelle service en mooie prijzen

Ik had Pokemon traktaties, uitnodigingen en uitdeel speeltjes woensdag besteld en donderdag had ik alles al binnen. Mijn zoon is enorm blij met zijn leuke traktatie!

Écht top resultaat

Mooie traktaties voor een erg mooie prijs! Zo snel bezorgd ook!Ik ga hier vaker gebruik van maken.

Snelle levering en perfect voor het thema feestje. Leuke producten op de website! Heel erg tevreden

Gekregen wat ik verwacht had

Mijn kleindochtee is gek vsn Bing. Jullie hebben heel veel Bing produkten, super leuk

Hele leuke spullen, kinderen zijn heel blij wemme

Super goede snelle service. Leuke traktaties!

Werd snel op mijn vraag via de mail gereageerd. Traktatie zag er super uit en mooi snel geleverd!

Netjes en snel geleverd

Alles netjes ontvangen. Genoeg keuze.

Makkelijk, snel en super leuk!

In mijn zoektocht naar inspiratie voor paw patrol traktaties, kwam ik per toeval op de website! Ik was her en der al losse dingen aan het bestellen, waar ik dan uiteindelijk een leuk zakje van kon maken. Vond de kant en klare traktaties van Magic Moments for kids en was zelf zo blij als een kind! Super leuke traktaties, voor verschillende leeftijden en/of thema’s… zeeeer betaalbaar en het scheelt deze ‘loedermoeder’ een zee van tijd. Chappeau voor alle creatieve knutselende moeders, maar dit is echt mijn redding!

Geen problemen

Goed ingepakt. Snelle levering. Producten ontvangen zoals verwacht.

Super snelle levering

Fijne service

Snelle levering en producten nog beter dan verwacht. Bedankt!

Leuke traktaties

Leuke en betaalbare traktaties voor een verjaardag, de kinderen zijn er heel blij mee!

Tevreden

Mijn bestelling kwam op tijd en was precies wat ik had besteld en we zijn en super blij mee. Goede service en netjes op tijd geleverd ☺️

Perfect!

Ruim assortiment en een snelle verzending!

Prima ervaring, snelle levering.

Fantastische service en snel geleverd!

Magic Moments denkt mee, goed bereikbaar, leveren snel, alles zag er netjes uit.

Snel en netjes geleverd

Website is overzichtelijk en simpel te gebruiken. Bestelling is snel en netjes geleverd.

Poortlaan 80

3261 PB Oud-Beijerland