Niks op aan te merken

Niks op aan te merken

Heel goed!

Zeer snelle verzending alles zoals de afbeeldingen en netjes ingepakt. Bedankt voor de goede service

Kwaliteit is de service die geboden word

Klantvriendelijk. Snel. Netjes, wat beloofd word komen ze na

Mooie versiering!

Ik heb een week gezocht naar versiering van Nluey en uiteindelijk waren jullie de enigen die echt hadden wat we zochten! Het is uitstekend mooi gerief, goede kwaliteit en het was een zeer snelle levering! Bedankt voor dit alles.

Superleuke spullen

Superleuke spullen om uit te delen na een kinderfeestje of om te trakteren in de klas. Ook fijn dat het snel geleverd wordt.

Snelle levering, leuk assortiment!

Leuk assortiment voor leuke prijzen. Bestelling snel geleverd.

Goede service en producten

Onze bestelling kwam -zoals beloofd- de volgende dag al binnen en zag er helemaal naar wens uit! We hebben zo een leuke traktatie kunnen maken.

Service fantastisch, snelle hulp direct geleverd. Goede kwaliteit van product!

Goed!

Snel en in perfecte staat afgeleverd

Geweldig!!

Ze hebben heel veel leuke spullen om je feestje compleet te maken!!

Snelle verzending, producten zoals verwacht. Heel fijn!

Alles in orde snelle levering

Leuke prijs, makkelijk te bestellen en een snelle levering. Al met al echt top !!

Prima geregeld

Mijn bestelling kwam snel en compleet binnen.

Goede kwaliteit!

Leuke Sonic spulletjes voor de verjaardag van ons zoontje gehaald. De bakjes zijn van goed hard karton waardoor je gelijk merkt dat het goede kwaliteit is! Zeker een aanrader!

Alles volgens plan verlopen

De producten zijn netjes binnen een dag bezorgd bij het afhaalpunt en alles kwam overeen met de omschrijving. Leuk assortiment.

Veel keus voor goede prijs

Veel keuze, als je in een thema zoekt. Prijzen zijn goed. Had mijn bestelling ook snel binnen!

Leuke artikelen veel keuzes

Ik heb de beste dingetjes kunnen vinden voor mijn baby zijn 1ste verjaardag met woezel en pip thema. Had wel gehoopt op meerdere woezel en pip artikelen maar was het zeker waard.

Alles wat we nodig hadden voor het kinderfeestje van onze dochter hebben we hier kunnen vinden. Top klantenservice. Onze vraag werd snel beantwoord. Bestelling werd snel geleverd. Echt een aanrader.

Veel producten en snelle levering

Voor het kinderfeestje van mijn dochter heb ik allerlei artikelen besteld. Ik was eigenlijk alleen op zoek naar taartdecoratie maar vond ook bekertjes en bordjes, uitdeel cadeautjes en een juwelen knutselset. Cakemix, cupcake bakjes en decoratie ook maar mee besteld. Het aanbod is dus ruim alleen de website werkt niet optimaal. Nu kun je alleen zoeken op thema en niet op artikelsoort, of ik heb niet gevonden hoe dat dan kan… maar qua layout kan hij nog wel doorontwikkelen. Levering was super snel en netjes verpakt!

Snelle levering en overzichtelijke site

Ruime keuze op hun overzichtelijke site. Snelle levering en hele goede informatie verstrekking.

Hele goede kwaliteit beste service en snelle levering

Ik heb pokémon artikelen besteld, ze kwamen heel snel en precies zoals verwacht hele goede kwaliteit voor een goede prijs

Wederom een uitstekende levering!

Dit was niet de eerste keer dat ik hier bestelde. Elke keer maar volle tevredenheid. De bestelling heb je snel in huis. Je krijgt een track en trace code gestuurd zodat je de bestelling kunt volgen, heel fijn. En ze verkopen hier zoveel leuke spullen voor verjaardagen en feestjes. Dit was niet mijn eerste keer hier, maar ook zeker niet de laatste. Bedankt!

Goede ervaring

Zeer snelle levering. De volgende dag was het inderdaad in huis. Voldeed aan de verwachtingen.

De Pokémon spullen werd snel geleverd voor het kinderfeestje. Er zat zelfs een Pokémon kaart bij tot grote vreugde van m’n zoontje.

Poortlaan 80

3261 PB Oud-Beijerland