Deze site aanbevelen

Fijne online shop met ruime versiering artikelen. De artikelen die ik nodig had kon ik in één keer bestellen. Hoefde niet nog een andere site op te zoeken. Daarnaast werd je goed op de hoogte gehouden wanneer je bestelling verwacht.

Smorgens besteld dezelfde dag nog in huis

Snelle levering en ruime keus aan producten

Fantastisch!

Top levering binnen 1 dag en goede kwaliteit voor een scherpe prijs echt een aanrader

Goede kwaliteit. Snelle levering

Je krijgt wat je ziet.

De webshop is overzichtelijk en duidelijk. De levering was waanzinnig snel en je krijgt wat je ziet. Kortom zeer aan te raden.

De artikelen waren netjes verpakt en snel geleverd

Top service heel snel

Top service binnen een halve dag bezorgd!

Hoe fijn is dat!

Opzoek naar Mario versiering kwam ik op de website terecht. S’ochtends een bestelling geplaatst en s’avonds al in huis. Hoe fijn is dat? Bedankt voor deze snelle en fijne service.

Een super blij kind

Wat kan je nog keer verwachten dan een super blije jarige wanneer het pakketje wordt uitgepakt. Niets dus helemaal perfect en bedankt voor de snelle service

Snelle levering en product zoals omschreven

Super snelle levering en duidelijke site en aflevering

Maandag avond besteld rond 18:00 uur en volgende dag al geleverd in de avond. Heel erg blij mee met het product. Voor nog een keer herhaalbaar

Super snelle levering! Top service

Super snelle en goede levering!

Bestelling volgens verwachting en snelle bezorging! TOP dus!

super snel

Zelfde avond al in huis, niet verwacht. super!

Duidelijk en snel

Ik heb de artikelen keurig en snel geleverd gekregen. Producten komen overeen met afbeeldingen.

Hele snelle levering

‘S avonds laat besteld en de volgende dag geleverd. De producten zaten netjes verpakt en zien er goed uit. Ze hebben een uitgebreid assortiment dus ik kom hier zeker terug.

Super snelle levering

Zeer klantvriendelijk en snelle levering

Ik kende Magic Moments For Kids niet, dus ik heb eerst gecheckt of ze daadwerkelijk bestonden op de site van Webshop Keurmerk. Dat bleek zo te zijn. Ik heb vervolgens gebeld om te vragen of een artikel nog in voorraad was en dat was het geval. De dame aan de telefoon was heel vriendelijk. Omdat het om een cadeautje ging dat elders bezorgd moest worden, kon ik in het opmerkingenveld een boodschap schrijven. Zij heeft ervoor gezorgd dat dit aan het cadeautje is vastgemaakt. Dat is heel vriendelijk! De volgende dag had de ontvanger het al in huis en was er blij mee. Niks op aan te merken dus. Ik heb niet zo vaak kinderspulletjes nodig, maar als ik wat nodig zou hebben, dan kom ik hier zeker terug. Bedankt! Vriendelijke groeten, Kiki Scheepens uit 's-Gravendeel

Super snelle verzending. Het wad netjes ingepakt. En de service van de bezorger was ook top. Bestel hier zeker vaker

Top service.

Vanaf bestelling tot bezorging word je via mail op de hoogte gehouden. Erg tevreden. Gr Yolanda van Koppen.

Top!!!

Levering hetzelfde dag. Super!!!

Geweldig en zo'n snelle levering

Ik was op zoek naar wat dingen die op school getrakteerd konden worden. Toen kwam ik hier terecht. Het werd dezelfde dag nog geleverd door red je pakketje echt een tip samenwerking. Kan het iedereen aanraden!

Poortlaan 80

3261 PB Oud-Beijerland