Snelle service, goed assortiment en klantvriendelijk.

Ik bestel geregeld wijn bij Bovino en het gaat altijd perfect. Nooit problemen en een hele prettige communicatie!!

Duidelijk en snel!

Mooie overzichtelijke site. Goede communicatie.

Snel en goed

Top bedrijf met goede service

Zeer snelle levering , goede opvolging , duidelijke verzending , perfecte service. Top bedrijf voor uw wijnen !!!

Een origineel top kado

Als je dit iemand als kado geeft weet je zeker dat de ontvanger heel blij en enthousiast is. Snelle levering, Ziet er altijd geweldig uit. Kortom een gaaf kado om te geven

Alles uitstekend!

Mooie wijnen, prima service!

Alles naar wens.

Mooi programma aan kwaliteits wijnen, mooie prijs kwaliteits verhouding. Snelle levering en goed verpakt.

Goede prijs-kwaliteit

Snelle beschikbaarheid, korting bij afhalen, vriendelijk

Uitstekend!

Lage prijzen plus extra korting op de wijn. Acties in de gaten houden loont. Daardoor wat extra besteld, wat de dag erop al is bezorgd! Goede verpakking, makkelijke betaalwijze via de website en goedkoper dan in de winkels. Overigens veel en ruime keuze op de website. Zo zou online winkelen overal moeten zijn.

mooie website, duidelijk met levering, en snel

mooie range van verschillende wijnen, ook van een huiswijn tot exclusieve wijnen, kan altijd goed mijn type wijn er vinden,

Alles goed

Bovino is my favourite wine shop in the Netherlands. They always deliver on time and have great customer service

Mooi aanbod, eerlijke prijzen

Ook minder bekende streken/huizen komen aan bod wat het voor een wijnliefhebber interessant maakt

Topwijn

Ik had geen ervaring met riesling maar hij is super lekker. Op aanraden van mijn vriendin, zij vindt het de beste!!! 10/10

Okee!

Ik heb te weinig gekocht en op de site rondgekeken om een waardevol oordeel te kunnen geven.

Prachtige cadeau verpakking!

Wat een mooie stevige cadeaudoos voor een fles wijn of champagne! En ook super snel geleverd!

Goed, snel en makkelijk

Ruime keus uit verschillende wijnen, mooie acties ( mijn favoriete wijn mag wel wat vaker in de aanbieding (knipoog)) snelle en keurige levering. De site is overzichtelijk en het bestelsysteem is simpel. Kortom een aanrader voor wijnliefhebbers.

Top goed verpakt en snel verzonden

Snelle levering in een goede stevige verpakking Top bedrijf

Tip top

GEWOON...ALLES KLOPT!

GOEDE COMMUNICATIE....JUISTE COLLECTIE.....EN ZIE BOVEN!!!

Top geregeld net zo als voorheen

Super goed geregeld. Mooie acties en super heldere communicatie per mail. Bestelling komt altijd op tijd.

Efficiënt en vriendelijk!

Had nog geen trac and trace code, heeft toen gebeld,en ben door een aardige dame ,snel en vakkundig geholpen.zal zeker nu mijn wijn blijven bestellen bij Bovino.

Lang niet zo’n snelle bestelling gehad.

Goede info snel handelen

Prettig bedrijf

Bestelling via mail gaat super altijd direct antwoord, snelle levering en super vriendelijk personeel.

Bovino betrouwbare site , snelle levering en mooie wijnen met scherpe prijzen

Over Bovino

Bovino, uw online leverancier van kwaliteitswijnen, accessoires en delicatessen. Met op dit moment meer dan 11.000 wijnen in ons assortiment, zijn wij nog steeds groeiend in ons aanbod.