Prima eerste ervaring

Op zoek naar een vrij specifieke wijn, snel gevonden en vlug geleverd in een degelijke verpakking

Mooie selectie wijnen en zeer snelle levering

Wat ik in mijn titel aan aangeef. Bovino heeft een prachtige selectie aan mooie wijnen van diverse streken. Uitgebreid aanbod, makkelijke internetsite en een zeer snelle levering aan huis. Dan vergeet ik te vertellen dat de flessen uitstekend verpakt voor transport goed aankomen. Met vriendelijke groet, Bas

Mooie producten en goede service

Mijn bestelling was snel gemaakt, keurig te volgen en werd netjes aangeleverd

Uitstekende services

Vlugge levering netjes verpakt En vooral is het een super lekker wijntje

no problems

betaalbare wijnen snelle levering kan niet beter

Uitstekend assortiment, snelle levering

Soms zoek je een wijn voor een specifieke gelegenheid. In mijn geval een sauvignon blanc van hoge kwaliteit. Bovino selecteert en adviseert met goede informatie. Ik heb voor Cloudy Bay gekozen en de volgende dag al geleverd. Betrouwbaar en snel.

Grieks aperitief

Zeer correct en vriendelijk.

Uitstekende service

Alles wordt op tijd geleverd!

Perfecte levering op het afgesproken moment!

Snelle levering, goed geregeld

Altijd correct en vlug geleverd, je kan erop rekenen

Betrouwbare klantenservice

Er was een doos wijnen van bovino door DHL niet afgeleverd maar vlg hun wel afgeleverd. Spoorloos was de doos. Klantenservice van Bovino heeft dit meteen opgepakt en naar volle tevredenheid van ons afgehandeld!

Fin Bedrijf correcte behandeling en levering leuke aanbiedingen

Ik ben zeer tevreden; wij drinken graag een glas Wijn, Bovino heeft leuke aanbiedingen leveren vlot. ondanks zaken in de buurt doen wij hier graag zaken, leuk om een keer een aanbieding te hebben op precies dat wat je lekker vind. dat kunnen ze ook niet doen, voelt als waardering voor ons als klant :-)

Snelle levering, Prachtig assortiment!

Mooie wijnen. Goede en snelle afhandeling en levering.

Zeer duidelijke website Grote keuze Vlotte levering

Uitstekende wijnen en een prima service.

Kreeg via Postnl wijn binnen waarvan 1 fles ontbrak. Die bleek gebroken te zijn. Contact opgenomen met Bovino en de volgende dag kreeg ik de fles toegestuurd.

Uitstekende ervaringen met Bovino

Altijd goede aanbiedingen, snelle afhandeling, geennproblenen met bezorging. Kortom: TOP!

perfecte ervaring

goede prijs/kwaliteit en perfecte snelle levering

Uitmuntend

Goede service, mooie wijnen, goede aflevering

Ondanks een kleine fout bij verzending geef ik toch een 10

Zeer snelle correctie na een kleine fout.

geweldig product snel geleverd

Werkt geweldig! en volgens mij nergens voordeliger, super snel in huis, bedankt!

prima en stipte dienstverlening

Vlotte bestelling online en correcte levering. De gratis kurkentrekker werd geapprecieerd.

Eindelijk gevonden!

Deze Griekse wijn heb ik nodig om stifado te maken. Nu zal mijn gerecht op en top authentiek zijn!

Heel tevreden

Heel tevreden over de levering de communicatie en de service

Perfecte levering binnen 24 uur!

Perfecte levering binnen 24 uur!

Over Bovino

Bovino, uw online leverancier van kwaliteitswijnen, accessoires en delicatessen. Met op dit moment meer dan 11.000 wijnen in ons assortiment, zijn wij nog steeds groeiend in ons aanbod.