Goede website en snelle bezorging

Zoals boven vermeld en heerlijke wijn!

Uitstekende wijn leverancier

Prima en kwalitatief aanbod. Altijd zeer snelle verzending. Alleen maar goede ervaringen!

Eindelijk geleverd toen ik thuis wwas

Heerlijke Scaia bestel met korting. Was eigenlijk niet heel blij voorheen. Deze keer kwam de post. Nl toen ik thuis was. Ik kan namelijk niet aangeven dat ik op avonden thuis ben, werk overdag, moest elke keer naar postkantoor om het zelf op te halen. Dus ben deze keer blij met de heerlijke wijn zonder sores. Heb al eerder aangegeven dat ik wil kunnen kiezen voor avondlevering, blijft mijn aandachtspunt. Er zijn nog mensen die werken overdag duhh

Best choice , fast delivery

Very professional stuff Huge variety of best world vines.

Bovino belooft iets maar komt het niet na.

Wijn besteld 6 flesjes Ossian opgegeven levertijd 1 dag .... word vervolgens 4 dagen later bezorgd.

Goede en snelle service

Er worden zeer lekkere wijnen aangeboden van leuke wijnhuizen. Dit allemaal tegen goede prijs. De communicatie, service en snelheid zijn zeer goed. Alleen maar positieve ervaringen.

Heerlijke alcohol vrije wijn!

zeer vlot en correcte prijs

eerste aankoop hier, alles verliep zeer vlot, de site is duidelijk, overzichtelijk. de bestel procedure gaat vlot, er in onmiddellijk communicatie cc order. de prijs voor de wijnen die ik koos, is zeer correct! nu nog de levering, maar zal vlot verlopen, zijn professionals, dank u

“Een uitzonderlijk goede ervaring: alles werd professioneel, snel en tot in de puntjes geregeld.”

Via internet besteld en alles is perfect verlopen: duidelijke website, snelle verwerking en keurig op tijd bezorgd.

Besteld. Volgende dag keurig afgeleverd. Zeker meer gebruik maken van Bovino.

snel verzonden en alles volgens afspraak

Alles verliep zoals afgesproken. Goede communicatie. Snelle verzending. Goed verpakt.

Prachtige wijnglazen

Ik had dure wijnglazen besteld. Zaten per stuk goed verpakt en zijn dus heel overgekomen via de post. Top!!! Echt aan te raden

Nog nooit zo een heerlijk alcolvrij aperitief gedronken

Kort geleden dronk ik voor het eerst Wildkruid thee van de firma Bruis. Wat een openbaring. Heerlijk! 26 maart wordt ik 90 jaar. Dat vier ik met een familielunch. Waar kun je daar beter op toasten dan met champagne. Maar helaas, veel van de gasten komen met de auto, dus alcohol is geen optie. Over een alcoholvrij alternatief hoefde ik niet lang na te denken: Wildkruid thee van Bruis! Minder duur en meer smaak. Het feest kan niet meer stuk na zo'n entree. Dank jullie wel voor deze heerlijke aperitief drank!

Geweldig!

Snelle service, goed verpakt, heerlijke wijn!

Bestelling en levering perfect verlopen!

Toppie

Mooi op tijd netjes geleverd

Perfecte Service, aanrader

Makkelijk om te bestellen, duidelijk geformuleerd Direct mail na bestelling, vraag via mail voor extra info werd direct beantwoord Super fijne samenwerking, veilig verpakt, snelle levering TOPPER

Heel fijn

Mooie Pineau de Charantes van Domaine de Forge.

Makkelijk online te bestellen. Fles goed verpakt en snelle levering.

Snel geleverd en kwaliteit wijn

Grote keuze uit heerlijke wijnen. Levering loopt altijd soepel. Wordt goed op de hoogte gehouden voor kortingsacties en aanbiedingen.

Correcte snelle levering

Duidelijke communicatie dat pakket 1 dag later ging geleverd worden. Wat dan ook zo was. 3 dagen i.pv. 2 dagen na bestelling.

Oud Vlaams gezegde: "goede wijn behoeft geen krans"

Goed keuze. Goede prijs. Snelle service. Correcte levering

Persoonlijke mail over aanbieding

Van Paul (wel van een ander e-mailadres dan op de website) een mail gekregen dat mijn glazen in de aanbieding waren. Op de website gekeken en dit klopte (fishing mails etc maar vermijden) en toch maar de laatste glazen voor de collectie besteld. Binnen twee dagen bezorgd in een goede verpakking.

Oog voor de kleine details! Daar doen wij het voor als vakmannen.

Klasse herken je niet aan volume, maar aan verfijning. Bivino ademt smaak, stijl en karakter precies zoals het hoort.

Ruim aanbod en super snel

Bovino hebben een ruim aanbod wijnen en ik kon heel snel een selectie wijnen vinden die ik zocht, niet alleen dat maar de wijnen waren ook netjes geprijsd. Click, click en een dag later was alles keurig levered al.

Kiyoh Bewertungen