Ruim aanbod van fantastische wijnen uit verschillende landen

Wij bestellen regelmatig bij Bovino en worden iedere keer weer blij verrast door het ruime en prachtige aanbod aan wijnen en port. De website is overzichtelijk en nodigt uit om te ontdekken — van bijzondere wijnen en verfijnde port tot mooie geschenken en bijpassende accessoires. De service is altijd top: snelle levering aan huis, maar ook de mogelijkheid om je bestelling zelf op te halen of te laten bezorgen vanuit de sfeervolle winkel in Maastricht. Kortom, Bovino combineert kwaliteit, service en passie voor wijn op een manier die je als liefhebber echt weet te waarderen. Ze hebben mij nog nooit teleurgesteld!

Meteen een overtuigend wijnassortiment

Toen ik op jullie website bij het eerste bezoek een aantal wijnen herkende, die ik erg aantrekkelijk vind, was dat meteen een pré. Daarbij zag ik ook dat de prijzen billijk tot voordelig waren ten opzichte van wat ik gewend was te betalen. En het hoeft zeker geen budget-markt te zijn als je in het hogere middensegment wijn wilt kopen - die mogen ook wel iets kosten. En nu krijg ik door dat er nog veel meer te ontdekken valt in jullie enorme assortiment. Dat wordt een mooi avontuur.

Prima service en duidelijke website

Op n terras aan de Wijckse kant dronken we de Apostelhoeve Cuvee XII zo lekker dat we n 2e glas bestelden. Voor de 80e verjaardag heb ik via de website 2 flessen gekocht ( wel dure wijn) een voor mijn vriendin en een voor mezelf - voor n speciale gelegenheid. T pakket werd snel geleverd, super service.

Erg dikke, ongelijke glazen

Ik was heel blij dat jullie INAO glazen in het assortiment hebben. Helaas, her glas is niet overal even dik, ... eigenlijk ben ik niet tevreden over het product. De service van jullie firma is prima, alles netjes ingepakt.

Super ! Uitstekend!

Snelle levering en uitstekende glaze gekocht met beste prijs op de markt ! Volgende aankoop is al gepland !

Snelle service! 15u besteld, 15:45u bestelling op kunnen halen. Goede prijzen, fijn bedrijf.

heel tevreden

heel tevreden, heb ook al verschillende vrienden warm gemaakt voor jullie winkel

Eénvoudig online te bestellen en supersnelle levering!

Eénvoudig online te bestellen en supersnelle levering!

Snelle en prima service

Goede website, prima aanbod en snelle levering met goede opvolging.

leuke aanbiedingen van speciale wijnen ga zo door!

Top niet de standaard wijnen maar zorgvuldig uit gekozen als je een keer zin hebt in iets bijzonders

goede vriendelijke service

Deel aankoop werd niet geleverd omdat DHL haar werk weer eens niet naar behoren deed goed contact met de service desk en sturen het nog een keer. Mocht even mijn frustratie uiten en werd begrepen niet Bovino haar schuld maar mijn god wat een drama dat dhl en postnl zeg!

Eerste keer besteld, erg tevreden

We kregen wat we gevraagd hadden op de kortste tijd. Heel betrouwbaar. Voor herhaling vatbaar!

Heerlijke wijnen

Altijd een goede prijs en de bezorging gaat snel.

Cheers

Great selection, including recent finds such as, Rosorange. Delivery efficient and well packaged. Would certainly use again and recommend.

Verkeerde bestelling meteen gecorrigeerd

Mijn bestelling was incompleet en werd meteen recht gezet volgende dag alles in huis! Moeten de thee champagne nog proeven maar heb gehoord dat hij zalig is!

Alle wensen vervuld op één plek!

Twee soorten wijn en ze hadden ze allebei. Ik ben voorlopig weer voorzien!

Uitstekend!

Uitstekend bedrijf om zaken mee te doen.

Snel en professioneel.

We bestellen regelmatig bij Bovino en we zijn nooit teleurgesteld.

Alles goed geregeld. Website, prijs/kwaliteit en verzending. Aanrader!

Jammer van de afhandeling

Heb een 4 stuks artikel besteld en krijg er drie opgestuurd ivm incorrecte voorraad ipv dat er overlegd word dat t ontbrekende artikel volgt word deze door jullie geannuleerd terwijl ik er gewoon 4 nodig had dan vervolgens duurt t nog een week (heb t bij dit schrijven nog niet )alvorens ik waarschijnlijk ook het betaalde bedrag terug ontvangt persoonlijk had ik liever gehad dat jullie hadden aangegeven het ontbrekende artikel volgt zsm dan deze oplossing want als ik nu bestel heb ik weer verzendkosten De geleverde artikelen zijn overigens naar wens en is netjes verzonden

Super goed! En een snelle service

Ik heb besteld bij Bovino op hun site. De twee producten die ik heb besteld zijn goed aangekomen in een goede verpakking. Dit is zeker niet de laatste keer dat ik iets bestel bij Bovino!

geweldig

uitstekende service heel tevreden

Uitstekende kwaliteit en goede service!

Heel tevreden!

Snell en accuraat

Très grand choix et livraison rapide.

Je recommande vivement.

Kiyoh Bewertungen