Bijzonder tevreden over de dienstverlening

Mijn pakket werd geleverd zoals gepland. Aangenaam verrast van de snelheid waarmee ik mijn pakket heb ontvangen!

Goede prijs voor lekkere wijn .Stipte levering.

Correct produkt voor een scherpe prijs. Snelle en stopte levering.

een dag te laat bezorgd

kwam een dag later dan verwacht. product uitstekend

Excellent du début à la fin

Emballage et livraison au top. Pour une première 10 sur 10 .

vlotte service

Super tevreden over de service! De bestelling was heel makkelijk te plaatsen en nog geen uur later was het pakket al verzonden. Snelle communicatie en top service. Zeker een aanrader!

Vlot besteld, vlot verwerkt, vlot geleverd

Vlot besteld, vlot verwerkt, vlot geleverd

zeer klantgericht

Even bellen om iets aan te passen in een levering was geen probleem. goede en klantgerichte dienstverlening.

wijn is niet afgeleverd op ons adres

Weinig afdronk

Uitstekende levering en goed op tijd!!!!

Perfect geregeld en goed op tijd Perfect verpakt

Supersnelle levering

Heel fijn snel geleverd, precies zoals je mag verwachten. We bestellen zeker nog eens.

Prima wijn

Snelle levering beloven wat ze zeggen

Noit op tijd

Noit op tijd en dat vind ik jammer .

Top wijn en snel geleverd

What you see, is what get. Klasse.

SNEL GELEVERD

Makkelijk besteld en snel geleverd.

Zowel in de winkel als online, altijd een goede ervaring!

Bij twijfel: Bovino

Goed en snel

Goede en duidelijke website en alles snel verzonden

bestelling toegekomen, spijtig van de nieuwe blunder van post.nl

opnieuw werd er niet aangebeld, nochtans waren wij thuis. de approximatieve leveringstijd werd ook niet aangekondigd en de pakken werden zomaar aan de voordeur gedeponeerd, in het bereik van eenieder (in het frans : "service minimum"). gelukkig vond onze geburin dit ongewoon en belde zij ons aan zodat we de pakken in veiligheid konden brengen. maw : wij houden van uw wijnassortiment, maar sporen jullie aan -mede na de blunder van enkele weken geleden- om dringend een andere verzender onder de arm te nemen, die kost jullie 2 sterren...

Veel keuze, snelle levering en lekkere wijn

Wat een enorme keuze op deze fijne en snelle website. De 'sale' aanbiedingen zijn ook de moeite waard. Vrijdagavond besteld, zaterdag al geleverd. Alles was erg goed verpakt, dus zeker een aanrader!

Snelle bezorging

Website gebruiksvriendelijk en snelle bezorging

Goeie service, snelle beantwoording op vragen

Website makkelijk te gebruiken. Had een vraag: goeie service, snelle beantwoording op vragen.

Prima en snelle service

Ik ben snel en goed op mijn wenken bediend.

Altijd top service en vertrouwbaar! Correcte prijzen.

Ik beveel bovino super aan, heb al meetmaald besteld hier en altijd super correct, qua prijs/levering/verpakking!

Prima bedrijf , prima assortiment , nette levering

Gewoon een prima bedrijf

Un doute

bonjour, A 11h25 vous me dite que mes colis sont en route, il est 14h42 et le livreur n'a pas reçu mes colis... je me pose des questions

Super bedrijf met qualiteitswijnen

Bovino levert een breed assortiment met kwaliteitswijnen. De klantenservice is perfect ze doen wat ze beloven.

Kiyoh Bewertungen